- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Daha önce de yazmıştım.Bu iş kontrolden çıkarsa.Ne yazık ki günah keçisi olacak kişi belli.Öyle bir durumda zaten istifa etmeye mecbur bırakılır.Oysa ki sağlık bakanın kararları ne olursa olsun son sözü söyleyenin o olmadığını hepimiz biliyoruz.Olayın neresini siyasetlestirdim burada??
Aksine güzel şeyler yapmaya çalışan bir insanın elde olmayan sebeplerle hezeyana uğrayan çabasını ifade etmesinin tek yolunun bu olduğunu söyledim. Aklı olanın bizim cahil halka bakan olmayacagina katılıyorum. Cahiliyet virüsü var bizimkilerde inanilmaz bir akşamdı. Birbirini ekmek için bıçaklayan bile var ama sorsan hepimiz paylasimdan, komsuluktan, insanliktan edebiyat yaparız
Ben bir bina zannediyordum cidden 3 bina nedirKadının 2-3 binaya sürdüğünü öğrendim kesin dedim aldatıldı ve kadın hangi binada oturduğunu bilmediği için hepsine yağ sürmüştür dedim.
öyle de çıktı : ))))
Öylee maalesefİtalya’nın bizden aşağı kalır yanı yoktu. Daha yeni duruldular.
Acaba tam iyilesmediler mi?Güney Kore de iyileşen 91 koronavirüs hastası tekrar virüse yakalanmış
Sizlere de çok geçmiş olsun, umarım tüm dünya bu salgını bir an önce atlatır, evet bizim mutfak kültürümüz birçok ülkeden farklı, o yüzden aç kalacağız paniğine hiç gerek yok, biz tek bir unla çeşit çeşit yiyecek çıkarma potansiyeline sahip bir milletiz:)1,5 aydır Karantinada olan Ülkeden bildiriyorum Avusturyadam, sandığınız ve korktuğunuz kadar vahim bir durum değil evde durmak. Yiyecek açısından hiç degil önemli olan evham Ve stres Yerine doğru planlama yapmak.
Türkler olarak Almanlardan daha şanslı olduğumuzu söyleyebilirim cünkü bizim eve şeker un stoğu yapmak, börek sarma mantı yapıp buzlukta saklamak gibi alışkanlıklarımız var.
şuan aileli olanlarin evinde 1 ay yetecek yiyecek olduguna eminim.
Resmi olarak 3 hafta sokağa cıkma yasağımız vardı. Markete de sadece taze sebze meyve yoğurt yumurta gibi ömrü kısa yiyecekler icin gidiyoduk oda maske ve eldivenle.
Şuan Koronayı atlatıyoruz yeni hasta sayısı cok cok az ve yasağımız Salı günü komple kalkıyor.
Lütfem korkmayın Virüsten korunmanın tek yolu evden cıkmamak. Herkese gecmiş olsun sabırlar diliyorum ❤
Yok şuan biliyoruz halk balık hafızalı nasıl ki daha öncekileri unutup suçlu bu dendiğinde şakşakcılık yaptılarsa aynı öyle şak şak yaparlar yine.Daha önce de yazmıştım.Bu iş kontrolden çıkarsa.Ne yazık ki günah keçisi olacak kişi belli.Öyle bir durumda zaten istifa etmeye mecbur bırakılır.Oysa ki sağlık bakanın kararları ne olursa olsun son sözü söyleyenin o olmadığını hepimiz biliyoruz.
Çok geçmiş olsun inşallah tüm dünya olarak bir an önce kurtuluruz1,5 aydır Karantinada olan Ülkeden bildiriyorum Avusturyadam, sandığınız ve korktuğunuz kadar vahim bir durum değil evde durmak. Yiyecek açısından hiç degil önemli olan evham Ve stres Yerine doğru planlama yapmak.
Türkler olarak Almanlardan daha şanslı olduğumuzu söyleyebilirim cünkü bizim eve şeker un stoğu yapmak, börek sarma mantı yapıp buzlukta saklamak gibi alışkanlıklarımız var.
şuan aileli olanlarin evinde 1 ay yetecek yiyecek olduguna eminim.
Resmi olarak 3 hafta sokağa cıkma yasağımız vardı. Markete de sadece taze sebze meyve yoğurt yumurta gibi ömrü kısa yiyecekler icin gidiyoduk oda maske ve eldivenle.
Şuan Koronayı atlatıyoruz yeni hasta sayısı cok cok az ve yasağımız Salı günü komple kalkıyor.
Lütfem korkmayın Virüsten korunmanın tek yolu evden cıkmamak. Herkese gecmiş olsun sabırlar diliyorum ❤
Tedavi sonrası 3 kez negatif çıkmış testleriAcaba tam iyilesmediler mi?
2 teori var, 1. teori virüsün hücrelerde saklandığı yönünde.Acaba tam iyilesmediler mi?
Tek tük normalde, 91 çok. Virüs mutasyona mi uğradı acaba?Tedavi sonrası 3 kez negatif çıkmış testleri
2 teori var, 1. teori virüsün hücrelerde saklandığı yönünde.
2. teori virüsün mutasyona uğradığı ve yenisinin daha az ölümcül olduğu yönünde.
2'si de akla yatkın çünkü virüs çoğalmak için hücrelere nüfuz ediyormuş, antikor tedavisinde bu çekincede vardı, antikorlara da saldırıyormuş zira, öte yandan Çin'de başladığı tarih ülkeden ülkeye taşınması bulaşması hesaba katılırsa insandan insana bulaşırken mutasyona uğramış olması da ihtimal dahili.
Bu virüsü grip virüsü gibi değerlendirmek yerinde olur, bir kere yakalandın yendin bir daha yakalanmayacaksın diye bir şey yok, aynı kuş ve domuz gribi gibi mutasyona uğrayıp öldürücülüğünün ve yarattığı tahribatın yok olmasını sağlayacak bir mutasyona uğramasını umut ediyorum.
Bu arada İsrail kök hücre tedavisi yapmaya başlamış, plesantalardan aldığı kök hücreleri çok ağır vakalara uygulamış ve sonuç iyiymiş, belki tedavisi bu'dur, en azından ölüm riskini ortadan kaldıracak tedavi bu olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?