- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Bir yönetici olarak boyun egiyorsa hu onun iyi yönettiğini göstermez. Halka bazı şeyleri göstermek uğruna böyle olmaz deyip istifa bile edebiliddi hiç karşı gelemiyorsa. Zaten mantıklı şeyler yaptiramiyor.Sağlık Bakanı çıkıp,
"hepiniz geri zekalısınız ne bok yerseniz yiyin, ben daha karışmıyorum"
dese bu adama yine saygı duyarım.
Bir yönetici olarak boyun egiyorsa hu onun iyi yönettiğini göstermez. Halka bazı şeyleri göstermek uğruna böyle olmaz deyip istifa bile edebiliddi hiç karşı gelemiyorsa. Zaten mantıklı şeyler yaptiramiyor.
Yapmayın Allah askına, bunlar çok büyük kararlar.. Siz istifa eder miydinizBir yönetici olarak boyun egiyorsa hu onun iyi yönettiğini göstermez. Halka bazı şeyleri göstermek uğruna böyle olmaz deyip istifa bile edebiliddi hiç karşı gelemiyorsa. Zaten mantıklı şeyler yaptiramiyor.
Krizi fırsata çevirip bıraksınlar işte.Sigara önemli öyle deme, o bir bağımlılık
Şaka bir yana, elbet öyle.Krizi fırsata çevirip bıraksınlar işte.
Yada alsınlar eve 2 paket fazladan.
Parası mi yetmiyor? Icmesin.
2 hafta uzatmalılar bu yasagi.
Marketlerden sınırlı alabilmeliyiz alacaklarımızı. Ki insanlar panik yapmasın.
Bu milletin yuzde 80 inin 1 hafta sokağa çıkmasa yiyecegi vardır evinde.
Un kavurur, tarhanası vardır, kurusu, yufkasi vardir, yazın kavanoz kavanoz kışlık domates, menemen hazırlanır, reçeli vardır. Anası danası turşu kurar, vardır. Nohutu fasulyesi vardır.
Hadi 80 i olmasın, yüzde 70inin kesin vardır evinde 1 hafta ac kalmayacak gidasi.
Geri kalan için de alınır önlem, yapilir, edilir.
Allah açlıkla imtihan etmesin ne diyim.
Ah ah eski günler:))) o kadar güzel anlatmışsınız ki, o yüzden bizler sokağa çıkma yasağı gelecek dendiğinde panik yapmayan kesimiz, beslenme çantasında evde yapılmış poğaça börek götüren bir nesiliz, sınıf arkadaşlarımızın alım gücü yoktur diye onları özendirecek canını çektirecek yiyecekler götürmezdik.
Örme kazak, dikilen kıyafetlerle büyüdük, benim annem de terziydi, aklımızda bir model belirlerdik söylerdik anneme dikerdi, yokluk görmedik çok şükür ama yokluk nedir öğretildi, rahmetli babam bir çocuk varlığı da yokluğu da bilmeli derdi, rahmetli anneannem hiçbir şeyi atmazdı, babaannem de öyle, bir bakardık o atmadıklarından yeni bir şeyler yapmışlar, bizim nesil daha sağlıklı büyüdü, en azından her şeyin doğalını yedik, mevsimi gelince aldık, akıllı oyuncaklarla büyümedik belki ama bir top bir iple bir sürü oyun kurup oynadığımız her oyundan keyif aldık, paylaşmayı da öğrendik.
Krizi fırsata çevirip bıraksınlar işte.
Yada alsınlar eve 2 paket fazladan.
Parası mi yetmiyor? Icmesin.
2 hafta uzatmalılar bu yasagi.
Marketlerden sınırlı alabilmeliyiz alacaklarımızı. Ki insanlar panik yapmasın.
Bu milletin yuzde 80 inin 1 hafta sokağa çıkmasa yiyecegi vardır evinde.
Un kavurur, tarhanası vardır, kurusu, yufkasi vardir, yazın kavanoz kavanoz kışlık domates, menemen hazırlanır, reçeli vardır. Anası danası turşu kurar, vardır. Nohutu fasulyesi vardır.
Hadi 80 i olmasın, yüzde 70inin kesin vardır evinde 1 hafta ac kalmayacak gidasi.
