Insaallah en kisa surede sizlerede ulasirbüyük şehirmiş sizin de bekleyelim bakalım bize de gelir belki.
Hangi sehir acaba ben izmirdeyim.etrafimdakilerden de henuz duymadim ulastiginipazartesi akşam başvurdum, ne ses ne bişi.
Allah yardımcıları olsun, haklarını ödeyemeyeceğiz de kıymet bilecek miyiz bilmiyorum, burayı okurken bir sürü video da seyrediyorum aynı zamanda, hala ama hala 20 yaş altı çocuklarıyla pikniğe gidenler, test sonucu pozitif olup karantinadan kaçanlar var, bir market sahibi de sözde marketi temizlemeye gitmiş de müşteriler zorla markete girmiş de polisi kandıracak aklı sıra, hem market sahibine hem de müşterilere ceza kesilmiş, müşterilerden bir kadının savunması ekmek alıyorum oldu ağızda maske yok tedbir yok, ceza kesenlerin ellerine sağlık.
Nerden baktiniz
Videoda polisler dikkatimi çekti maske falan yok ve içiçeler?Bakın bir de böyleleri var, haberdeki kocayı boşamalı ama kız seviyordur kıyamaz, sokağa çıkma yasağı olduğunu bile bile eşiyle çıkan adamın 10'da 9'u kaçmaktır temalı videosu :)))))
Of baktım cevremde orta ve ağır durumlu hastalar varKoronavirüs Türkiye haritası yayınlandı! Hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası var? Tıkla öğren
Türkiye koronavirüs vaka sayılarındaki artış sonrası koronavirüs hastalarının nerede olduğu merak ediliyordu. Geomatic adlı site Koronavirüs Türkiye haritasını yayınladı. Peki Hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası var? Bulunduğunuz mahallede sokakta vaka var mı? İşte Türkiye koronavirüs vaha...www.nethaber.com
Burada tam sitesi yaziyor.
Bizim polisler vurursa görevden atılıyor yetki mi var sanki 2serseri ölse ne olur yaşamasın öyleleri zaten çürük elma.Gördünüz mu İstanbul da polise saldırıyı. Sokağa çıkma yasağı var diye uyariyor yunuslar yumruk atiyorlar. İnstada ve youtube de var. Amerika polisi olsa sıkardi bizimkiler yine sabırlı. Ama açık olayım canlarının yanmasini isterdim o polise vuranlarin inşallah kodeste bir temiz sopalarlar.
ya ben polise de kızdım ne uyarıyon tak kelepçeyi tık içeri görsünler. insanlık bilse sokağa çıkmazlardı.
Kodda gelmedi bekliyoruz gunlerdir.Bu kod uygulamasi izmir icin de gecerli mi ki acaba
Hangi sehir acaba ben izmirdeyim.etrafimdakilerden de henuz duymadim ulastigini
Bugün bir aile evimin karsisinda cocuklariyla çimlerde piknik yapti. Üst kat komsumda sitenin bahcesinde cocuklariyla top oynayip bisiklete bindiler saatlerce. zavallı oğlum camdan üzgün üzgün onları izledi bana yalvardi. oğlum riskli grupta çıkartamam oğluma bu yapilan günah degilmi. Yarinda cikarlarsa sikayet edicem acimicam.
Not=binanin ses izolasyonu berbat. Aksam adam esine bagiriyor oha baksana vaka sayisi 5000 i gecmis diye. Elime bir kürek alıp üst kata cıkıp suratina vurmak istiyorum.
Of baktım cevremde orta ve ağır durumlu hastalar var
Bence bahce büyük ve etrafda kimse yoksa sikayet etmeyin. Cocuklara yazik olur. Hicbirseyden haberleri yok yavrularin.
Disari cikma yasagi kimseye bulastirmamak ve kendine de bulasmamasi icin var.
Kendi apartmanin önünde bahce varsa maske ve eldivenlerle disari cikilmasinda sorun görmüyorum.
Bizim evin önlerinde de aileler cocuklarini oynatiyor arada.
Evladinizi acaba kapi önünüzdeki bahceye cikartamaz misiniz sizde? ikiniz top oynarsiniz mutlu olur cocuk.
Cevrede baska aile yoksa ve butun kurallara uyuluyorsa ozaman cikin bence.
Ben bizim apartman önünde ki ailenin cocuklarini duyunca mutlu oluyorum. En azindan cocuk gülüsleri duyuyorum psikolojime iyi geliyor. Cocuklarda seviniyor.
İstanbul'a baktıkça insanın kanı çekiliyor.+
Kırmızı resmen yaşadığım yer
Herkes çocuğunu kapı önüne çıkarsa ne olur?
Çocuk bunlar ellerini oraya buraya sürüp yüzlerine dokunacaklar, kaşla göz arası nasıl takip edecek ebeveynler çok büyük risk bu
Otur sıfır arkadasim sizin linkini verdiginiz yerden baktim bende.Bizim site yesil renkte demekki evde olupta durumu iyi olanlar var .Ogrendigim iyi oldu..Tesekkurler paylasim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?