Ben de neymiş çok merak ettim ya, yasak biter bitmez alacağım bakacağım ne olduğuna
Ben de hiç yemedim , nasıl bsy bilmiyorum.Gözünüzü seveyim Luppo demeyin artık,
hiç yemediğim, bisküvi mi kek mi anlamadığım şeyden ikrah geldi bana.
Burda da sayfalarca geyiği yapıldı, yetti, arttı...
diyolar-dı dün geceden önceHazirandan sonra bitecek diolar
Ama tefuzu çok güzelGözünüzü seveyim Luppo demeyin artık,
hiç yemediğim, bisküvi mi kek mi anlamadığım şeyden ikrah geldi bana.
Burda da sayfalarca geyiği yapıldı, yetti, arttı...
halleyin hallicesiBen de hiç yemedim , nasıl bsy bilmiyorum.
Dün gece alsa miydim acaba ,pişmanım şimdi
Ben hic yemedim o tarz tatli seyleri sevmiyorum abla ama zorla asericem artik tadini bilmedigim seyiAma tefuzu çok güzel
Yazayım mı hadi yazmayacağım
Ya kuzu yeşil elma varken kim isterki bu yapay şeyleri ama ismi hoşuma gidiyor sırf o sebeple yasaktan sonra almayı düşünenlerdenim bendeBen hic yemedim o tarz tatli seyleri sevmiyorum abla ama zorla asericem artik tadini bilmedigim seyi
Pulbiber kavanozu elimde haberiniz olsunAma tefuzu çok güzel
Yazayım mı hadi yazmayacağım
Bize de geçmişi anlatmak iyi geliyor, eskilere gidiyoruz, güzel anlar canlanıyor yeniden, eskiden her şey muhteşem değildi belki, zorlukları da vardı ama komşuluk vardı, yardımseverlik vardı, aldığınız bir toplu iğnenin bile kıymetini bilmek vardı, çocuklar zorla sofraya oturup sonra nette takılmak için koşarak odalarına gitmezdi, ailenin bir arada olduğu, bir arada olmaktan keyif aldığı en özel anlar hafta arası kurulan akşam yemeği sofralarıyla, haftasonu kahvaltı sofralarıydı, babalarımız gece yarısına kadar çalışmışsa da biz uykuya dalmışsak sabah baş ucumuzda babamızın gece bıraktığı çikolatayla güne merhaba derdik.O kadar hoşuma gidiyor ki bu eski dönemlerde yaşanılanların anlatılması. Masal gibi okuyorum valla.
Bende alicam merak ettim :)) O degilde markanin adama cidden bisey yapmasi lazim iyi reklam yaptiYa kuzu yeşil elma varken kim isterki bu yapay şeyleri ama ismi hoşuma gidiyor sırf o sebeple yasaktan sınra almayı düşünenlerdenim bende
Urfa dedinde güzel bir çiğ köftte güzel olurdu amaPulbiber kavanozu elimde haberiniz olsun
hem de Urfa'dan geldi, hem de çok acı...
Bu virüs bakalım daha kimleri neleri meşhur edecekBende alicam merak ettim :)) O degilde markanin adama cidden bisey yapmasi lazim iyi reklam yaptibencede yesil elma varken o da neymis :)
Bence haksızsınız söylediğiniz şeyi çarpıtmıyor, gayet mantıklı sorular soruyor. Virüs tam bir ay oldu ülkeye girdiği kabul edileli. 14 günde semptom gösteriyor hastalar 5-14 gün arasında daha doğrusu, 14 gün en az daha izole etmeleri lazım kendilerini ki iyileşti densin, taburcu edilse dahi hastalık tam iyileşmiyor bulaşıcılık 28 güne kadar devam ediyor deniyor. Ee zaten hesap ortada, kim plazma verecek, kaç tane hasta?üstelik bugün covidden iyileşti sanılan epey hastanın tekrar enfekte olduğunu ya da tam iyileşmemiş olduğunu söyledi Güney Kore.Yukarida verilere bakabilirsin.
Söylediğim seyi carpitma artik. Su an hic cekecek durumda degilim!
Bize de geçmişi anlatmak iyi geliyor, eskilere gidiyoruz, güzel anlar canlanıyor yeniden, eskiden her şey muhteşem değildi belki, zorlukları da vardı ama komşuluk vardı, yardımseverlik vardı, aldığınız bir toplu iğnenin bile kıymetini bilmek vardı, çocuklar zorla sofraya oturup sonra nette takılmak için koşarak odalarına gitmezdi, ailenin bir arada olduğu, bir arada olmaktan keyif aldığı en özel anlar hafta arası kurulan akşam yemeği sofralarıyla, haftasonu kahvaltı sofralarıydı, babalarımız gece yarısına kadar çalışmışsa da biz uykuya dalmışsak sabah baş ucumuzda babamızın gece bıraktığı çikolatayla güne merhaba derdik.
Annelerimiz bize örüp dikmek yetmiyormuş gibi plastik ya da bez bebeklerimize de kıyafet yapardı çeşit çeşit, bahçede komşumuzun çocuğuyla oynarken her gün bir anne bize öğle yemeği hazırlardı, toz toprak olmuş ellerimizi silkeler o yemeklere yumulurduk, ne tatlı gelirdi o yemekler, şimdiki nesil belki birçok yönden şanslı, istediği her şeyi alıyor erişiyor ama bizim yaşadığımız keyfi alamıyor
Bence haksızsınız söylediğiniz şeyi çarpıtmıyor, gayet mantıklı sorular soruyor. Virüs tam bir ay oldu ülkeye girdiği kabul edileli. 14 günde semptom gösteriyor hastalar 5-14 gün arasında daha doğrusu, 14 gün en az daha izole etmeleri lazım kendilerini ki iyileşti diyor taburcu edilse dahi hastalık tam iyileşmiyor bulaşıcılık 28 güne kadar devam ediyor deniyor. Ee zaten hesap ortada, kim plazma verecek, kaç tane hasta?üstelik bugün covidden iyileşti sanılan epey hastanın tekrar enfekte olduğunu ya da tam iyileşmemiş olduğunu söyledi Güney Kore.
Siz hakaret etmeyi seçip " bedava bilmem ne dağıtılsa sabahtan sıraya giderlerler plazma vermiyorlar" diye genelliyorsunuz. Kimmiş hem sıraya erkenden bedava mal için girenler hem de aynı anda hasta olabilecek insanlar? Ortak küme mi bunlar, üst perdeden bakıp " keh keh bunlar da insan mı" şeklinden mesaj yazarsanız eleştiri alırsınız. Sonuçta siz de bu toplumun bir parçasısınız , kendimizi ayrı tutup geri kalan herkesi " görgüsüz, bidon kafalı, eğitimsiz, cahil, kıtlıktan çıkmışlar, nefret ediyorum, insanlık bilmiyorlar " diye genellemek pek hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?