Ben bundan hep korkuyorumArkadaşlar şu anda Corona'nın yayılımını çoğu insan merak ettiği için geomatik denilen ve virüsün yayılımını gösteren link hackerlar için adeta bulunmaz bir nimet oldu,
Bilgisayarından internet bankacılığına giriş yapanlar, telefonunda bankaların mobil şube uygulaması olanlar dikkatli olsun.
Hürriyet tenSon dakika haberi... Soylu yaptığı açıklamada, "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı.. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın... Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum... Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık.. Allah milletimizi korusun..." dedi.
Demekki o 2 saatin cezasi bizlere cok büyük olacak ki simdiden istifalar geliyor. O sikaga zaruri olmadan cıkanlar bu milletin hakkını vebalini nasil ödeyecekler rahat uyuyorlarmi acaba.
Ya tabi ki ben hangi gün hangi saatte açıklanırsa açıklansın yine sokağa koşanlar olacağını düşünüyorum. Vatandaşı tanıyor olmaları gerekirdi. Ne olursa olsun şu dk dan itibaren yasak, çok acil ihtiyacı olan şu numaradan istesin diyeceklerdi bitecekti. Eleştiri yine olurdu ama cuma akşamındaki görüntüler olmazdı.
Açıklansada bir şey değişmedi çünkü millet ekmek,su ,ilaç almaya çıkmadı,ne aldıklarını hepimiz biliyoruz,Çok tepki aldı açıklama saati ve şekli. Onun sonucu diye düşünüyorum.
Bir de yasak ilan edildikten 1 saat sonra fırınlar ve sucular açık olacak, ilaç alabileceksiniz gibi detaylar açıklandı. Aynı anda açıklanmalıydı.
Bu şeye benzemiş Japonya'da depremde balkondan atlayan tek bir kişi varmış ve o da TurkmusIspanya da 32 kere sokağa çıkma yasağını ihlal eden bir vatandaş varmış
Türk asıllı olduğundan şüpheleniyorum
Diyeceklerim bu kadar.
Aklımda deli sorularyanlış biliyorsam biri aydınlatabilir mi bu sokağa çıkmama kararını cumhurbaşkanı onaylamıyor mu sadece icisleri bakaninin onayiyla olacak değil ya
5 gün önce dense ne olacaktı?Çok tepki aldı açıklama saati ve şekli. Onun sonucu diye düşünüyorum.
Bir de yasak ilan edildikten 1 saat sonra fırınlar ve sucular açık olacak, ilaç alabileceksiniz gibi detaylar açıklandı. Aynı anda açıklanmalıydı.
İstifa etti ama istifası kabul edildi mi?Bence o kısım daha önemli.Cumhurbaşkanı kabul etti mi?Muhtemelen istifası kabul edilmeyecek.Alıştık artık.Duygu sömürüsü
Ya görevine ısralar üzerine geri dönecek
Yada dönülmez akşamın ufkundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?