23 yaşında gencecik bir fidanda hayatını kaybetmiş.Onun da kronik rahatsızlığı yokmuş.Kronik rahatsızlığı olanlar daha fazla risk altında olsa da sağlıklı insanlarda bu virüsten hayatını kaybediyor.Allah ailesine sabır versin.Çok üzücü.35 yaşında, hiç kronik hastalığı bulunmayan bir eczacı ölmüşhaftalar önce eczanesinin dezenfekte edilmesi için belediyeye başvurmuş, demek ki dikkat de ediyormuş. işe giden herkes tehlikede o zaman, yaş fark etmiyor öyle mi çok korktum bu haberi duyunca çok
Daha neler görecegiz bakalım.Bunlar daha baslangıç:)Bakın bir de böyleleri var, haberdeki kocayı boşamalı ama kız seviyordur kıyamaz, sokağa çıkma yasağı olduğunu bile bile eşiyle çıkan adamın 10'da 9'u kaçmaktır temalı videosu :)))))
Allah yardımcıları olsun, haklarını ödeyemeyeceğiz de kıymet bilecek miyiz bilmiyorum, burayı okurken bir sürü video da seyrediyorum aynı zamanda, hala ama hala 20 yaş altı çocuklarıyla pikniğe gidenler, test sonucu pozitif olup karantinadan kaçanlar var, bir market sahibi de sözde marketi temizlemeye gitmiş de müşteriler zorla markete girmiş de polisi kandıracak aklı sıra, hem market sahibine hem de müşterilere ceza kesilmiş, müşterilerden bir kadının savunması ekmek alıyorum oldu ağızda maske yok tedbir yok, ceza kesenlerin ellerine sağlık.Anlamiyorum anlayamiyorum bende. Prof dr yalvardi belkide bu bizim son şansimiz diye.
Kuzenim istanbulda kartal devlet hastanesinde doktor korona virüs süphesi olanlara bakip testler yapiyormus. ailesini ilk vaka çıkınca memlekete gönderdi. biraz önce teyzemi aradim kuzenimi sordum ben aramak istemedim. Teyzem psikolojisi berbat halde ,cok yorgun huzursuz dedi. Teyzemin evladında aklı ,boğazımdan lokma geçmiyor uyuyamiyorum dedi. dün tv yi izlemis korkuyor. bu kendini bilmezler rahat evlerinde oturmaktan acizken benim çocuguma yazık olacak diyor. Bu insanların haklarini nasil ödiyeceğiz.
Dünyada bir grup insan modeli var ve sanirim onlari anlamak mumkun degil.Bu alkislayanlar da anlayamadigim gruba giriyor.Tuhaflar:)Tek hücrelilerCinde evine kaynak yapilip eve hapis edilenler gecenlerde devleti alkisliyorlardi alinan bu kararlarla virüsü yendik diye.
Ve hala gelmedi mi ablaiyi ki hiç başvurmamışım, kendim maske yaptığımdan gerek yok başkaları alsın dedim, başkaları alsın isterken onlar da mağdur oldu desene.
O zaman bilmem kaç bin maske kime gitti, dağıtılıyor dendi haberler o yöndebize de gelmedi ses solukta yok.
Az önce bir video izledim
K.Çekmede sokağa çıkma yasağına uymayanlarla polis arasında çıkan arbede, adamlar resmen polislere yumruklarla girişmişler, yok ya ölsün herkes kurtulalım, lanet ya poliste dayak yiyecekse ne hali varsa görsün bu millet sürünsünler ya çok öfkeliyim
Evde ne ekmeğim ne de unum vardı ama o saatte dışarı çıkıp alışveriş yapmak aklımın ucuna bile gelmedi.3 haftadır markete bile gitmiyorum zaten sanal narketten en son alışveriş yaptım...görüntüler geldikçe dehşete düştüm.2 gün ya 2 gün sadece,bu aç kalma paniğini virüs içinde gösterseler ve evde kalabilselerdi keşke...
Bize 4 paket geldi persembe sabahiO zaman bilmem kaç bin maske kime gitti, dağıtılıyor dendi haberler o yönde
O zaman bilmem kaç bin maske kime gitti, dağıtılıyor dendi haberler o yönde
Nerden baktinizBeklemedeyiz canım ya. Hala stabil degil. Ozelden bir kac arkadaşla konuştum. Kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yalniz haritadan baktım etrafımiz korona vakaları ile sarılı. Kafamı camdan çıkartmaya cekiniyorum. İstanbul cok ama cok riskli.
Bize 4 paket geldi persembe sabahi
Ankara keciorende yasiyorumhangi il?
bize de gelmedi ses solukta yok.
Nerden baktiniz
Ben de gunlerdir maske bekliyorum.E devletten başvurdum ama ne ses.var ne soluk.
Ankara keciorende yasiyorum
Çok iş yapacak gibi birde satışı yasakladılar. Maskeler tükendi herhalde diğer ülkeler gibi söylemek yerine böyle kılıf yaptılar. Kac tane kargom geldi bundan haber yok. Keşke şuan seçim olsa ustumuze maske yağardı.Çok samimi soruyorum ;
Neredeyse bir hafta oldu maske formunu dolduralı. Ortada ne SMS var ne de maske ! Arkadaş haftada 5 maske hakkımız var ilk haftayı devirdik ikinci hafta bari 10 tane verseler.
Hadi bunu elinize yüzünüze bulaştırdınız paramızla alalım dedik onu da yasakladınız ?
ne halt edeceğiz bilemedim !
Parayla alalım yok !
Siz yollayın, SMS gelmesi lazım...
Kodda gelmedi bekliyoruz gunlerdir.Bu kod uygulamasi izmir icin de gecerli mi ki acabaDun bakanin konusmasindan anladigim kadariyla maskeler eve gelmeyecek. Cunku basvuru yapanlara sms ile bir kod gelicek ve o kodla herhangi bir eczaneden maskelerinizi alabileceksiniz dedi. Suan 55-65 yas arasina veriliyormus. Yavas yavas yasi dusureceklermis. Sms kodu almayan eczaneye gitmesin dedi. Yigilma olmasin diye bu sistemi uyguluyorlarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?