- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Sağlık çalışanlarında aynı virüs bir çok kişiden bulaştığı için daha tehlikeli oluyormuş.
Ben de bir an '' haritaya tiklayinca bize corona virus bulasabilir" gibi algiladim. Tam "olur mu hic oyle sey" yazacaktim ki "telefona veya pc ye"yazdiginizi fark ettim.Biraz önce açılan bi konu da , corona haritasina tıklanınca tlf veya pc virüs bulaşabilecegini söylediler
Dogrumudur acaba ?
Görüntülü konuşurken hapşurunca virüs bulasırmı ? Sorusu gibi olduBen de bir an '' haritaya tiklayinca bize corona virus bulasabilir" gibi algiladim. Tam "olur mu hic oyle sey" yazacaktim ki "telefona veya pc ye"yazdiginizi fark ettim.Uykum geldi sanirim uyuyayim ben
Geçenlerde böyle bir rüya görüp çok etkilenmiştim.Ben de bir an '' haritaya tiklayinca bize corona virus bulasabilir" gibi algiladim. Tam "olur mu hic oyle sey" yazacaktim ki "telefona veya pc ye"yazdiginizi fark ettim.Uykum geldi sanirim uyuyayim ben
Benim daha berbat hem istanbul hemde oldugum bolge komple bordomsu yani vaka yogunlugu cok olan yerKoronavirüs Türkiye haritası yayınlandı! Hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası var? Tıkla öğren
Türkiye koronavirüs vaka sayılarındaki artış sonrası koronavirüs hastalarının nerede olduğu merak ediliyordu. Geomatic adlı site Koronavirüs Türkiye haritasını yayınladı. Peki Hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası var? Bulunduğunuz mahallede sokakta vaka var mı? İşte Türkiye koronavirüs vaha...www.nethaber.com
Burada tam sitesi yaziyor.
Benim olduğum yer de kocaman kırmızı renk almış. Yani büyük bölümü. Şimdi mahalle de mi var, yoksa bütün semt kırmızı toptan mı gittik? Anlayamadım benVaka durumu orta agir hastanede. Hastalar, hastanede tedavi görüyorlar yani evde karantina altında olan yok. Size yakın bir hastane varsa orasıdir.
Bu durum 15 gündür devam ediyor. Oğlum görmesin diye perdeleri çekiyorum strese giriyorum ama sesleri geliyor.. Bugün esim bizde cikaralim bos bir araziye diye tutturdu birde onunla savaştım. Tamam arazi boşta bina var bina kapısı var . Yani huzurum bozuldu. Onlar dışardayken insan üstü çaba harciyorum oyalamak icin. hakkımıda helal etmiyorum.
kirmizi alan durumu kotu olanlarin da bolgede oldugu icin yapilmis yesil alan durumu iyi olanlar anlamina geliyor benim yasadigim bolgede kirmizi alan icinde ama yakin yerlerde vaka yokBenim olduğum yer de kocaman kırmızı renk almış. Yani büyük bölümü. Şimdi mahalle de mi var, yoksa bütün semt kırmızı toptan mı gittik? Anlayamadım ben
Sen ve esin evde misiniz canim? Ysni esin calismiyor mu? Ya da markete gidip gelmiyor mu?
Benim de aklıma şu soru geliyor. Sınırlar kapatıldı ya artık bu virüsü kendi aramızda paslaşıyoruz; virüs bir ülkede farklı diğer ülkede farklı mutasyon yapar mı?Ilginc, ilk kez duydum. Ama olabilir de.
Mesela izlanda'da covit 19 hastalarindan alinan ornekler uzerinde calisma yapmislar ve 40 farkli mutasyona ugramis virus tespit edilmis.
Yani mumkun mu bilmiyorum ama coronavirusun farkli mutasyonlariyla birden fazla kere enfekte olan kisilerde hastalik cok daha agir seyrediyor olabilir.
maytap geçmişlerdir.Biraz önce açılan bi konu da , corona haritasina tıklanınca tlf veya pc virüs bulaşabilecegini söylediler
Dogrumudur acaba ?
Sen ve esin evde misiniz canim? Ysni esin calismiyor mu? Ya da markete gidip gelmiyor mu?
Dun bizim apartmanin onuKac kere polisi aradim zabitayi aradim ama acmadilar.
Daha bide buyukler vardi kosede, fotoda gorunmuyor.
Bugun yine cikarlarsa balkondan sarkip cazgirlik yapmayi dusunuyorum.
Benim sipalar evde delirdi artik, sunlardaki rahatliga bakEki Görüntüle 2618329
Zaten çocuklar kolay kolay hasta olmuyorlar,virüsü taşıyorlar,yani potansiyel silah gibiler şu durumda,bunların anne babalarına ciddi cezalaar vereceksin,gerizekalı olmalılar sokağa salmak içinEvde oyalamak çok zor çocukları bazılari kolaya kaçıyor. Insallah hasta olmazlar
Dün gece de bizim alt katımizda adam bağırıyor çocuklar çığlık çığlığa....Rihanna “salgın döneminde aile içi şiddet “ için 2 milyon dolar falan bağışladı geçen hafta. Corona döneminde tüm dünyada kadına şiddet arttı.
Kadınların en zor günlerde uğraşmak zorunda kaldığı şeye bak.
Ben beddua etmem ama Dilimin ucuna geliyor ; vuranın , dövenin eli kırılsın demek istiyorum.
Gitmeyi ne cok istedigimi anlatamam5 hafta mı? 2 haftada bir gidiyorum ben, doktorum aksatmamamızı söyledi. Bildiğim hamile arkadaşlarım da önceden nasılsa yine rutin kontrollerine gidiyorlar. Siz arayı çok açmışsınız ve 3 hafta daha gitmeyi düşünmüyorsunuz. Sakın ha aksatmayın, bir an önce gidin. Ben de özele gidiyorum. Pandemi hastanesi hem de.. Ama önlemimi alıyorum maske vs. Zaten hastaneler boş genel olarak.. Muayeneye gelen yok gibi.. Eve dönünce de en ufak şeyi bile makineye atıyorum, banyoya giriyorum. Aksatmak sizin için çok daha riskli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?