bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
aaaaa bizde sulalecek baktik ayni linke vala. henuz kimsenin teefonuna bisey olmadi ama...
Bilemiyorum belki onunki ondan değildir.
Onda yazı falan çıkmamış ama telefonu saçmalamış bayağı.
Bende korktum format attım. Sonuçta telefonda banka uygulamaları falan var. :/

Kızlar bu hayat eve sığar uygulaması nerden indiriliyor baktım bulamadım. Bu vakaların takibi yapılan uygulama varya

Karaman Yeşildere eski belediye başkanı İbrahim Koçak covit19 virüsü tehdidi nedeni ile sağlık çalışanı olan oğlu Safa Koçak ve yine sağlık çalışanı Karaman delet hastanesinde veri kayıt memuresi gelini Özge Koçak'ın kızlarına yaklaşık bir aydır dedesinin yanında kalıyordu anne ve babasını özleyen Öykü annesini görünce göz yaşların tutamadı

Arkadaşlar şu anda Corona'nın yayılımını çoğu insan merak ettiği için geomatik denilen ve virüsün yayılımını gösteren link hackerlar için adeta bulunmaz bir nimet oldu,
Bilgisayarından internet bankacılığına giriş yapanlar, telefonunda bankaların mobil şube uygulaması olanlar dikkatli olsun.

Allah iyiğilinizi versin
Daha çok çifti boşatacağa benziyor bu virüs

antivirüs programı yüklemek lazım. iyi olur

Son dakika haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.

Soylu'nun istifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik
hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.
Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler,
mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı..
Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda,
böyle görüntülere yol açmamalıydı.
İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı.
Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın...
Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum...
Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık..
Allah milletimizi korusun..."

7
Luppocuların yüzünden

Erken saatte öğrenseydi halk,yine değişen birşey olmayacaktı ki?
Yine aynı kalabalık,yine aynı izdiham olacaktı.İhtiyacı olan da çıktı olmayan da...

Keşke luppocular da istifa etse de gitse.

Erken saatte öğrenseydi halk,yine değişen birşey olmayacaktı ki?
Yine aynı kalabalık,yine aynı izdiham olacaktı.İhtiyacı olan da çıktı olmayan da...
Çok tepki aldı açıklama saati ve şekli. Onun sonucu diye düşünüyorum.
Bir de yasak ilan edildikten 1 saat sonra fırınlar ve sucular açık olacak, ilaç alabileceksiniz gibi detaylar açıklandı. Aynı anda açıklanmalıydı.

Aynı sonucu görecektik
Belki bu kadarı değil ama en az yarısı.
Polis mudahele edecekti,
Mağdurlar olacaktı.
Bu sefer yine eleştirecektik :)
Evet istifa etmesi iyi oldu.
Ortada bir yanlışlık var, mağduriyet var. haftaya odeyecegimiz bedeli rakamlarla gorecegiz

Ya tabi ki ben hangi gün hangi saatte açıklanırsa açıklansın yine sokağa koşanlar olacağını düşünüyorum. Vatandaşı tanıyor olmaları gerekirdi. Ne olursa olsun şu dk dan itibaren yasak, çok acil ihtiyacı olan şu numaradan istesin diyeceklerdi bitecekti. Eleştiri yine olurdu ama cuma akşamındaki görüntüler olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…