bugün itibari ile modunuz ....


  • Ankete Katılan
    1.185
Aynen şu an dışarısı öyle huzurlu ki ❤ E5 te tek bir araba yok benim gördüğüm kısımda
Kediler disarda uzanmis sessiz sadece kus sesleri var. Milllet keyfi issiz adays gidio :) valah asiri huzurlu Tek uzucu olan bir gercek varki coronavirus ve suan bircok insan hastanede yoksa su huzur bence karantinadayiz vs diye Beni uzmuyor sadece hastalarimiz iyilessin. Sifa bulsun Kim'se.olmesin
 

Zonguldak'ta akrabalarımız var
Orası çok zor bir yer
Kömür yüzünden zaten ciğerleri sağlam insan parmakla sayılacak kadar az
Havası cidden kötü ben üzülüyorum oradaki insanlara, bu salgında Zonguldak adının çok duyulması maalesef kömür yüzünden
 
Salginla beraber herkes asiri sportmen oldu nedense.
 
Dışardan hiç ses gelmiyor. Sokaklar terk edilmiş gibi. Bu kadar sessiz ilk defa gördüm. Zaten salgın yüzünden çok çıkan olmazdı burda. Ama bugün kesinlikle en ıssız , sessiz gün.
 
kapicidan ben ekmek alirken yan komsum da hazirlanmis yuruyuse cikiyor. savunmasi da “amaaan kiz burda bizi kim gorcek azicik hava alip gelirim” tarzi seyler.

allahin gerizekalisi millet sanki sana garezinden yasak ilan etti demeye dilim varmadigindan ters ters bakip kapattim kapiyi yuzune. kendisi ogretmen bu arada sorsaniz asiri bilinclidir baskalarini hor gorur vs.
 
Çok sevindim , İnşallah kısa onlarda kısa sürede iyileşir Allah şifalarını versin
 
+1
Başından beri çözümün bu olduğunu düşünüyorum açıkçası. İnsanların cezalandırılmaktan korkması lazım, duyarlı olmak evde kalın çağrısı yapmak falan hikaye. 80 milyon insan var memlekette hepsinden duyarlı olmasını mı bekleyeceğiz çocuk bile inanmaz buna. Ki olmaz da zaten dün gece gördük.
 
Bir ay önce makarnaydı şimdi de ekmek. Hayır nasıl bir motivasyon anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum.
 
Şu hallere bak,insanlığımdan utandım.Hadi bizi geçiyorum.El kadar çocuklar sokaklar da koşup oynamaya hasret bir aydır.Cahillik ve bencillik birleşince ortaya çıkan durum.15 gün yasak gelse ekmek için adam öldürür bunlar.
 
Dün sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde;
'böyle şey olur mu? Bari akşam 18-19 civarında ilan edilseydi de insanlar ihtiyaçlarını görseydi' demiştim, yanılmışım.
Erken ilan edilse, bu sefer de marketleri yağmalayacakmış insanlar.
Tam 23:59'da ilan edilmeliydi,
hatta öncesinde merkezlere,
meydanlara güvenlik güçleri inmeliydi.
Bizim milletimizin bir kısmı sadece zapturapt altına alınırsa kurallara uyum sağlıyor ne yazık ki.
HaberTürk gazetesinde Fatih Altaylı da benzer şeyler yazmış, okudukça canım sıkıldı ama adam haklı.
 

Aynen yani abur cubur yemiyeverelim iki gün.
Çocuğunun bezi eksik olabilir anlarım ama yine de şunu düşünebilirdi insanlar yaşlılar ve çocuklar çıkamadıklarımda güvenlik güçleri ne kadar koşturdu kimseyi mağdur etmemek için. Tamam sabah bi başlasın ona göre açık yerlerde belli olurdu en kötü halde bile belediyeyi arayıp talep edilebilirdi. Gerçekten anlamıyorum. Eşimle iki kişiyiz bir akraba aradı telaşla ilk etapta konuşunca telaşlandık sonra dedik ki evimizde bir eksiğimiz var mı? Un var çeşmede de su var tamam ölmeyiz :)
Evimizin karşısında market var izdiham vardı resmen. Gayet zengin bir mahallede oturuyoruz bu arada eminim en az altı aylık unu şekeri vardır bir çoğunun.
Düşünceli davranmamak gerekti. Kimseye önceden haber verilmeden yasak ilan edilmeliydi. Misler gibi yönetilen süreç insanların gerizekalılıkları yüzünden en az iki hafta daha sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli.
 
Urfadamisiniz ?
 

İşte bundan bahsediyorum dünden beri , karşımızdaki bir salgın, Allah korusun savaş falan olsa herkes birbirini kesecek, insan bin yıllar geçse de sadece kabuğunu modernleştiriyor, içi hep aynı vahşi hayvan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…