Emeklerimizi hic ettilerSenin bayağı olmuş ben 1 ay oldu. tam ilk vakanın olduğu haftaydı. Senin birde çocuğun var. İnşallah sıkıntı olmaz da üç hafta sonra sağlıkla görürsün bebeğini. Şu şeker yükleme işi ile karın ağrım var. Karın ağrısı korkutuyor enfeksiyon varsa ki vardı ilaç içtim kültür testi sonra temiz çıktı ama ağrım fazla. İkiz gebelik 28. Haftaya girdim iki haftada gidecekken hiç gidemez hale geldik. Bende hem üzgünüm hem kızgınım. Saati geç açıklandı ondan oldu diyenlere de şaşkınım. Sabahın köründe de açıklasalar yine aynı şey olacaktı. İnşallah kazasız belasız çocuklarımızı dünyaya getirip evimize sokabiliriz.
normal sartlarda zaten dinleniyoruz donem donem isin entersan tarafi bir gun annemlerle evde karsilikli konusurken bir urunden bahsettik googlede girdigim bazi sayfalarda reklami donmeye basladi hemen urununatan insan iş arkadaşım beni de korkuttu.kamuya girince daha da korkar oldum ajshhss
Bu manzaranın dünden farklı olan yanı yok. Dünde öyleydi bugünde. Benim için var dün kontrole gidebilirken bugün gidemiyorum.... neden çünkü kurallara uyuyorumSenin haftana şimdi baktım. Doğumun yaklaşmış Allah kolaylık versin. Şuan karşımdaki fırında bir sıra var. Kahvaltılık patlıcan, biber burda meşhur onun kuyruğu. Sinirden ağlayacağım artık çünkü yasak yine evde oturanı etkiledi. İki günde isot yeme ya yeme
Aa nasıl çıkıyorlar ya? Bizim millet akıllanmıyor ya offf..Senin haftana şimdi baktım. Doğumun yaklaşmış Allah kolaylık versin. Şuan karşımdaki fırında bir sıra var. Kahvaltılık patlıcan, biber burda meşhur onun kuyruğu. Sinirden ağlayacağım artık çünkü yasak yine evde oturanı etkiledi. İki günde isot yeme ya yeme ‼‼‼
Birde haftasonu olmasıSokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Aa nasıl çıkıyorlar ya? Bizim millet akıllanmıyor ya offf..
Aa nasıl çıkıyorlar ya? Bizim millet akıllanmıyor ya offf..
Bilmiyorum valla whatsap durumunda gördümgerçek mi bu? böyle mi demiş?
Sabah kuş cıvıltısıyla uyandım. Balkona çıktım koca bir sessizlik. Ne araba gürültüsü ne insan sesi. Bir an köyde doğal ortamdaymışım hissine kapıldım.
Gece verilseydi denmiş ama sabah haberi olmadan işe gitmeye çalışan, aciliyeti olup akşamdan alışveriş yapsaydık diyen de olacaktı.
Nerde su kiren suları dolabın en dibinde bulup çıkarayımValla 50 kavanoz ancak yetiyor ama dedigim gibi dısardan meyve suyu vs nerdeyse sifir tüketiyoruz. hem disardan alinanlarda seker bile yok kimbilir hangi kimyasallarla tatlandiriliyor. Tabi bende sekerini az koyuyorum. Gelen misafirlerede ikram yazin buz gibi ikram ediyorum. Ayrica ben tarhanayada haslayip koyuyorum.
Kiren suyunun antitümör özelligi var bazi kanser türlerini engelliyor,bigaz enfeksiyonlarini iyilestiriyor,beyin sagligi icin önemli,icinde hem kalsiyum hem k vitamini oldugundan muhtesem bir kemik güclendirici, kalbi koruyor.
C K B6 K vitaminleri kalsiyum magnezyum demir magnenez ve potasyum var oyüzden bagisikligi güclendiriyor.
Daha birsürü faydasi varda benim bildiklerim bunlar.
Bende şimdi karsiyaka ya bakıyorum süper tek bir araba geçti ama :)Aynen şu an dışarısı öyle huzurlu ki ❤ E5 te tek bir araba yok benim gördüğüm kısımda
Nerde su kiren suları dolabın en dibinde bulup çıkarayım
Ben marketlerde çok denk geliyorum ve içten içe kızıyorum annelere, 2 poşet ev ihtiyacı alıyorlarsa 1 poşet abur cubur alıyorlar çocuklarına, o kadar sağlıksız ki, hele cipsler içinde Çin tuzu var, evde meyve suyu yapılabilir, cips yapılabilir, çikolata yapılabilir, küçücük bedenlerin böyle gıdalarla zehirlenmesine müsade etmesinler, çoğunuzdan büyüğüm bizim çocukluğumuzda satılan bisküvilerle şimdiki bisküvilerin arasındaki farkı bir bilseniz, meyve sularındaki fark deseniz ona keza
Ben anlamiyorum gercekten anlamiyorum iki gun ac kalsan ne olur bazisi Demi's bir gunluk yasayan var ya herkesin evinde as cok biseyler var ya en fakirinde. Iki gunluk. Hic yiyecek olmadigina inanmyrm teyzemlerin durumu kotu. Onlarida dusunurek bu kdr net soyleyebilirm ki iki gun insanin kendini idare edemeyecegi durum yok ya.... Cocuk bezi mamasi icinde sunu diyeblrm haftalaardir bu Olay var be kargolar zaten iptal olurmu edilmedi. Mama ve bezi de stok yapablrlerdi insanlar onuda gectm eczaneler acik kokse Ben cocuguma bez almam gerek dedigimde Engel olacagini sanmyrm Tam tersi polisimiz yardim.eder ama yazik gercekten yazik olan okdr polisin emegi. Saglikcinin emegi bakanimizin emegi gercekten gece uyuyamadm. Okdr insan. Hastalanacak ki Tok sekilde yogun bakimda yatmak ...... Bu mudur Yani Sabah ekmege giden insnaladi gordm demekki hayat felc degl Hala. Ekmek almayada izin verilmis ya bu nedir yaaa luppo cola alip tv karsisinda. Keyif mi catilicak. Valah. Yaziktir
Karsiyaka belediyesi site site sokak sokak gezip ekmek dağıtıyor degdimibu sokaklara dökülmenize a dostlar değmedi hatta yazık oldu hepimize
Aynen bende bir aylik stoktan bahsetmyrm ya hemsireyim durumuna gore mama almaya gucu yetmeyen insan evde pirinc unu. Bulunduruo me olur ne olmaz diye. Her zmn. Bir bez fazladan evde bulunsun me var bende. A101bezi kullanyrm. Burda yok insanlarn parasi yok vs diye de gruplamyrm gercekten insanlar yazik ettiBen de benzer düşünüyorum sizinle. Ben kedimin mamasını kumunu bile ne olur ne olmaz diye yedekledim. Evet pahalı, insanlar stok yapamıyor haklılar bebek ürünleri için ama zaten normal günlerde de bence evde bir bebek için iki günlükten fazla ihtiyaç malzemesi bulundurulmalı. Kimsenin ihtiyacı vs. yoktu, panik duygusuyla inip her şeyi mahvettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?