Allah hepsinin yardımcısı olsun, bu dönemde iş yükleri iyice arttı12 saat işte-12 saat evde olacaklar bir süre:)
Bakalım nasıl olacak:)
Bakkalin önü geceye kadar ana-baba günüydü, çoğunluğu sigara alıyordu. Bazilari yumurta, bisküvi, cips filan aliyordu, raflar boştu :)Daha da önemlisi sigara yoksa çay mı sarıp içelim
Kola ve luppo mu gunluk alinip tuketilmesi gereken mesela? Guduyse bizim gudumuz yok o zaman.Baska bir turum ben.Herkes belli bir mantıkta hareket edemiyor ya da herkes aynı eğitim ve zeka seviyesine sahip değil. Onu geçtim herkesin dolapları dolu değil. Günlük kazanıp günlük yiyen var, haftalık stok yapacak para olmayabilir. Bu fotoğrafını attığın şey de güdüsel paniktir. Acil bir şey olmadığı halde de güdüsel olarak kendini dışarı atan olacak.
Ya iki gün de yoğurt yeme
Kola içme
O yapmak istediğin yemeği yapma yaaa
Çocuğun bezi ve sütü için valla lafım yok ama benzin nedir yaaaaaa sokağa çıkma yasağı geliyor millet benzin doldurmaya koşuyor
50 kavanoz kiren suyu fazla degilmi cano annemde her yaz yapar şeker var içinde diye içmiyorum kemiğe faydasını senden duyuyorum annem bilse daha çok içer:)
Bazi mesajlariniza denk geliyorum enerjinize hayran kaliyorum maşaAllah size
Aldığınız ürünlerin mi dışını yıkamadan kaldırıyorsunuz
Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow
ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !
10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.
Ektekine cok güldüm.Zaten önümüzde çok önemli 2 hafta hiç bitmiyor hiççççç
Onlar bence bile bile geç haber verdiler. Marketler kapanmıştı. Kimse çıkıp bir şey alamayacaktı. Gündüz haber verilseydi yine insanlar sokağa dökülecekti.Sinirden üzüntüden uyuyamadım başım tuttu bir de. Ben sürü bağışıklıgını denediklerini hiç sanmıyorum. Bu tamamen iş bilmezlik. Başka birşey değil. Naaıl çalışıyorlar bilmiyorum. Mesela bu sokağa çıkma yasagını kim alıyor ya da kimler alıyor? Bunlar birbirleriyle istişare yapmıyor mu, herkes birbirinden bi haber mi anlam veremiyorum cidden. Bu yasağın bu şekilde cıkmasının milleti sokağa dökeceğini bir kişi bile düşünemedi miDüşünemedilerse o makamlarda durmasınlar. Şu olayın karar vericisi ben olsaydım utancımdan kahrımdan ölürdüm yahu. Burda her iki taraf da suçlu ama o koltuklarda oturanlar da senin benim düşünemediğimi düşünebilip ona göre kararlar almalı. Ne farkı var şimdi bu kararın onaylayıcılarıyla marketlere akın edenlerin? Hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?