bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
23 yaşında gencecik bir fidanda hayatını kaybetmiş.Onun da kronik rahatsızlığı yokmuş.Kronik rahatsızlığı olanlar daha fazla risk altında olsa da sağlıklı insanlarda bu virüsten hayatını kaybediyor.Allah ailesine sabır versin.Çok üzücü.

Bakın bir de böyleleri var, haberdeki kocayı boşamalı ama kız seviyordur kıyamaz, sokağa çıkma yasağı olduğunu bile bile eşiyle çıkan adamın 10'da 9'u kaçmaktır temalı videosu :)))))
Daha neler görecegiz bakalım.Bunlar daha baslangıç:)

Allah yardımcıları olsun, haklarını ödeyemeyeceğiz de kıymet bilecek miyiz bilmiyorum, burayı okurken bir sürü video da seyrediyorum aynı zamanda, hala ama hala 20 yaş altı çocuklarıyla pikniğe gidenler, test sonucu pozitif olup karantinadan kaçanlar var, bir market sahibi de sözde marketi temizlemeye gitmiş de müşteriler zorla markete girmiş de polisi kandıracak aklı sıra, hem market sahibine hem de müşterilere ceza kesilmiş, müşterilerden bir kadının savunması ekmek alıyorum oldu ağızda maske yok tedbir yok, ceza kesenlerin ellerine sağlık.

ya ben polise de kızdım ne uyarıyon tak kelepçeyi tık içeri görsünler. insanlık bilse sokağa çıkmazlardı.

O dun gece sirf kola icin kek kek icin cikanlar zaten evde oturmayan tayfa bence. Yoksa biz evde oturanlar eksik olaa bile cikmiyoruz.

Nerden baktiniz

bize de gelmedi ses solukta yok.

Dun bakanin konusmasindan anladigim kadariyla maskeler eve gelmeyecek. Cunku basvuru yapanlara sms ile bir kod gelicek ve o kodla herhangi bir eczaneden maskelerinizi alabileceksiniz dedi. Suan 55-65 yas arasina veriliyormus. Yavas yavas yasi dusureceklermis. Sms kodu almayan eczaneye gitmesin dedi. Yigilma olmasin diye bu sistemi uyguluyorlarmis.

Çok iş yapacak gibi birde satışı yasakladılar. Maskeler tükendi herhalde diğer ülkeler gibi söylemek yerine böyle kılıf yaptılar. Kac tane kargom geldi bundan haber yok. Keşke şuan seçim olsa ustumuze maske yağardı.

Kodda gelmedi bekliyoruz gunlerdir.Bu kod uygulamasi izmir icin de gecerli mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…