bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eki Görüntüle 2618534 haritayı dogrumu anladım bu kahverengi bolge ne demek istiyor vaka yogunlugumu? A AklinYolu1 ve bilen arkadaslar
Sureyyapasa hastanesine yakınsın sen normal oranın oyle olmasi. Kahverengi bence yoğunlugun artıp binalarin yan yana olmasi, karantina bölgesi gibi. Kesik kesik renkler daha az yoğunluğa işaret ediyor. Tek apartman gibi. Ben boyle yorumladım. Yanlışim varsa arkadaslar düzeltebilir.

Bakmayın bu haritaya artık. Kafayı yedirtir bu harita . Ve cikmayin arkadaslar disari.

Eki Görüntüle 2618534 haritayı dogrumu anladım bu kahverengi bolge ne demek istiyor vaka yogunlugumu? A AklinYolu1 ve bilen arkadaslar
benim oturdugum bolge de boyle. ama anladigim kadariyla o su demek, istanbul genel olarak kirmizi gosterilmis ya, o gosterilen kirmiziligin rengi. ancak vaka rengi degil. yani o bolgelerde hic vaka yok gibi algiladim ben. cunku inceledigimde parklar bahcelerin oldugu buyuk alanlarda sadece o renk vardi.

O değil de maske siparişi dediler bir hafta oldu ilk gününden sipariş vermiştim ortada maske falan yok. Yasak konusunda multi hızlı, önlem konusunda kaplumbağa bu devlet
Plan, program sıfır. Mağduriyet hep var.

benim olduğum bölge belli belirsiz mavi renk almış sadece başka bir renk yok. Çok küçük bir ilçedeyim şuan. İyi mi bu renk acaba ?
O değil de maske siparişi dediler bir hafta oldu ilk gününden sipariş vermiştim ortada maske falan yok. Yasak konusunda multi hızlı, önlem konusunda kaplumbağa bu devlet
Plan, program sıfır. Mağduriyet hep var.
benimde gelmedi ilk duyduğumda başvurmuştum epttden

Markete cıkarken aynı şeyi bende düşünüyorum korka korka gidiyorum.. Ama içeri girdiğim anda o kadar insanı bir arada görünce, hayret içinde kalıyorum

3
Markete cıkarken aynı şeyi bende düşünüyorum korka korka gidiyorum.. Ama içeri girdiğim anda o kadar insanı bir arada görünce, hayret içinde kalıyorum
3 haftadır market dahil dışarı çıkmadım..sanal marketten aldım en son şimdi o da çok dolu gün bulamıyorum..almam gereken bi sürü şey var ve o ortama girmek istemiyorum...insanlardaki bu rahatlık beni tedirgin ediyor

Ben çok küçük bi ilçede yaşıyorum daha hiç vaka yok çok şükür oturdugum muhit o kadar sakınki herkes evinde.. Biz vaka yok nasılsa diyip kendimizi dısarı atmıyoruz manava gittim bi şok oldum herkes rahat rahat alısveriş yapıyor..

hiçbir duyuru olmadı malesef. kornaya basa basa geçti gitti. sadece o seslenen komşu aldı. bizim ekmeğimiz vardı, hakka grmeyelim diye almadık gördüğümüz halde.
Bizim dünden beri günde 4 kez olmaküzere geliyorlar ve gayet sesliler,hatta biz markete gitmekten korktuğumuz için fazla alıp dondurucuya attık

Ne güzel ne kadar şanslısınız..biz izmirdeyiz vakalar bu kadar çokken insanların hala dışarda olması kafayı yedirtiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…