bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İstanbuldayım, daha yok maske..

Bizim buradan sabahtır 4 ekmek aracı geçti ve bağırıyorlar da.. 5 dakika buradayım diyor mesela, park ediyor.

hiçbir duyuru olmadı malesef. kornaya basa basa geçti gitti. sadece o seslenen komşu aldı. bizim ekmeğimiz vardı, hakka grmeyelim diye almadık gördüğümüz halde.

Bizim daire de arka tarafta kalıyor bina girişi tarafını hiç görmüyoruz bi saat önce falan kornaya basan bı araç vardı camdan ekmek arası olduğunu duyduk anca ama yüksek sesli megafonla duyurulması gerekir bence de dün de komşumuzun oğlu haber verdi saolsun öyle indi eşim aldı bugün ihtiyacımız yoktu
hiçbir duyuru olmadı malesef. kornaya basa basa geçti gitti. sadece o seslenen komşu aldı. bizim ekmeğimiz vardı, hakka grmeyelim diye almadık gördüğümüz halde.

İnsanlari memnun etmek gerçekten çok zor. Ekmek dağıtan arabalar kornaya bassalar neden bastiniz, çocuğum uyandı diye cama çıkıp kızan bir kesim, fazla basmasalar bu kez de neden az bastiniz duyamadım diyen ayrı bir kesim var. Araba geçmese bile fırınlar açık, gidip alınabilir bu kadar basit. Allah bu günleri kolaylıkla atlatabilmeyi bize nasip etsin inşaallah ama bu kolaylığı biraz olsun sağlamak bize de düşüyorsa elden gelebildigince aklı selim davranmalıyız.

aynen. sms ile bilgi beklemiyoruz zaten. alt tarafı haber vericekler bi mikrofonla.

Benim olduğum yer de kocaman kırmızı renk almış. Yani büyük bölümü. Şimdi mahalle de mi var, yoksa bütün semt kırmızı toptan mı gittik? Anlayamadım ben

Civar olarak gosteriyor. Sokak olarakta görebilirsin ama bakma zaten psikolojin kaldırmiyor. Bir kere baktım ciktim. Durum ne diye. Onemli olan tedbirli davranman. Mumkunse evden çıkmayın ve alışverişi sadece bir kisi getirsin.

İngiltere 'de bilim insani asi eylule kadar %80 hazir olur diye açıklama yapmis. Tek yapacağımız biraz daha dayanmak...

İlçelere/mahalleye göre Corona haritasını tıklayan bazı kişilerin bilgisayarları hacklendi bilginize.
YouTube'da video izlerken hacklenenler de var.
Ekrana da İngilizce bir not düşmüş hackerlar, 'bilgisayarını ele geçirdim, geri istiyorsan
bana şu hesaptan ulaş' diye.
Bu dönemde daha dikkatli olmakta fayda var.
Her linke/reklama, gelen her maile tıklamayın.

Son düzenleme:

aa şu geomatic.org a bakanlar mı hacklenmiş ?

Bugünlerde bile bazıları hala biraz olsun insan olmayı istemiyor, diğer zamanlar zaten kötüler de bari şimdi iyi olmaya çalışsalardı.

Aha bizim sokakta gezenler var, iki kişiler, evimizin önünden geçtiler. Napiim ihbar edeyim mi hohoho?

maskeye başvuralı bir hafta oldu, ne ses ne nefes. dün biri öncelik 55-65 yaş arası demişti. ee işe giden genç nüfus napacak ? ölsünler mi illa ?

ölmesini bir kenara bırakın maskesiz pazartesiden itibaren sokağa çıkmak yasaklandı ?

Eşim diyorki maske dagitiminda oncelik istanbul ve Ankaraya verilmis

doğru söylemiş eşiniz bende sağlık bakanından bu açıklamayı duydum ama pek inanamadım. Sanırım dili sürçtü ya da yanlış anladım dedim.

Demek ki benim gibi anlamış insanlar.

ölmesini bir kenara bırakın maskesiz pazartesiden itibaren sokağa çıkmak yasaklandı ?

bizim iş yeri işe gitmek zorunda kalanlar maske temin ediyor. ama her iş yeri böyle değil ki..
ingiltereye maskeler gitti, biz ülkemizde beklemeye devam

Bir arkadasima maske adresine geldi posta kutusuna ptt kargo gorevlisi getirmis guvenlik haber vermis lcw nin diktigi maskelerdenmis. Bir arkadasimin da akrabasi eczaneden kod ile almis. disari cikmak zorunda olan biri degilim market alisverisimi toplu olarak internet marketinden yapiyorum. Gunluk teslim kotasina girmek icin de kirk takla atiyorum. Olur ya disari cikmam gerekirse maske sikintisi var. internetten satis oldugu donem neden almadim diye kendime Kiziyorum. Zaten o maskeler geldiginde once havalndirmayi sonra kurutma makinesine atmayi ve sonra kendim kumastan hazirladigim maske nin uzerine kullanmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…