bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sizin haftaniza gore Suan ayda bir gitmeniz normal

Sizin haftaniza gore Suan ayda bir gitmeniz normal
İste ben 2 ayda 1 gidebilcem maalesef neyseki kendimle ayni hafta bi arkadasim var ona rica ettim o goturecek kendisi gitmisken sıra sıra muayne olcaz detaylimizi

Ben de normalde minibüsle giderdim ama yürüyorum bu virüs çıktığından beri mecburen.. En az yarım saat 40 dk yürüme mesafesi.. Şimdi kayınvalidemlerden arabayı aldık, doğum olabilir her an diye.. Hayırlısı ile bir atlatsak..

Benim doktorum il disinda yuruyerek gidebilcegim bi yer olsa keske 1 saat 2 saat olsun gidiyim ama baska ile nasil gidiyim jandarmalar var yolda bide sehirler arasi otoyol yani bahsettigim yer. Oyle sehirici gidilcek bi yer degil maalesef.
Arabayla 15 dklik bi mesafe ama sehirdisi iste. Yoksa bi sekilde giderdim. Biraz ters bi yerde yasiyoruz boyle imkanlar icin. Bursanin kucuk bi ilçesi. Merkeze uzak baya bi. Oyle olunca Yalova cok yakın oraya gidiyordum.. Bu durumlar cok fena vurdu
Sizin tabi bide az kalmis haftaniz ondanda 2 haftada gitmek daha iyi.. Ama bende gitmeyi cok isterdim ulasım boyle olmasaydı..
simdi 8 hafta sonra gidicem ya onda bile Allah razı olsun arkadasim sayesinde gidiyorum.. oda hamile ayni haftayiz. Rica ettim sen goturebilirsen gidebilicem yoksa gidemiycem diye. Sag olsun ben zaten sana haber vericektim beraber gidelim tabiki dedi. Bundan sonra kendisi ne zaman giderse benide götürür insallahta bi daha 8 haftayi bulmaz ama kendisinde imkan oldugu halde oda 7 hafta sonra gitmis olcak mesela.. Çünkü hastane yogun insan gitmeye ayri korkuyor gitmemeye ayri

Bizim apartmanın önüde bahçeli kapalı çıkarmıyorum sadece balkona çıkarıyorum oda hava alsınlar diye beş yaşındaki kızıma şimdi desem çik bahçeye olmaz virüs var der biraz dikkat etmek lazım bir an önce kurtulmak için

Çok samimi soruyorum ;

Neredeyse bir hafta oldu maske formunu dolduralı. Ortada ne SMS var ne de maske ! Arkadaş haftada 5 maske hakkımız var ilk haftayı devirdik ikinci hafta bari 10 tane verseler.

Hadi bunu elinize yüzünüze bulaştırdınız paramızla alalım dedik onu da yasakladınız ?

ne halt edeceğiz bilemedim !
Parayla alalım yok !

Siz yollayın, SMS gelmesi lazım...

Hala bu soruma cevap arıyorum !

Daha maskeye kavuşan kimse yok sanırım. Bu ara hastane ziyaretlerimiz sıklaştığı için mecbur elde diktim bir eşime bir bana.. Ama yeterli değil. Her seferinde yıka ütüle..

Zipzip- zıpzıp canım sen kavuştun demi

Sms falan gelmeden bi anda kapıda buldun demiştin demi (ankara)
Evet canim pazartesi e devlet uzerinden basvuru yaptim saat 18.30 gibi persembe 11.30 da ptt kargo eve getirdi herhangi bir mesaj gelmedi

Eklentiler

• 20200412_122918.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 54
bizede gelen yok annemler de farkli sehirde( 60 yas uzeriler) onlarada henuz gelmedi

Vala abi bizde bekliyoruz öyle epptavm den mi talepte bulundun sende e devletten de istememiz mi gerekiyor ki

Maske gelmedi ne mesaj ne şifre valla ne zaman gelir bilmem. Biz esime iki tane yaptık, mahkemede calisiyor is yerlerine verseler keşke zaten ben evdeyim ama en azindan calisanlara is yerlerinde verilse. Ne zaman gelecek belli değil. Maske satin alamıyoruz

çocuklar en önemli taşıyıcılar zaten. belki onlar hastalanmayacak ama anne yada babaya geçirmeleri durumunda ?
hepimiz evlerde sıkıldık, bunun yaşla alakası yok bence. bir dönem geçiriyoruz ve onlar da bu dönemi yaşayan çocuklar. belki yazdıklarım acımasız gelecek ama çocuk da olsa 95 yaşında bir yaşlı da olsa herkes için kurallar aynı.

ekmek dağıtımı yapılacak demişlerdi bu iki gün için. az önce sokaktan bir araç geçti, iki defa zar zor duyulan kornaya bastı. karşı komşuyu gördüm, balkondaydı, arkasından seslendi ekmek için. arabanın arkasında belediye aracı olduğu yazıyodu. bağırdı dediğim de "ekmek mi dağıtıyosunuz?" diye sordu da adam durdu.
bi duyuru yapılmadan böyle geçeceklerse, tesadüfen balkonlarda oturanlar görecekse kimse çıkıp ekmek dağıtmasın bence. bir kişi az dolaşsın sokakta. bir magafonla bildirmek zor mu ?
aynı maske dağıtımları bu da yalan oldu bence yani.
maskeye başvuralı bir hafta oldu, ne ses ne nefes. dün biri öncelik 55-65 yaş arası demişti. ee işe giden genç nüfus napacak ? ölsünler mi illa ?

Ben de izmirden basvurumu yaptim ve beklemedeyim.Bir arkadasimin verdigi 3 tane maskemiz vardi simdiye kadar onu kullandik disari bir kac defa ciktigimizdan yetmisti ama artik maskemiz yok.Eşim diyorki maske dagitiminda oncelik istanbul ve Ankaraya verilmis.Bize daha gelmez bekleyecegiz.Nerden duydu onu da bilemiyorum ama böyleyse cok sacma geldi bana izmirde yasayan biri olarak.Maskenin sırrını cozen olursa burdan yazar belki cunku ben kendi adıma çözemedim

Bizim buradan sabahtır 4 ekmek aracı geçti ve bağırıyorlar da.. 5 dakika buradayım diyor mesela, park ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…