bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben bundan hep korkuyorum
Teknolojinin bir yandan işleri çok kolaylaştırken diğer yandan çok savunmasız ve güvenliksiz bir ortamda veriyor insanlara

Konularla alakasız ama bu süreçte evde daha çok terlediğini hisseden oldu mu?
Sürekli kıyafet değiştirmekten duş almaktan bıktım resmen
Üstelik saç dökülmesi yüzde yüz arttı
Var mı benim gibi olanlar

Hürriyet ten

Demekki o 2 saatin cezasi bizlere cok büyük olacak ki simdiden istifalar geliyor. O sikaga zaruri olmadan cıkanlar bu milletin hakkını vebalini nasil ödeyecekler rahat uyuyorlarmi acaba.

dün karar bana ait değil diyordu, bugün bir anda tüm sorumluluğu aldı. hepimiz aslında tek kararın nereden olduğunu ve birilerinin harcandığını biliyoruz.
ne yazık ki hepsinin içerisind en çok harcanan da bizleriz, yani halk.

Duygu sömürüsü
Ya görevine ısralar üzerine geri dönecek
Yada dönülmez akşamın ufkundayız

Ispanya da 32 kere sokağa çıkma yasağını ihlal eden bir vatandaş varmış
Türk asıllı olduğundan şüpheleniyorum
Diyeceklerim bu kadar.

Açıklansada bir şey değişmedi çünkü millet ekmek,su ,ilaç almaya çıkmadı,ne aldıklarını hepimiz biliyoruz,

yanlış biliyorsam biri aydınlatabilir mi bu sokağa çıkmama kararını cumhurbaşkanı onaylamıyor mu sadece icisleri bakaninin onayiyla olacak değil ya

Terörün, teröristin bitiremediği adamı bir paket luppu ile bir kutu kola bitirdi. Twitterden alıntılar benim görüşüm saatin hiçbir önemi yok bu beyin oldukça 5 te olsa sonuç aynı olacaktı. Görün bakın yarında yasaktan çıkış alışverişi olacak

5 gün önce dense ne olacaktı?
Bizim millete işlemez, daha konunun ilk başında daha ilk sayfalarda bizim ülkede sokağa çıkma yasağı olamayacağını (eğer ordu inmezse) söylemiştim.
Dün ve bugün sokaklar yine insan kaynıyordu, yaralı polis var.
Gece yürüyüş yapanları gördüm, evim şehirde ana arter üzerinde hiç yoksa 6 7 bin araç geçti evimin önünden.
Polis cezayı bastı ama ne fayda?

Doğru yöntem ama bu topluma değil.
Bize insanlık da iyilik de yaramaz.
Bilakis gece 00 da yasak ilan edilip, hiçbir fırsat tanınmayacaktı.
Kıçımızdaki donla neyimiz varsa kalacaktık öyle, müstehak bize!

Duygu sömürüsü
Ya görevine ısralar üzerine geri dönecek
Yada dönülmez akşamın ufkundayız
İstifa etti ama istifası kabul edildi mi?Bence o kısım daha önemli.Cumhurbaşkanı kabul etti mi?Muhtemelen istifası kabul edilmeyecek.Alıştık artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…