bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Astımı var demişlerdi ama hiç fark etmez.Çok üzücü, gördükçe kahroluyorum.

Hem de bebegi varmis 7 aylik Allah ailesine sabir versin. Ne buyuk aci.. Bu masum babasiz buyuyecek simdi. Rabbim mekanini cennet eylesin.
Eki Görüntüle 2618139
Bende akşamdan beri ağlıyorum video şunu izledim.virüsden önce çekilmiş
Ben seni bırakamam çok özlerim diyo
Buna yürek nasıl dayanır doyamamiş yavrusuna

Kızlar

Gebeler kontrole gidebiliyor mu? Poliklinikler açık mı kadın doğum için? Haftasonu için demiyorum, genel olarak diyorum.
Ben 5 haftadır gidemedim maalesef.. 3 hafta sonra detaylim var ona gidebilirim insallah.. Ozel hastane gideceğim yer ama nasıl bi durumdalar suan hic bilmiyorum gitmeye de korkuyorum hareketlerini hissettikce rahatlıyorum insallah iyidir yavrum.. Etrafimda detaylı vs gibi durumlar haricinde giden pek yok rutin kontrollerine.. insallah herkes saglikla kucagina alir yavrusunu cok zor bi süreçteyiz

Bende akşamdan beri ağlıyorum video şunu izledim.virüsden önce çekilmiş
Ben seni bırakamam çok özlerim diyo
Buna yürek nasıl dayanır doyamamiş yavrusuna

Yasi genc ve bilinen bir rahatsizligi da yokmus. Eczaci ya acaba kendi basina ilac mi kullandi ki diye dusundum. Bazi ilaclar hastaligi hizli bir sekilde ilerletip kotulestirebiliyormus. Allah rahmet eylesin

5 hafta mı? 2 haftada bir gidiyorum ben, doktorum aksatmamamızı söyledi. Bildiğim hamile arkadaşlarım da önceden nasılsa yine rutin kontrollerine gidiyorlar. Siz arayı çok açmışsınız ve 3 hafta daha gitmeyi düşünmüyorsunuz. Sakın ha aksatmayın, bir an önce gidin. Ben de özele gidiyorum. Pandemi hastanesi hem de.. Ama önlemimi alıyorum maske vs. Zaten hastaneler boş genel olarak.. Muayeneye gelen yok gibi.. Eve dönünce de en ufak şeyi bile makineye atıyorum, banyoya giriyorum. Aksatmak sizin için çok daha riskli..

22 haftayım bende detaylıya gitmedim kaldı o artık kontrole gittim enfeksiyon vardı ilaç verdi bit daha ki kontrole bir ay sonra gel dedi üstelik riskli gebelik ama olsun iyi olsunda gitmeyim şu durumlar olmadan hem devlette hem özele gidiyordum

benim olduğum bölge belli belirsiz mavi renk almış sadece başka bir renk yok. Çok küçük bir ilçedeyim şuan. İyi mi bu renk acaba ?

Yasi genc ve bilinen bir rahatsizligi da yokmus. Eczaci ya acaba kendi basina ilac mi kullandi ki diye dusundum. Bazi ilaclar hastaligi hizli bir sekilde ilerletip kotulestirebiliyormus. Allah rahmet eylesin
Sağlık çalışanlarında aynı virüs bir çok kişiden bulaştığı için daha tehlikeli oluyormuş.

benim olduğum bölge belli belirsiz mavi renk almış sadece başka bir renk yok. Çok küçük bir ilçedeyim şuan. İyi mi bu renk acaba ?
Vaka durumu orta agir hastanede. Hastalar, hastanede tedavi görüyorlar yani evde karantina altında olan yok. Size yakın bir hastane varsa orasıdir.

Artık kronik hastalıgı olmayan ve genç yaşta ölümler oluyor
Acaba kötü yönde mi mutasyona uğradı bu virüs acaba

Içanadolu da yaşıyorum etrafımda hiç hastanede yok
Bulundugum mahalle kırmızı renkte haritada

Içanadolu da yaşıyorum etrafımda hiç hastanede yok
Bulundugum mahalle kırmızı renkte haritada
Hastalar en yakindaki hastanelere sevk edilmistir bence. Annemin yasadigi ilce de kirmizi ve yakinda hastane de var ama oradaki hastanede tedavi edilmiyormus hastalar. 33 km uzaktaki pandemi hastanesinde ve ildeki buyuk hastanelerde tedavi goruyorlarmis. Belediye baskani aciklamis.

Heryerde var aslinda ama işte insan tedirgin de oluyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…