- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Kediler disarda uzanmis sessiz sadece kus sesleri var. Milllet keyfi issiz adays gidio :) valah asiri huzurlu Tek uzucu olan bir gercek varki coronavirus ve suan bircok insan hastanede yoksa su huzur bence karantinadayiz vs diye Beni uzmuyor sadece hastalarimiz iyilessin. Sifa bulsun Kim'se.olmesinAynen şu an dışarısı öyle huzurlu ki ❤ E5 te tek bir araba yok benim gördüğüm kısımda
Sabah karşı apartmandan bir hanımefendi her zamanki gibi taytını çekmiş, kulaklığını takmış koşuya indi sahile. Her gün gidiyordu zaten, yine bozmadı rutinini, düzenli spor mühim çünkü. Arabalar da vızır vızır yine.
Az önce belediye ekmek dağıttı araçla gelip. Koca sokaktan üç kişi aldı neden çünkü dün hepsi arabalarına atlayıp iki aylık alışveriş yapıp geldi. Deniyor ya günlük kazanıp harcayan var diye, eğer gerçekten öyle olsaydı trafik kilitlenmezdi sanırım çünkü karnını anca doyuran insanın altında bmw filan olmuyor benim bildiğim. Sinirim hala geçmedi benim maalesef. Zonguldak'ta zaten hastanelerde yer yok, çoğu sağlık çalışanı enfekte durumda. İnsanlar nasıl bu kadar aymaz oluyor inanılır gibi değil. Küçücük şehirde 400 vaka olması yetmedi herhalde, dünyaya ibret olalım dediler sağ olsunlar.
Pozitifken karantinasına uymayıp sokağa çıkanları adam öldürmeye teşebbüsten yargılamak lazım ve bence sokağa çıkma yasağına uymayan insanlara da buna benzer cezalar verilebilir çünkü oyun değil, film izlemiyoruz, birileri ölüyor bu insanlar yüzünden.
Salginla beraber herkes asiri sportmen oldu nedense.Sabah karşı apartmandan bir hanımefendi her zamanki gibi taytını çekmiş, kulaklığını takmış koşuya indi sahile. Her gün gidiyordu zaten, yine bozmadı rutinini, düzenli spor mühim çünkü. Arabalar da vızır vızır yine.
Az önce belediye ekmek dağıttı araçla gelip. Koca sokaktan üç kişi aldı neden çünkü dün hepsi arabalarına atlayıp iki aylık alışveriş yapıp geldi. Deniyor ya günlük kazanıp harcayan var diye, eğer gerçekten öyle olsaydı trafik kilitlenmezdi sanırım çünkü karnını anca doyuran insanın altında bmw filan olmuyor benim bildiğim. Sinirim hala geçmedi benim maalesef. Zonguldak'ta zaten hastanelerde yer yok, çoğu sağlık çalışanı enfekte durumda. İnsanlar nasıl bu kadar aymaz oluyor inanılır gibi değil. Küçücük şehirde 400 vaka olması yetmedi herhalde, dünyaya ibret olalım dediler sağ olsunlar.
Pozitifken karantinasına uymayıp sokağa çıkanları adam öldürmeye teşebbüsten yargılamak lazım ve bence sokağa çıkma yasağına uymayan insanlara da buna benzer cezalar verilebilir çünkü oyun değil, film izlemiyoruz, birileri ölüyor bu insanlar yüzünden.
Çok sevindim , İnşallah kısa onlarda kısa sürede iyileşir Allah şifalarını versinBiz iyiyiz teşşekür ederim. Bir sorun olmadı diğer 3 kişide de Birşey olmamış. Sadece temas eden kişinin ailesini yoğun bakıma almışlardı babası ağırlaşmış. Umarım herşey yolunda gider İnş. İyileşir.
+1Pozitifken karantinasına uymayıp sokağa çıkanları adam öldürmeye teşebbüsten yargılamak lazım ve bence sokağa çıkma yasağına uymayan insanlara da buna benzer cezalar verilebilir çünkü oyun değil, film izlemiyoruz, birileri ölüyor bu insanlar yüzünden.
Bir ay önce makarnaydı şimdi de ekmek. Hayır nasıl bir motivasyon anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum.Güya sokağa çıkma yasağı var, evin ilerisindeki halk ekmek açık, fırınımız açık, sabahtan beri bakıyorum sürekli ekmek alıyor insanlar ekmekten nefret geldi yeminle, arabalarda var, dolaşıyor millet yani ha birde parkta çocuklar
var
Bir ay önce makarnaydı şimdi de ekmek. Hayır nasıl bir motivasyon anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum.
Kasaptan et almak nedirGerçekten şok oldum. İki günde et yemeyi ver ya. O kadar dolu ki evleri zevki için çıkanlar vardı. Cips, kola, çerez almanın başka bir açıklaması olamaz. Virüs bitsin diye çok dua ediyordum. Artık insanımıza aklını kullanma yetisini versin diye dua ediyorum. Aklını kullanmayı öğrenince gerisi kendiliğinden gelecek zaten.
Urfadamisiniz ?Senin haftana şimdi baktım. Doğumun yaklaşmış Allah kolaylık versin. Şuan karşımdaki fırında bir sıra var. Kahvaltılık patlıcan, biber burda meşhur onun kuyruğu. Sinirden ağlayacağım artık çünkü yasak yine evde oturanı etkiledi. İki günde isot yeme ya yeme ‼‼‼
Şu hallere bak,insanlığımdan utandım.Hadi bizi geçiyorum.El kadar çocuklar sokaklar da koşup oynamaya hasret bir aydır.Cahillik ve bencillik birleşince ortaya çıkan durum.15 gün yasak gelse ekmek için adam öldürür bunlar.
Evet isot balcan çok kıymetliUrfadamisiniz ?
İkinci bina hakkında bilgim yok canımH Hatunbuyurdu ama iki apartmana sürmüş diye yazıyordu sanki, yani ikisinede mi büyü yapmak istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?