Geri kalan için de alınır önlem, yapilir, edilir.
Allah açlıkla imtihan etmesin ne diyim.
Bazı şeyler o kadar kolay olmuyordur emin olun. Adamın suratından zaten nasıl bir baskı altında olduğu, bilim kurulu ile hükümet arasında nasıl bir savaş verildiği belli oluyor.
kesinlikle katılıyorum. adamın yüzü her açıklamada içinde sisteme küfür eder, bu iş böyle olmaz der gibi.
Ah ah eski günler:))) o kadar güzel anlatmışsınız ki, o yüzden bizler sokağa çıkma yasağı gelecek dendiğinde panik yapmayan kesimiz, beslenme çantasında evde yapılmış poğaça börek götüren bir nesiliz, sınıf arkadaşlarımızın alım gücü yoktur diye onları özendirecek canını çektirecek yiyecekler götürmezdik.
Örme kazak, dikilen kıyafetlerle büyüdük, benim annem de terziydi, aklımızda bir model belirlerdik söylerdik anneme dikerdi, yokluk görmedik çok şükür ama yokluk nedir öğretildi, rahmetli babam bir çocuk varlığı da yokluğu da bilmeli derdi, rahmetli anneannem hiçbir şeyi atmazdı, babaannem de öyle, bir bakardık o atmadıklarından yeni bir şeyler yapmışlar, bizim nesil daha sağlıklı büyüdü, en azından her şeyin doğalını yedik, mevsimi gelince aldık, akıllı oyuncaklarla büyümedik belki ama bir top bir iple bir sürü oyun kurup oynadığımız her oyundan keyif aldık, paylaşmayı da öğrendik.
Birçok açıklamasında gerekenleri söylediğini bilim kurulunun hangi tavsiyelerde bulunduğunu açık açık söyledi, yerinde başkası olsa kısaca birilerinin rızasını almayı görevinin üstünde tutan biri olsa onları da söylemeyebilirdi.
Keşke herşey daha farklı olsaydı ama değil, elimizdeki bu
Kötünün içinde iyisi diyorum bakan için. Şu an daha beter durumda olabilirdik.
Üstelik sadece sağlık çalışanları da değil,emniyet güçleri de bu sürecin başından beri canla başla çalışıyorlar,onlara da yazık günah değil mi,eşim polis bu sabah alti da çıktı evden,akşama kadar belki de gece yarısına kadar sokaklarda dolanacaklar yasağı delen var mı diye,hoş artık buna da gerek yok dün gece olan oldu zaten malesef.Kimse kızmasın ama bazen insanlardan tiksiniyorum. Yazik degilmi o saglik calisanlarina. Ilmek ilmek örüleni 2 saatte b-k ettiler. bizler korkudan hasta olsakta gitmeye korktugumuz hastanelere saglık calisanlari hergün saglıklı olduklari halde gidiyorlar. Çogunun çolugu cocugu var diken ustünde mucadele ediyorlar. bu aptallık değil bu VİCDANSIZLIK bu HAYVANLIK . baklava kuyruğu ne cigköfte kuyrugu ne icki kuyrugu ne zehir zıkkım yesinler. Sadece kendileri geberip gitse ne ala dışarı zaruri çıkan masumlarida tehlikeye atıyorlar . Ben hakkımi haram ediyorum. 2 aydir elim böğrümde bir an önce hersey düzene girsede isyerim acilsa diye bekliyorum.Eki Görüntüle 2617870 Eki Görüntüle 2617871 Eki Görüntüle 2617872
Geçmişle şimdi kıyaslanmaz belki, kıyasladıkça ne kadar tembelleştiğimizde ortaya çıkacak üstelik :))) ama eskiden gerçek komşuluklar vardı, herkes yan komşusu aç mı tok mu bilirdi, hasta mı işsiz mi kaldı bilirdi, komşunun biraz sesi çıkmasın hemen kapısı tıklanırdı, ki şimdiki gibi gündüz dahi kilitli kapılar ardında saklanmazdık, herkesin anahtarı kapı üstünde olurdu, hani şimdi çamaşır bulaşık makinesini doldurmaktan yoruluyoruz, çoğumuzda bel fıtığı vs var ya, eskiden hele hele anneanne babaanne ve onların anneleri