bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Onlar bence bile bile geç haber verdiler. Marketler kapanmıştı. Kimse çıkıp bir şey alamayacaktı. Gündüz haber verilseydi yine insanlar sokağa dökülecekti.

Valla bizim burada kapalı market yoktu. Yüzlerce insan vardı açık marketin önünde. Sürekli polis gelip dağıtmaya çalıştı ama nafile

bunun yasanacagini bana sorsalar ben soylerdim dumduz vatandas olarak:) suru bagisikligi kazanilir umarim ingiltere hepden birakmisti bizimkilee 1.5 saat birakti belki bu ise yarar:) yasanan yasandi artik yapacak birsey yok

İnsanları anlamak cidden zor,günlerdir neden yasak gelmiyor dendi,hadi yeterli olmasada muhtemelen haftasonu kacamaklarini engellemek için iki gün oldu hadi ona da eyvallah,bir de ihtiyaçlarımız var neden erken haber verilmedi diyor herkes,yahu gecenin onun da sokağa çıkan halk,daha erken saatte olsa yağma yapardı,adamlar ağzıyla kuş tutsa gene yaranamiyorlar..

Günaydın sevgili dostlar, dün gece 4’de yattığım için uyuyakaldım, bu sabah güneşe ebelik edemedim; çoktan doğmuş kendi kendine. Ben de moralimizi bugün de yüksek tutabilmemiz dileği ile size geçen yazdan kalma bir gün doğumu ve mor salkım çiçekleri gönderiyorum (not: bu mor çiçeklerin ismini bilen varsa yazabilir mi? Çok sevinirim) Sevgiler.

Yarın doktor kontrolüm vardı, kaldı mı şimdi? Belki doğum da olacaktı
Benimki kaldı üstelik salı gününe. Normalde pazartesi günüydü şeker yüklemesini yaptıracağım bebeğimin biri beş gün önden gidiyor haftası kaymasın diye cumartesi gününe aldım. Pazartesiden oldum salı günü saat 10 a yeni randevu oluştu. bakalım bebeğin birinin haftası geçmiş olursa zararlı derse yaptırmayacağım. Dünkü manzara beni çok kızdırdı. Bir aydır vurulmam gereken iğneyi bile aksatıp iki haftada bir çıkmışken. Bu şuursuzca pikniktir, parktır, canım sıkıldı ne yapayım diyenler bu seferde marketleri talan etti. Olanda senin benim gibi sadece gerçekten işi olup bir ayda üç defa dışarı çıkanlara oldu. Hepside sağlık nedeniyle benim hastane 6 km uzaklıkta kendi aracımızla koşa koşa iğne vurulup eve geldim. Kendime bayağı üzüldüm akşam beridir

Maalesef maalesef. Şimdi en korktuğum şey de pazartesi günü bu insanlara "sokağa çıkma yasağı bitti ama siz yine de evde kalın"ı anlatamayacaksınız. İnsanlar deli danalar gibi kendilerini sokağa atacaklar. Bu hata nasıl düzeltilir bilmiyorum ama bari oldu olacak gerçekten de bir 14 gün daha uzatsalar da dün gece virüs kapanlar daha da bulaşmasına sebep olmasa

Stresten mi anlayamıyorum, ilaç kullanma taraftarı değilim son ana kadar hale bugünki durumlarda daha da sakınıyorum. Bari onu deneyeyim bir de.
evde kekik varsa bir miktar suda kaynatıp, süzüp içebilirsiniz. Geçmiş olsun

dediğiniz gibi dua ancak beni rahatlatiyir. Benim kronik hastalıklarIm var oğlum annesizkalırsa babam 64 yaş koah hergün dışarı çıkıyor esnaf aklıma kötü senaryo geliyor. Anksiyetelilerfarketmeden sürekli üretir. Hemen onu olumlu düşünce ile değiştiriyorum çünkü korkulan şey insanın başına geliyor. Mesela babamla sağlıkla kavuştuyumunudüşünüyorum. Bir yıldır görmüyorum. arada 12 saat mesafe var. içimiz daralincapozitif düşünüp mutlu edecek şeyler yapmaya çalışalım. Siz çalışıyormusunuz. Bebeğiniz sağlıkla gelecek sizin anksiyeteniz bitecek inşallah

Anlatamazsın anlamadıkları için değil ama anlamazliktan geldikleri için. Darbe geceside bir grup marketleri talan etmişti yani ülke ne olursa olsun benim karnım tok olsun diyen bir güruh var ülkede. Ha bide devletin kapına kadar kargo ile yollayacağı maske için ne diye zora sokuyorsunuz,eczaneden dagitin milleti zora sokmayın diyenler var eve kadar gelmesi zora sokmakmis yani eczanelerde bedava maske de bakalım bu millete 10 dakika da 89 milyon nüfusa yayarlar virüsü eczanelere akin ederek. Ptt sayfasını çökerttiler 1 saatte eczaneleri ne yaparlar kim bilir

Ah ancak bizler anlariz birbirimizi
5 hafta oldu kontrolume gidemedim.
Daha 3 hafta sonra gidicem.. Oglumu haftalardir disari cikartamadim.. Biz boyle haftalardir evdeyken birileri bizim tum emegimizi, beklememizi hic etti dun.. O kadar uzgunum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…