bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
1 aydır salgın hastalık varken, yedekli alın sık sık çıkmayın denmişken, gece kuyruğa girecek kadar neyin eksikliğiydi bu?

Dolaplar tam takır değildi olmamalıydı zaten. Boşuna cahilce cipsi acil ihtiyaç görenlerde çıktı dışarı.

Lahana alan, domates alan...

Hiç mi görmedik haberlerde yasak olan yerlerde gıda alınabildiğini? Anlamadan dinlemeden hucum ettiler.

Yazık ettiler değdi mi 2 gün için?

Ah ancak bizler anlariz birbirimizi
5 hafta oldu kontrolume gidemedim.
Daha 3 hafta sonra gidicem.. Oglumu haftalardir disari cikartamadim.. Biz boyle haftalardir evdeyken birileri bizim tum emegimizi, beklememizi hic etti dun.. O kadar uzgunum ki.
Senin bayağı olmuş ben 1 ay oldu. tam ilk vakanın olduğu haftaydı. Senin birde çocuğun var. İnşallah sıkıntı olmaz da üç hafta sonra sağlıkla görürsün bebeğini. Şu şeker yükleme işi ile karın ağrım var. Karın ağrısı korkutuyor enfeksiyon varsa ki vardı ilaç içtim kültür testi sonra temiz çıktı ama ağrım fazla. İkiz gebelik 28. Haftaya girdim iki haftada gidecekken hiç gidemez hale geldik. Bende hem üzgünüm hem kızgınım. Saati geç açıklandı ondan oldu diyenlere de şaşkınım. Sabahın köründe de açıklasalar yine aynı şey olacaktı. İnşallah kazasız belasız çocuklarımızı dünyaya getirip evimize sokabiliriz.

aciklanma seklinde sisteminde bir hata var evet ama suc halkta bence bu durumda.
ortalikta dolasan birbvirus varken her gun bakkala markete giden bir kesim varmis onu gorduk.
sokaga cikma yasagi diye bagirdi herkes gorduk ki kisisel hic bir hazirligimiz yokmus bunun icin.
boyle zamanlarda (senelik degil) 15 20 gunluk gida stogu yapilmali her an hersey olabilir diye.
adam gece herkes uyurken saat 2 de cikip sokaga cikma yasagi dese bugun toplumun yarisi acmis demek ki.
kocaman insanlar kadin erkek ayirmiyorum hicmi kotu gunum olur diye ananizdan babanizdan ebenizden bir sey ogrenmediniz unu suyu mayayi birbirine katip kek kalibina doksen yine ekmek oluyor be.
canakkalede uzum hosafiyla aksam eden 15 lik ceddimizin kemikleri sizlamistir

2 günde aç mı kalındı noldu da yasak denilince bu kadar sokağa çıkıldı, zaten günlerdir deniyor mecbur kalmadıkça çıkmayın diye, çoğu kişi ihtiyaçlarını önceden almıştı. zaten markete çıktığınızda toplu alışveriş yapın tek tek gitmeyin diyodu tvde doktorlar vs. eminim bir hafta önceden de söylense bu insanlar kendini sokağa atacaktı markette bişey kalmaz korkusuyla.

Gece ilan edilecekti. Açık olan elzem yerlerden de herkes ihtiyaçlarını kontrollü bir şekilde alacaklardı.
Eğer gündüzden ilan edilmiş olsaydı bu kargaşaya yine yaşayacaktı bu insanlar. Çünkü halkın paniği her türlü vardı.
Bu süreçte herkes aslında biraz öngörü un, baklagil almıştı. İmkanı olan, dün aniden alışverişe çıkan kesim zaten evinde en az 1 aylık yiyeceği bulunan insanlardı.

Canım benim arkadaşım 28in içindeyken yaptırdı sorun olmadı, senin de olmaz sanıyorum ki.. Ben de pazartesi sabahı gideceğim inşallah kontrolüme.. Dediğin gibi bir hastaneye diye çıkıyorum evden, bir de geçen biraz fazla birikmişti alınacaklar, eşim markete giderkenken ben de gittim daha fazla şey taşıyabilelim diye.. Onun dışında çöpleri bile biraz birikene kadar attırmıyorum eşime dışarı çıkmasın diye..

Günaydin hayirli ve sağlikli sabahlar,
Dun gece sanirim 3 dü uyuduğumda ve sabaha kadar rüyamda marketteyim ve insanlar birseyler kapisiyor bende ordan oraya kosuyorum deli gibi kan ter icinde uyandim cok stresliydi hala üstümden atamadim.

Kasaptan et almak nedir Gerçekten şok oldum. İki günde et yemeyi ver ya. O kadar dolu ki evleri zevki için çıkanlar vardı. Cips, kola, çerez almanın başka bir açıklaması olamaz. Virüs bitsin diye çok dua ediyordum. Artık insanımıza aklını kullanma yetisini versin diye dua ediyorum. Aklını kullanmayı öğrenince gerisi kendiliğinden gelecek zaten.

Senin haftana şimdi baktım. Doğumun yaklaşmış Allah kolaylık versin. Şuan karşımdaki fırında bir sıra var. Kahvaltılık patlıcan, biber burda meşhur onun kuyruğu. Sinirden ağlayacağım artık çünkü yasak yine evde oturanı etkiledi. İki günde isot yeme ya yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…