- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İstanbuldayım, daha yok maske..Ben de izmirden basvurumu yaptim ve beklemedeyim.Bir arkadasimin verdigi 3 tane maskemiz vardi simdiye kadar onu kullandik disari bir kac defa ciktigimizdan yetmisti ama artik maskemiz yok.Eşim diyorki maske dagitiminda oncelik istanbul ve Ankaraya verilmis.Bize daha gelmez bekleyecegiz.Nerden duydu onu da bilemiyorum ama böyleyse cok sacma geldi bana izmirde yasayan biri olarak.Maskenin sırrını cozen olursa burdan yazar belki cunku ben kendi adıma çözemedim
Bizim buradan sabahtır 4 ekmek aracı geçti ve bağırıyorlar da.. 5 dakika buradayım diyor mesela, park ediyor.
hiçbir duyuru olmadı malesef. kornaya basa basa geçti gitti. sadece o seslenen komşu aldı. bizim ekmeğimiz vardı, hakka grmeyelim diye almadık gördüğümüz halde.
Dünden beri izleyip izleyip gülüyorum, moral de lazım
Dünden beri izleyip izleyip gülüyorum, moral de lazım
Bizim daire de arka tarafta kalıyor bina girişi tarafını hiç görmüyoruz bi saat önce falan kornaya basan bı araç vardı camdan ekmek arası olduğunu duyduk anca ama yüksek sesli megafonla duyurulması gerekir bence de dün de komşumuzun oğlu haber verdi saolsun öyle indi eşim aldı bugün ihtiyacımız yoktu
Benim olduğum yer de kocaman kırmızı renk almış. Yani büyük bölümü. Şimdi mahalle de mi var, yoksa bütün semt kırmızı toptan mı gittik? Anlayamadım ben
İlçelere/mahalleye göre Corona haritasını tıklayan bazı kişilerin bilgisayarları hacklendi bilginize.
YouTube'da video izlerken hacklenenler de var.
Ekrana da İngilizce bir not düşmüş hackerlar, 'bilgisayarını ele geçirdim, geri istiyorsan
bana şu hesaptan ulaş' diye.
Bu dönemde daha dikkatli olmakta fayda var.
Her linke/reklama, gelen her maile tıklamayın.
Bugünlerde bile bazıları hala biraz olsun insan olmayı istemiyor, diğer zamanlar zaten kötüler de bari şimdi iyi olmaya çalışsalardı.İlçelere/mahalleye göre Corona haritasını tıklayan bazı kişilerin bilgisayarları hacklendi bilginize.
Ekrana da İngilizce bir not düşmüş hackerlar, 'bilgisayarını ele geçirdim, geri istiyorsan
bana şu hesaptan ulaş' diye.
Bu dönemde daha dikkatli olmakta fayda var.
Her linke/reklama, gelen her maile tıklamayın.
maskeye başvuralı bir hafta oldu, ne ses ne nefes. dün biri öncelik 55-65 yaş arası demişti. ee işe giden genç nüfus napacak ? ölsünler mi illa ?
Eşim diyorki maske dagitiminda oncelik istanbul ve Ankaraya verilmis
ölmesini bir kenara bırakın maskesiz pazartesiden itibaren sokağa çıkmak yasaklandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?