bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Haberi görünce öyle üzüldüm ki polislerimiz için
En çok polislerimizin ve sağlık çalışanlarımızın canı yanacak bu süreçte

Benim sosyal medyam yok paylaşamadım o yüzden, o pislikleri dünya aleme rezil etmek lazım ya aklım almıyor, be hayasız sen yaşa diye orada o polisler, çok şey kusuyor içimden sus diyorum kendime sus

Yasak 14 güne uzatilmalı diye bir prof dr. resmen yalvardi devlet büyüklerine. Bu insanlar bu seviyeye gelebilmek icin yillarca okuyorlar çalısıyorlar. Eger bu insanlari dinlemeyeceksek üniversiteler kapansın insanlar okumasin

Çok samimi soruyorum ;

Neredeyse bir hafta oldu maske formunu dolduralı. Ortada ne SMS var ne de maske ! Arkadaş haftada 5 maske hakkımız var ilk haftayı devirdik ikinci hafta bari 10 tane verseler.

Hadi bunu elinize yüzünüze bulaştırdınız paramızla alalım dedik onu da yasakladınız ?

ne halt edeceğiz bilemedim !
Parayla alalım yok !
Siz yollayın, SMS gelmesi lazım...

Bu sekil gerçekten bir tuhaf . Sabah bir saglik çalışanı ulaşım için dakikalarca beklediğini soyledi. Onlar da magdur oluyor. Polisler oluyor, kuryeler, market calisanlari, evde izole olmaya calisanlar. Bir magdur olmayanlar, su sallana sallana cikanlar dunku gibi. Eee onların yarim akilli tavrının cezasını biz mi çekeceğiz. Niye saglikli, mantikli bir çözüme varip uygulamıyorlar. Belli bir kesim gözden çıkarildi galiba.

İğneyi ipliği alıp kendiniz yapacaksınız, zaten "maske dikemeyen de ne bilim" diye akım başlatmışlar..

Hazırlıklı değiller çünkü, her karar tek bir kişinin 2 dudağının arasından çıkacak sözlere göre belirlendiğinden oluyor bunlar, bilim kurulu, sağlık bakanı ne yapsa olmuyor.
Baştan pttavm'den dendi, sonra e-devlet, eczacılar odası olmaz öyle deyince eczanelere yollanacak dendi.
Ücretsiz maske işi çok basitti oysa, yurt genelinde tüm eczanelere yollardınız, halka da duyuru yapardınız, eczacı tc kimlik no'nuzla kaydınızı yapardı maskeyi verirdi, 5 maske hakkınız dolmadan uyanıklık yapıp yine mi geldiniz sistem alarm verirdi, sağlık bakanlığı e reçete e sağlık sistemine kolayca entegre olabilecek bir işlemle olabilirdi bence.

Yasaklar koymadan önce tedbirleri alamama gibi bi durum söz konusu bir türlü düzeni oturtamadılar
Bazı eczaneler satıyor istiyorsanız alın dedi 7 tl verdim bir maskeye
Hiç satış yapıyorlar diye şikayet etmek istemedim
Kimi kime şikayet edeyim ki

Bugün de akşamı ettik çok şükür.Bu sokaga cikma yasağı bana Çinde niye milleti döve döve evlerine soktuklarını kapilarina da kaynak yaptiklarini gayet güzel gösterdi.Hakediyorlarmış megerse...Benim evin yan tarafında boş bir alan var.Mahallemizin tek hucrelileri bugun oraya kilim serdiler ve cekirdek citlediler.Polis geldi uyardı bunları.Cevap aynen şu.Komserim oturuyoh biz gezmiyoh.Polis girin evlerinize dedi hala daha oturmaya devam ettiler tamam tamam deyip.Polis ikinci turunda bu ozel turleri yerinden kaldirabildi ancak.Islah olmaz bir kesim var mwmlekette onu anladim.

Mutfak bezinden evde de yapılabiliyor. Tv de gordum cok pratik ama kendim yapmadım. Iki de lastik gerekiyor.

Mune hem ptt den hem e devletten başvurduk
Ve hala gelmedi mi abla iyi ki hiç başvurmamışım, kendim maske yaptığımdan gerek yok başkaları alsın dedim, başkaları alsın isterken onlar da mağdur oldu desene.

Bakın bir de böyleleri var, haberdeki kocayı boşamalı ama kız seviyordur kıyamaz, sokağa çıkma yasağı olduğunu bile bile eşiyle çıkan adamın 10'da 9'u kaçmaktır temalı videosu :)))))

Anlamiyorum anlayamiyorum bende. Prof dr yalvardi belkide bu bizim son şansimiz diye.
Kuzenim istanbulda kartal devlet hastanesinde doktor korona virüs süphesi olanlara bakip testler yapiyormus. ailesini ilk vaka çıkınca memlekete gönderdi. biraz önce teyzemi aradim kuzenimi sordum ben aramak istemedim. Teyzem psikolojisi berbat halde ,cok yorgun huzursuz dedi. Teyzemin evladında aklı ,boğazımdan lokma geçmiyor uyuyamiyorum dedi. dün tv yi izlemis korkuyor. bu kendini bilmezler rahat evlerinde oturmaktan acizken benim çocuguma yazık olacak diyor. Bu insanların haklarini nasil ödiyeceğiz.

Mutfak bezinden evde de yapılabiliyor. Tv de gordum cok pratik ama kendim yapmadım. Iki de lastik gerekiyor.
Markete gitmem gerekiyordu marketlerde vardır düşüncesi ile çıktım hiçbir yerde yoktu geçmediğim market kalmadı en son eczaneleri gezmeye başladım 6. Eczanede 7 tl isterseniz alın dedi ve almak zorunda kaldım

Cinde evine kaynak yapilip eve hapis edilenler gecenlerde devleti alkisliyorlardi alinan bu kararlarla virüsü yendik diye.

Hem de bebegi varmis 7 aylik Allah ailesine sabir versin. Ne buyuk aci.. Bu masum babasiz buyuyecek simdi. Rabbim mekanini cennet eylesin.

Ödeyemeyiz.
Yalvarmak ise yaramaz, uyarmakta. Daha katı tedbirler alınması gerekiyor. Millet hic sallamıyor yoksa.

7 tl, maliyeti kesin 6.96 tl dir. Vicdansiz bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…