- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
95 vefat var
542 iyileşen hastamız
Aynı durumdayımİyileşen sayısı sevindirici ama vefar sayısını görünce içim burkuluyor.
Öyledir böyledir diye iddia edemem zira bilgi sahibi işin uzmanı bir bilim insanı değilim ama mantık yürütüyorum, Corona zoonotik bir virüs ailesi, hayvanlar bu virüsleri taşıyıcı olabiliyor hastalanmıyorlar, o yüzden belki maymun defalarca hasta olmuyordur ama zoonotik virüsler insandan insana bulaşmaya başlayınca işler değişiyor.Bir doktordan maymunlar üzerinde boyle bir deney yaptıklarını ve bu calismaya dayanarak virüsün ayni maymuna tekrar bulaşma riskinin olmadigini dinlemistim ama denek farkli oldugu icin insanlarda farkli bir durum gorulebilir.
Ugruyorsa iyi yonde mutasyona uğrasin. Bana 1. Teori daha mantikli geldi.
Benimde.Az önce apartmanın yanındaki çöpe çıktım.Bir iki araba,2 delikanlı ve boş kalan sokaklarBende yaşadım elifcim bu 2.olacak
Ben hala inanamıyorum. Korku filmi cok izlerdim. Onlardan birinin içindeyiz sanki.Aynı durumdayım
Rabbim yakınlarına sabır versin
Ya sende de aynı etki oluyor muBen hala inanamıyorum. Korku filmi cok izlerdim. Onlardan birinin içindeyiz sanki.
Evde ne ekmeğim ne de unum vardı ama o saatte dışarı çıkıp alışveriş yapmak aklımın ucuna bile gelmedi.3 haftadır markete bile gitmiyorum zaten sanal narketten en son alışveriş yaptım...görüntüler geldikçe dehşete düştüm.2 gün ya 2 gün sadece,bu aç kalma paniğini virüs içinde gösterseler ve evde kalabilselerdi keşke...Sadece bunlar da degil. Yazdan dondurucuya konulanlar, fazlaca yapilip dondurulan börekler pogacalar. Insanimizin dondurucusu da bos degil bu panik ne anlam veremiyorum.
Bana da bir döngü gibi hissettiriyor. Sabah ogle aksam hep ayni.Ya sende de aynı etki oluyor mu
Sanki bir rüyadayım algılamakta zorluk yaşıyorum günün ilk saatleri bocalamakla geçiyor
Hala kabullenememe durumu yaşıyorum sanırım
İnşallah olmaz sağlıkla gelsin bitanemGörüştük, pazartesi sabah gideceğim inşallah acil bir sıkıntımız olmazsa
Bende inanamiyorum hala, diyorum bidaha dışarı güvenle çıkamayacağız, çocuğum seneye okula başlayacak nasil gidecek diye düşünüyorum.ben hala kabulenemedim cok üzgünümYa sende de aynı etki oluyor mu
Sanki bir rüyadayım algılamakta zorluk yaşıyorum günün ilk saatleri bocalamakla geçiyor
Hala kabullenememe durumu yaşıyorum sanırım
Beklemedeyiz canım ya. Hala stabil degil. Ozelden bir kac arkadaşla konuştum. Kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yalniz haritadan baktım etrafımiz korona vakaları ile sarılı. Kafamı camdan çıkartmaya cekiniyorum. İstanbul cok ama cok riskli.A AklinYolu1 annen nasıl oldu bu arada
Haberi görünce öyle üzüldüm ki polislerimiz içinAz önce bir video izledim
K.Çekmede sokağa çıkma yasağına uymayanlarla polis arasında çıkan arbede, adamlar resmen polislere yumruklarla girişmişler, yok ya ölsün herkes kurtulalım, lanet ya poliste dayak yiyecekse ne hali varsa görsün bu millet sürünsünler ya çok öfkeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?