bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Burdan dün fırına markete pazara hücum eden insanlara sesleniyorum ne oldu yediniz mi bi çuval patatesi kolayı luppoyu hatta pırasayı doydumu gözünüz açlıktan ölmediniz ama koronodan ölebilirsiniz hatta öldürebilirsiniz ne desem almaz o beyniniz herşeyin içine ettiniz ettiğinizde bulun ben hakkımı helal etmiyorum sızın yüzünüzden bu günlük güneşlik havada iki çocugumu parka bahçeye götürmek varken sizin yüzünüzden dört duvar arasına mahkum yaşıyorlar kimbilir sayenizde daha ne kadar böyle devam edecek..

Bir de ramazan gelecek, inancı olan oruç tutacak değil mi?
İki gün yetinmeyi bilemedik biz, 30 gün 16 saat aç kalıp sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldıracağız.
Bence bu sene oruc tutmazlar. Korkarlar gerçekten inanamiyorum şu olanlara, 2 gün sadece ve zaten normalde dr çıkmamasi gerekiyor. O kadr cok üzgünüm ki.

Dün gece yasağa 2 saat kala haber gelince yollarda iğne atsan bulunmayacak durumda idi marketlerin fırınların önü.Nerde kaldı sosyal mesafe

Aynen, benim cocuklarda artik cildirma noktasina geldi.
Zikkimlanicaklar diye iki ekmegin pesinde rezil oldular, bizi de rezil ettiler.

Açık olan yerler arkadaşlar. İsterseniz kaydedin. Bundan sonra belki sokağa çıkma yasakları sıklıkla olabilir.

Dün gece yasağa 2 saat kala haber gelince yollarda iğne atsan bulunmayacak durumda idi marketlerin fırınların önü.Nerde kaldı sosyal mesafe
2 saat önce olmasa da aynisi olurdu. 11 martta ilk açıklandı, biz oğlumu okuldan aldik markete gittik normal her zamanki gibi bi baktık tiklim tiklim,millet arabasına doldurmuş herşeyi bi tuhaf oldum bizim kesin biseyden haberimiz yok dedim, bizde alalim ama normal şekilde aldik. Kolonya filan bilmiyoruz tvde duymuşlar almis herkes, bana arkadaşım el dezenfektani aldığını söyledi, bende alayim dedim hala bilmiyorum olayin ciddiyetini. Un bulamadik yani vs vs yani 1 vaka dedilr millet talan etti. Bunu 5 saat önce dese 1 saat önce de deseler durum bu olacaktı. Çünkü ac gözlü insanlar.

Sizin iki haftadır sokağa çıkarmamanızın suçu dün gece iki saatte sokağa çıkanlar mıydı sadece gerçekten.

Aynen daha ilk vaka zamanları evden çıkmayın dendiğinde biz de kedimizin kaplumbağamızın mama-kum neyse ihtiyaçlarını yedekledik kenara koyduk. Zaten yedekte her zaman olurdu en az 2 haftalık.. Bebek için bence de bir evde 2 günlükten fazla en az bir haftalık yedek bulunmalı, şu ortamda değil her zaman için geçerli bu..

Bugün 11 nisan bir ay oldu Sadece 1 kere hastaneye hızlıca çıktım döndüm. Ben salgından önce de kronik hasta olduğum için az çıkardım dışarı ama sitenin bahçesinde yürümek iyi geliyordu. Açık hava. Ağaçlar. İyi geliyordu.
umarım bu salgın yakında biter. Yaşattığı üzüntü korku yetiyor zaten. Kayıplar , o kadar acı çeken insan var. Daha güzel günlerimiz olur umarım.

Tesekkür ederim canimmmmm. Ananeyle büyüyen çocuklar benim gibi koca karı gibi oluyor . Rabbim el ayak sagligi versin hepimize ele muhtaç etmesin.
Amin Rica ederim iyi olmus ama keske bende zamaninda bi sekilde ogrenseydim. Evlilik sonrasi denemeye ugrasmaya istegim vardi heves öldüren elestiri bombasi bir eş yuzunden oda olmadi. Neyse artik ikinci bahara inşaAllah bende receller vs kavanoz kavanoz biseyler yapacam umarim

Yemin ederim icim açıyor.
Evde kalanlarin magduriyetini geçtim, 1 aydır canla başla çalışan, bu uğurda enfekte olan sağlık çalışanlarının hakkı ne olacak?
Ailelerinden ayrı, çocuklarına sarılmadan kim bilir ne kadar daha zaman geçecek.
Nasıl bunca emek zayi edildi aklım almıyor.
Dün akşamın faturası herkese çok agir kesilecek.
Ve kavga görüntülerini gordukten sonra bu isin guvenlik gucleri tarafından, silah zoru olmadan saat kaçta yaparlarsa yapsınlar bu hale geleceğine ben de ikna oldum.
Insan insana alt tarafı bir sıra için nasıl tekme tokat girer? Keşke tek tek tespit edilip sağlık hizmetinden men edilseler.
Bu primatlar yüzünden iş hasta seçmeye gelirse, genç ve sağlıklı oldukları için bir de öncelikleri olacak, başkaları ölecek.
Allah ıslah etsin.
Sigarasından, kolasından, pirasasindan, iki!!!! Gun vazgecememek ne demek?
Daha büyük yokluklarla imtihan olacağımızı düşünüyorum.
Ve de şu manzaradan sonra kimse hak etmedik demesin.

Yaparsin canim hemde alası olur. Herkes deneye deneye yapa yapa alışıyor.

Evde sadece patetes soğan 2 kilo pirinç le bile idare edebilirlerdi şu iki günü ,kimse açlıktan ölmezdi, işin ciddiyetinin farkında değiller hala , kimbilir kaç kişiye sebep olacaklar

Sizin iki haftadır sokağa çıkarmamanızın suçu dün gece iki saatte sokağa çıkanlar mıydı sadece gerçekten.
Ben bir aydır sokağa çıkmıyorum dün kıtlık var gibi saldıranlar sokağa çıkmasaydı millet eylüle kadar eve tikilmazdi haziranda biterdi

Vallahi ben de etmiyorum. 1 aydir evdeyiz. En fazla terasa cikabildi oglum ordan da saatlerce girmek istemiyor iceri. Surekli pantolonunu ayakkabisini getiriyor giydir disari cikalim diye kapiyi gosteriyor. Cok uzuluyorum. Bu surec cok yipratti biz bilincli ve ozellikle cocuklulari

Ben bir aydır sokağa çıkmıyorum dün kıtlık var gibi saldıranlar sokağa çıkmasaydı millet eylüle kadar eve tikilmazdi haziranda biterdi
Bir çok insan cıkmıyor zaten, dün sokakta olanlar da sokağa çıkması yasak olmayan gruptu ve saçma bir panikle saçma şeyler yapan bir sürü insan. Ama haziranda bitmeyecek buna alışın lütfen, ilaç ve aşı bulunana kadar tekrar başlayacak. Yazın bulaşı azalır umudu var sadece. Ama insanlar işe gidiyor, siz eve kapanmış olsanız bile eşiniz çalışıyorsa bulaşı riski yüksek hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…