bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şuraya yazıyorum: Eğer biz virüs kapar ve Covid 19 olursak, bu eşimin açıkta satılan beyaz somun ekmeği sevdası yüzünden olacaktır. 23 marttan beri markete bile gitmiyoruz; Bir kere taksi şoförü bir tanıdığımız bize marketten bir şeyler alıp getirdi. Dışarıdan gelen her şeyi en az 24 saat sundurmada bırakıp ondan sonra alıp sabunlu sular ile yıkayıp tekrar bekletiyorum bir kaç saat daha. Bunu yapamadığım tek şey somun ekmek. Cuma günü de istedi de istedi, araba ile gidip fırından aldım. Onu da ateşte tütsüledim diye kavga çıktı. Şimdi de sokaktan geçiyordu, evde benim yaptığım ekmek ve bir tencere de pişmiş makarna varken yine aldı. Para alışverişi de oldu vs. Oysa ekmek makinemiz var ve ben her gün harika nefis ekmekler yapıyorum ama yok illa ki somun ekmek yiyecekmiş, zıkkımın kökünü ye :) Ne zaman açılıyordu boşanma mahkemeleri? Ben mi abartıyorum? Dışarıdan açıkta satılan somun ekmeklerden alan var mı? varsa ne yapıyorsunuz?

Almam gereken şeyler var ama kargodan da çekiniyorum.Siz sipariş veriyor musunuz internetten?
Veriyoruz da gelmiyor kiii Jokerden vermiştim zamanını unuttum bile, geçenlerde kargoya verildi. Kargo yok hala ortada.. Bir yerden daha gelecek, güya perşembe elimde olacaktı, öyle dediler ama haber yok. Sanırım kargo şirketleri ağır işliyor.

Ne güzel ne kadar şanslısınız..biz izmirdeyiz vakalar bu kadar çokken insanların hala dışarda olması kafayı yedirtiyor resmen
Küçük yerin imkanları kısıtlı hep bundan şikayet ediyordum 3 yıldır.. Ama bu acıdan şanslıyız gercekten, size de Allah sabır versin, dikkat edin kendinize

Biraz önce tv de 1 aydir saglik calisani annesini göremeyen 6 yasindaki bir cocugun annesine kavusma anını gösterdiler . boğazlarim dügüm düğüm oldu belki izleyen vicdansizlara biraz ders olur.
Yok olmaz hicbir sekilde, cocuk benim ölecekse ölsün diyen zihniyet var, ya işi olamayan neden çıkar aklim almiyor.ne dusunuyorlar acaba büyük ihtimal böyle birşeyin olmadığını düşünüyorlar.

Almam gereken şeyler var ama kargodan da çekiniyorum.Siz sipariş veriyor musunuz internetten?
Ben her şeyi internetten alıyorum 1 aydır.
Kapıda poşetlerinden çıkarıyorum poşetleri eve Sokmuyorum. Balkona götürüyorum 1 Gün bekletip sabunla deterjanla yıkıyorum
Ama bozulacak olanları bekletemeden direk yıkıyorum
İnşallah bir şey olmaz

Nerelerden alisveris yapiyorsunuz bebek icin? Benim baktiklarimda 0-3 hic kalmamis stoklar yenilenir mi acaba..

Madem öyle cok seviyor, alin biraz l buzluga atin yenmeden önce cikarin açılsın, sonra ısınmış firina koyun sicak sicak yesin. Bizde kendimiz yapıyoruz bazlama ama haftada 4 tane alip ancak o kadar sığıyor koyuyorum, bazlama bitince çıkarıp onu yiyoruz.

Ben pek alamıyorum kolonya aldim, çocuğuma kitap aldim, onlarida beklettim sildim . Yalniz simdi terlik siparis verdim ayaklarim sorunlu ,terliklerim yamuldu genisledi ve koptu, vermek istemezdim ama mecbur verdim. Sanırım çarşamba gelecek, her kargoda panik olurum diye bekliyorm terliği nasil temzleyecem hic bilmiyorum çamaşır suyuyla silerim ins iyi olur. Birde krem almam lazim kremim bitti alirken huzursuz oluyorum. Kargocu sanki içinden kizacak gibi geliyor ama almam lazim. Eşimin giysileri hep koyu renk ve ben renklerini attrdim, gri kotlari bozarmis . Ya kurtuluruz insallah şu durumdan domuz gribi ilaci bulunur.

