Iste bunu bile dusunemiyorlar da erken haber verilseydi diyorlar herseyde devlet sucluu ...Son 2 saati bile yağmaladı insanlar sanki aylarca yasak gelmiş gibi. Önceden haber verilse düşünemiyorum bile.
Senin bayağı olmuş ben 1 ay oldu. tam ilk vakanın olduğu haftaydı. Senin birde çocuğun var. İnşallah sıkıntı olmaz da üç hafta sonra sağlıkla görürsün bebeğini. Şu şeker yükleme işi ile karın ağrım var. Karın ağrısı korkutuyor enfeksiyon varsa ki vardı ilaç içtim kültür testi sonra temiz çıktı ama ağrım fazla. İkiz gebelik 28. Haftaya girdim iki haftada gidecekken hiç gidemez hale geldik. Bende hem üzgünüm hem kızgınım. Saati geç açıklandı ondan oldu diyenlere de şaşkınım. Sabahın köründe de açıklasalar yine aynı şey olacaktı. İnşallah kazasız belasız çocuklarımızı dünyaya getirip evimize sokabiliriz.Ah ancak bizler anlariz birbirimizi
5 hafta oldu kontrolume gidemedim.
Daha 3 hafta sonra gidicem.. Oglumu haftalardir disari cikartamadim.. Biz boyle haftalardir evdeyken birileri bizim tum emegimizi, beklememizi hic etti dun.. O kadar uzgunum ki.
aciklanma seklinde sisteminde bir hata var evet ama suc halkta bence bu durumda.İnsanları anlamak cidden zor,günlerdir neden yasak gelmiyor dendi,hadi yeterli olmasada muhtemelen haftasonu kacamaklarini engellemek için iki gün oldu hadi ona da eyvallah,bir de ihtiyaçlarımız var neden erken haber verilmedi diyor herkes,yahu gecenin onun da sokağa çıkan halk,daha erken saatte olsa yağma yapardı,adamlar ağzıyla kuş tutsa gene yaranamiyorlar..
Kazen wptan böyle birşey geldi doğru olabilir mi sizin bir bilginiz var mı?
butun dunya pandemiyle ugrasirken kim bakacak senin benim whatsaptaki kisir tarifimeKazen wptan böyle birşey geldi doğru olabilir mi sizin bir bilginiz var mı?
gerçek mi bu? böyle mi demiş?
Cem Yılmaz'ın dedikleri aklıma geldi, CIA pesimizdebutun dunya pandemiyle ugrasirken kim bakacak senin benim whatsaptaki kisir tarifime
Dün akşam ki kargaşada gelince bir an acaba mı demiştim ama haklısınız.butun dunya pandemiyle ugrasirken kim bakacak senin benim whatsaptaki kisir tarifime
dun benim telefonu FBI kurcaladiCem Yılmaz'ın dedikleri aklıma geldi, CIA pesimizde
Senden böyle bir hamle beklemezdim dostumDün akşam ki kargaşada gelince bir an acaba mı demiştim ama haklısınız.
Senden böyle bir hamle beklemezdim dostum
Canım benim arkadaşım 28in içindeyken yaptırdı sorun olmadı, senin de olmaz sanıyorum ki.. Ben de pazartesi sabahı gideceğim inşallah kontrolüme.. Dediğin gibi bir hastaneye diye çıkıyorum evden, bir de geçen biraz fazla birikmişti alınacaklar, eşim markete giderkenken ben de gittim daha fazla şey taşıyabilelim diye.. Onun dışında çöpleri bile biraz birikene kadar attırmıyorum eşime dışarı çıkmasın diye..Benimki kaldı üstelik salı gününe. Normalde pazartesi günüydü şeker yüklemesini yaptıracağım bebeğimin biri beş gün önden gidiyor haftası kaymasın diye cumartesi gününe aldım. Pazartesiden oldumsalı günü saat 10 a yeni randevu oluştu. bakalım bebeğin birinin haftası geçmiş olursa zararlı derse yaptırmayacağım. Dünkü manzara beni çok kızdırdı. Bir aydır vurulmam gereken iğneyi bile aksatıp iki haftada bir çıkmışken. Bu şuursuzca pikniktir, parktır, canım sıkıldı ne yapayım diyenler bu seferde marketleri talan etti. Olanda senin benim gibi sadece gerçekten işi olup bir ayda üç defa dışarı çıkanlara oldu. Hepside sağlık nedeniyle benim hastane 6 km uzaklıkta kendi aracımızla koşa koşa iğne vurulup eve geldim. Kendime bayağı üzüldüm akşam beridir
Bir zaman da durum çok ciddi paylaşimlari vardı. Oluyor böyle arada.atan insan iş arkadaşım beni de korkuttu.kamuya girince daha da korkar oldum ajshhss
Kasaptan et almak nedirGece ilan edilecekti. Açık olan elzem yerlerden de herkes ihtiyaçlarını kontrollü bir şekilde alacaklardı.
Eğer gündüzden ilan edilmiş olsaydı bu kargaşaya yine yaşayacaktı bu insanlar. Çünkü halkın paniği her türlü vardı.
Bu süreçte herkes aslında biraz öngörü un, baklagil almıştı. İmkanı olan, dün aniden alışverişe çıkan kesim zaten evinde en az 1 aylık yiyeceği bulunan insanlardı.
Senin haftana şimdi baktım. Doğumun yaklaşmış Allah kolaylık versin. Şuan karşımdaki fırında bir sıra var. Kahvaltılık patlıcan, biber burda meşhur onun kuyruğu. Sinirden ağlayacağım artık çünkü yasak yine evde oturanı etkiledi. İki günde isot yeme ya yemeCanım benim arkadaşım 28in içindeyken yaptırdı sorun olmadı, senin de olmaz sanıyorum ki.. Ben de pazartesi sabahı gideceğim inşallah kontrolüme.. Dediğin gibi bir hastaneye diye çıkıyorum evden, bir de geçen biraz fazla birikmişti alınacaklar, eşim markete giderkenken ben de gittim daha fazla şey taşıyabilelim diye.. Onun dışında çöpleri bile biraz birikene kadar attırmıyorum eşime dışarı çıkmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?