bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
yanlış biliyorsam biri aydınlatabilir mi bu sokağa çıkmama kararını cumhurbaşkanı onaylamıyor mu sadece icisleri bakaninin onayiyla olacak değil ya

Sorun onay değil açıklama biçimi. İlk kim duyurdu bilmiyorum ama haber kanalları az sonra az sonra diye haberi verdi, milleti coşturdu.

O gece sokağa çıkanlar ne hissediyor acaba?Bizim yüzümüzden oldu,bir bakanın istifasına neden olduk diye düşünüyorlar mıdır?

Ya onu düşunecek beyin olsa cikarlarmiydi acaba. Pazarcilar isyan ediyor 10 dakika icinde yagmalamislar herseyi cogu para bile vermemis. Iyi olmus gerci dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldular

Sokağa çıkma yasağının verildiği gün insanlar sokaklara döküldüğünde bu durumu normal karşıladığını yarım saatte alır giderler dedi
İstifa olayının kendi düşüncesinin olduğunu pek sanmıyorum gibi
Cuma günü olan açıklamalarına dayanarak düşünüyorum bunu

Değişmeyecekti aynı fikirdeyim zaten. İstifanın sebebi bu diye düşünüyorum ama. Enteresan şekilde insanlar izdiham görüntülerinin suçlusunun çıkanlar değil de 2 saat önceden açıklayanlar olduğunu düşünüyor. Normalmiş koşmaları, acil ihtiyaçları varmış vs vs.

Ya onu düşunecek beyin olsa cikarlarmiydi acaba. Pazarcilar isyan ediyor 10 dakika icinde yagmalamislar herseyi cogu para bile vermemis. Iyi olmus gerci dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldular
Pazarcılar o saatte tezgah açmasalardı, marketler de normalde kapalıydı ama açtılar. Çanak tuttular bu cahillerin akınına..şimdi bir de isyan mı etmişler terbiyesizler!

Bence ondan dolayı değil muhtemelen daha ömcede bir şeyler vardır bu da tuz biber ekmiştir
Sebebi de ay hahaha açıklayayım mı?

Dere gecerken at degistirilmez diye bir tabir var
Tum dunyanin ilk defa yasadigi pandemi hali var, hatasi eksigiyle bir duzen kurulmaya calisiliyor. Simdi kim gelecek vay ben bu karari begenmedim artik boyle yapin dese ne olacak dunya kadar onlem alindi duzen kuruldu hangisi nasil devam edecek
Ben cok kotu durumda oldugumuzu dusunuyorum camura battik sivandik resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…