Ben bu haritaya bakmayı beceremedim ya
Eki Görüntüle 2618534 haritayı dogrumu anladım bu kahverengi bolge ne demek istiyor vaka yogunlugumu? @otur SIFIR ve bilen arkadaslar

Bakınız bu haritaya tıklayanların hacklendiği yazıyor

aa şu geomatic.org a bakanlar mı hacklenmiş ?

Nerelerden alisveris yapiyorsunuz bebek icin? Benim baktiklarimda 0-3 hic kalmamis stoklar yenilenir mi acaba..
Kıyafet alışverişini çok önce bitirdim canım, 32. haftamda hepsi odasında yerleşmişti. 2 paket yedek bez ve ıslak mendil aldım bir koli en son Jokerden, ama yok gelmedi.
Kıyafetlerinin çoğunu Lcw den ve ebebekten almıştım. Hmden de aldım. 0-3 ay çok almayın diyorlar, ben 3-6 ay da aldım.

Ben detaylidan sonra alırım diye dusunuyordum ortalik boyle olunca hicbisey alamamis oldum. Kiyafet haricinde hersey var 3 sene once dogum yapmistim. Kiyafet yok hic sadece. Ama 0-3 yine de ilk 1-1.5 ay kullaniliyor canim aklinda olsun Sonrasi icin evet 3-6 ay almak lazım.

Ben de detaylıdan sonra falan başladım alışverişe, çok da fazla almadım çünkü niye? Dedim şimdi adım başı mağaza, bir ihtiyaç olsa ekmek almaya gider gibi çık al gel. Ama gel gör ki virüsü hesaba katamamışız Bir anda planları alt üst oluyor işte insanın..
Benim ilk bebek ama ablam da vermişti yeğenlerimden kalan kıyafetlerden, Allahtan onlar da var. Instagramdan da bakabilirsin. Jammybaby, ilkimbebe falan var. Instagram yoksa bu dediğim ikisinin web sitesi de var. Ben alışveriş yapmıştım, memnun kaldım.

kuzenim alinca firina atip bi tur daha kizartiyomus:)

ben hep aliyorum basindan beri birseyde yapmiyorum acikcasi ekmege:)

Bakınız bu haritaya tıklayanların hacklendiği yazıyor
Malesef bende linki alıp sevgilime ve anneme atmıştım.
Sevgilimin telefonuna birşey oldu ama bizimkine olmadı. Biz yine de telefonu sıfırladık.

Arkadaşlar, tıklayan arkadaşlara telefonunu ya da bilgisayarını sıfırlamayasımı tavsiye ederim. Ben uzman değilim, çözüm mü bilmiyorum ama çoğumuzun telefonunda banka uygulamaları var. Sorun olmasını istemem, uyarayım dedim.

İkizlerim bir aylık.sağlıkcı babayı bile göremiyoruz süreç uzarsa artık babayla tanısmadan büyücekler

Yaaa çokk güldüm çok tatliş anlatmışsın..
İçin rahat olsun ben 1 aydır evdeyim nerdeyse marketten gelenlerı 2-3 saat balkonda bekletıp alıyorum içeriye hic silmedim sağını solunu..
Ekmegi hep alıyoruz dilimli olarak posetle balkonda bekletıp dondurucuya koyuyorum. Dilimli çıkarıp tost makinasında ısıtıp yiyoruz (Bu bizim hep yaptıgımız şeydi)Sadece dısarda bekletme eklendi.
Çok panik stres korku gereksiz. Birde neyi cagırırsan başına gelir. Önce tedbir sonra tevekkül.

aaaaa bizde sulalecek baktik ayni linke vala. henuz kimsenin teefonuna bisey olmadi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…