- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
yanlış biliyorsam biri aydınlatabilir mi bu sokağa çıkmama kararını cumhurbaşkanı onaylamıyor mu sadece icisleri bakaninin onayiyla olacak değil ya
Valla beni bakan yapsalar 3 saniye icinde 20 gün sokaga cikma yasagi ,polisede uymayana vur emri verirdim.
O gece sokağa çıkanlar ne hissediyor acaba?Bizim yüzümüzden oldu,bir bakanın istifasına neden olduk diye düşünüyorlar mıdır?
Diyorum ya insanları manipüle etmek için alınmış bir kararİstifa etti ama istifası kabul edildi mi?Bence o kısım daha önemli.Cumhurbaşkanı kabul etti mi?Muhtemelen istifası kabul edilmeyecek.Alıştık artık.
Bakalım kaç kişinin hastalanmasına, ölmesine sebep olacaklar, vicdan azabı çekecekler miO gece sokağa çıkanlar ne hissediyor acaba?Bizim yüzümüzden oldu,bir bakanın istifasına neden olduk diye düşünüyorlar mıdır?
Düsünmezler onlarO gece sokağa çıkanlar ne hissediyor acaba?Bizim yüzümüzden oldu,bir bakanın istifasına neden olduk diye düşünüyorlar mıdır?
Değişmeyecekti aynı fikirdeyim zaten. İstifanın sebebi bu diye düşünüyorum ama. Enteresan şekilde insanlar izdiham görüntülerinin suçlusunun çıkanlar değil de 2 saat önceden açıklayanlar olduğunu düşünüyor. Normalmiş koşmaları, acil ihtiyaçları varmış vs vs.5 gün önce dense ne olacaktı?
Bizim millete işlemez, daha konunun ilk başında daha ilk sayfalarda bizim ülkede sokağa çıkma yasağı olamayacağını (eğer ordu inmezse) söylemiştim.
Dün ve bugün sokaklar yine insan kaynıyordu, yaralı polis var.
Gece yürüyüş yapanları gördüm, evim şehirde ana arter üzerinde hiç yoksa 6 7 bin araç geçti evimin önünden.
Polis cezayı bastı ama ne fayda?
Doğru yöntem ama bu topluma değil.
Bize insanlık da iyilik de yaramaz.
Bilakis gece 00 da yasak ilan edilip, hiçbir fırsat tanınmayacaktı.
Kıçımızdaki donla neyimiz varsa kalacaktık öyle, müstehak bize!
Pazarcılar o saatte tezgah açmasalardı, marketler de normalde kapalıydı ama açtılar. Çanak tuttular bu cahillerin akınına..şimdi bir de isyan mı etmişler terbiyesizler!Ya onu düşunecek beyin olsa cikarlarmiydi acaba. Pazarcilar isyan ediyor 10 dakika icinde yagmalamislar herseyi cogu para bile vermemis. Iyi olmus gerci dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldular
Bence ondan dolayı değil muhtemelen daha ömcede bir şeyler vardır bu da tuz biber ekmiştirDeğişmeyecekti aynı fikirdeyim zaten. İstifanın sebebi bu diye düşünüyorum ama. Enteresan şekilde insanlar izdiham görüntülerinin suçlusunun çıkanlar değil de 2 saat önceden açıklayanlar olduğunu düşünüyor. Normalmiş koşmaları, acil ihtiyaçları varmış vs vs.
Kendilerinden başka birini düşünüyor gibiler miydi o akşam?O gece sokağa çıkanlar ne hissediyor acaba?Bizim yüzümüzden oldu,bir bakanın istifasına neden olduk diye düşünüyorlar mıdır?
İstifasını kabul etmeyebilir cumhurbaşkanı bence
AhsjdjsjValla beni bakan yapsalar 3 saniye icinde 20 gün sokaga cikma yasagi ,polisede uymayana vur emri verirdim.
İstifası kabul edilirse çok kötü durumdayız.Edilmezse show must go onDiyorum ya insanları manipüle etmek için alınmış bir karar
Yada çok kötü durumdayız
Sence ? Ben hiç sanmiyorum daO gece sokağa çıkanlar ne hissediyor acaba?Bizim yüzümüzden oldu,bir bakanın istifasına neden olduk diye düşünüyorlar mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?