zamanları ne makine varmış ne elektrik süpürgesi, büyükannem ki anneannemin annesidir, eşi, eşinin ailesi ve 4 çocuğunun çamaşırını elde yıkar, 2 katlı evin işini yapar, öğle yemeğine gelen eşe 3 çeşit yemek çıkarır, 4 çocuğa oyun kurup oynatır, üstüne bir de misafir ağırlarmış, anneannemle babaannemde aynı şekilde, anneannem yıllarca fabrikada da çalışmış, hatırlarsınız biz çocukken bugünkü makineler yoktu, termosifon yoktu, merdanelide çamaşır yıkamak için kazanlarla su ısıtılırdı, o koca kazanları kaldır sıcak suyu dök, yıka 2. tur için tekrar kazanı yüklen makineye dök yıka, durula as, çocukların bezini kaynat kurut ütüle, kayınvalide kayınpedere hizmet et, yemek yap, dağ gibi bulaşık yıka, çocukları sıraya sok güğümlerle kaynattığın suları ılıştırıp tek sıra çocuk yıka, misafir ağırla:))Çok haklısın hiç unutmam yumurta lükstü haftada bir gün alırdı annem, dört çocuk biz, üç çocuk karşı komşunun 7 tane alırdı, biz yemesekte olur çocuklar yesin derdi. Ablama dikilenlerle büyüdük hepimiz. 79 da dönmüşüz Almanya’dan yokluk yılları, su yok, elektrik yok ama çok becerikli ebeveynlerimiz vardı. Ben 6 yaşındayken ayrıldı annemle babam. Bir oda bir mutfak minik bir ev tuttu babam, orada yaşadım sekiz yıl, annem gibi dört tane komşu teyzenin hep elleri üstümdeydi, onlardan neler öğrendim neler, kimse de çok yoktu ama paylaşmak vardı, insanlık vardı. 90 lardan sonra herşey hızla tükendi bitti.
Bir yönetici olarak boyun egiyorsa hu onun iyi yönettiğini göstermez. Halka bazı şeyleri göstermek uğruna böyle olmaz deyip istifa bile edebiliddi hiç karşı gelemiyorsa. Zaten mantıklı şeyler yaptiramiyor.
Kola ve luppo mu gunluk alinip tuketilmesi gereken mesela? Guduyse bizim gudumuz yok o zaman.Baska bir turum ben.
Istifa etmesi benim işime gelmez.
Iyi kötü ben bakanın emeğini, gayretini, samimiyetini takdir ediyorum.
Yerine getirecekleri kim olursa olsun asla güvenilmez olacak.
Istifa etmesinin hayrımıza olacağını düşünmüyorum.
Bence kalma sebebi de o.
Vicdanen rahat etmemesi.
Yoksa hem hukumet, hem millet baskısı,
Hem durumun zorluğu.
Istifa ediyorum dese kim ne diyebilirdi?
Valla en ağır küfürü etse gık demem, salgını iyi idare etmeye çalıştı ama tam yetkili olması gereken bir alanda maalesef kısıtlandı, sokağa çıkma yasağı açıklanmadan birkaç saat önce bu yönde soru soruldu cevap veremedi, oysa sizin gür saçlı akşam üstü konuşuldu dedi, farkında mısınız bilmem halkın tepkisini çekecek kötü algılanacak kararlar duyuruları hep başkaları yapıyor, iyi haberleriyseSağlık Bakanı çıkıp,
"hepiniz geri zekalısınız ne bok yerseniz yiyin, ben daha karışmıyorum"
dese bu adama yine saygı duyarım.
Aklı olan zaten böyle bir ulkede bakanlık falan yapmaz,adam daha nasıl anlatsin,ne ile anlatsın başından beri çıkmayın diyor,sosyal mesafe diyor,olayi siyasilestirmenin kimseye faydası yok,bu bela sürecini toplum devlet hep beraber asmaliydik.Adam istifa etse bu defa da çıkıp 'bak işte beceremedi,süreci yonetemedi,tüü kaka derler"Bir yönetici olarak boyun egiyorsa hu onun iyi yönettiğini göstermez. Halka bazı şeyleri göstermek uğruna böyle olmaz deyip istifa bile edebiliddi hiç karşı gelemiyorsa. Zaten mantıklı şeyler yaptiramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?