- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Bilemiyorum belki onunki ondan değildir.aaaaa bizde sulalecek baktik ayni linke vala. henuz kimsenin teefonuna bisey olmadi ama...
Aminn inşallah cnmTeşekkürler,allah hepimizi korusun tez zamanda kurtulmayı nasip etsin inşallah
Allah iyiğilinizi versinŞuraya yazıyorum: Eğer biz virüs kapar ve Covid 19 olursak, bu eşimin açıkta satılan beyaz somun ekmeği sevdası yüzünden olacaktır. 23 marttan beri markete bile gitmiyoruz; Bir kere taksi şoförü bir tanıdığımız bize marketten bir şeyler alıp getirdi. Dışarıdan gelen her şeyi en az 24 saat sundurmada bırakıp ondan sonra alıp sabunlu sular ile yıkayıp tekrar bekletiyorum bir kaç saat daha. Bunu yapamadığım tek şey somun ekmek. Cuma günü de istedi de istedi, araba ile gidip fırından aldım. Onu da ateşte tütsüledim diye kavga çıktı. Şimdi de sokaktan geçiyordu, evde benim yaptığım ekmek ve bir tencere de pişmiş makarna varken yine aldı. Para alışverişi de oldu vs. Oysa ekmek makinemiz var ve ben her gün harika nefis ekmekler yapıyorum ama yok illa ki somun ekmek yiyecekmiş, zıkkımın kökünü ye :) Ne zaman açılıyordu boşanma mahkemeleri?Ben mi abartıyorum? Dışarıdan açıkta satılan somun ekmeklerden alan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?
İstikrarlı olarak 80 ile 100 arasında kayıp sayısı
Arkadaşlar şu anda Corona'nın yayılımını çoğu insan merak ettiği için geomatik denilen ve virüsün yayılımını gösteren link hackerlar için adeta bulunmaz bir nimet oldu,
Bilgisayarından internet bankacılığına giriş yapanlar, telefonunda bankaların mobil şube uygulaması olanlar dikkatli olsun.
Luppocuların yüzündenSon dakika haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.
Soylu'nun istifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik
hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.
Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler,
mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı..
Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda,
böyle görüntülere yol açmamalıydı.
İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı.
Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın...
Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum...
Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık..
Allah milletimizi korusun..."
Erken saatte öğrenseydi halk,yine değişen birşey olmayacaktı ki?Son dakika haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.
"Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik
hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.
İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı.
Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın...
Son dakika haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlık görevinden ayrıldığını açıkladı.
Çok tepki aldı açıklama saati ve şekli. Onun sonucu diye düşünüyorum.Erken saatte öğrenseydi halk,yine değişen birşey olmayacaktı ki?
Yine aynı kalabalık,yine aynı izdiham olacaktı.İhtiyacı olan da çıktı olmayan da...
Benim tahminim sadece luppo almak için gitmemiştir,sigara almıştır veya başka birşey,almışken luppo da almıştır.Başka bir mantıklı açıklaması olamazKeşke luppocular da istifa etse de gitse.
Çok tepki aldı açıklama saati ve şekli. Onun sonucu diye düşünüyorum.
Bir de yasak ilan edildikten 1 saat sonra fırınlar ve sucular açık olacak, ilaç alabileceksiniz gibi detaylar açıklandı. Aynı anda açıklanmalıydı.
Benim tahminim sadece luppo almak için gitmemiştir,sigara almıştır veya başka birşey,almışken luppo da almıştır.Başka bir mantıklı açıklaması olamaz
Ya tabi ki ben hangi gün hangi saatte açıklanırsa açıklansın yine sokağa koşanlar olacağını düşünüyorum. Vatandaşı tanıyor olmaları gerekirdi. Ne olursa olsun şu dk dan itibaren yasak, çok acil ihtiyacı olan şu numaradan istesin diyeceklerdi bitecekti. Eleştiri yine olurdu ama cuma akşamındaki görüntüler olmazdı.Aynı sonucu görecektik
Belki bu kadarı değil ama en az yarısı.
Polis mudahele edecekti,
Mağdurlar olacaktı.
Bu sefer yine eleştirecektik :)
Evet istifa etmesi iyi oldu.
Ortada bir yanlışlık yok, haftaya odeyecegimiz bedeli rakamlarla gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?