- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kendilerinden başka birini düşünüyor gibiler miydi o akşam?
Ya bence olay ne biliyormusun bence önce cumhurbaşkanlığınca alınan tedbir dediCumurbaskanindan habersiz böyle bir aciklama yapacagini hiç sanmiyorum. günah keçisi lazimdi
Siyasetten oldukça uzağım senelerdir, bakanın geçmişine dair bilgim yok.Değişmeyecekti aynı fikirdeyim zaten. İstifanın sebebi bu diye düşünüyorum ama. Enteresan şekilde insanlar izdiham görüntülerinin suçlusunun çıkanlar değil de 2 saat önceden açıklayanlar olduğunu düşünüyor. Normalmiş koşmaları, acil ihtiyaçları varmış vs vs.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 günlük sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu.dün karar bana ait değil diyordu, bugün bir anda tüm sorumluluğu aldı. hepimiz aslında tek kararın nereden olduğunu ve birilerinin harcandığını biliyoruz.
ne yazık ki hepsinin içerisind en çok harcanan da bizleriz, yani halk.
Ya bence olay ne biliyormusun bence önce cumhurbaşkanlığınca alınan tedbir dedi
Ve zaten bilim kurulu bile eleştirdi
Sonra iç işleri bakanlıgınca dedi
şimdi de sorumluluğu alıyorum diyip durumu temızledi
hatta böyle oldugundan dolayı bence ki iç işleri bakanının terörle mücadele de iyi oldugunu söyleyerek falan kabul etmeyebılır istifayı
Aynen katılıyorum ya kendi ülkemin insanına aşırı öfkem var. Hiçbir şekilde halk haklı diyemiyorum. Yarını bekliyorum yaşadığım yerde 24.00 ten sonra market açan ceza yiyecek. Vali yayınladı. Bizim burada gezen yine gezdi5 gün önce dense ne olacaktı?
Bizim millete işlemez, daha konunun ilk başında daha ilk sayfalarda bizim ülkede sokağa çıkma yasağı olamayacağını (eğer ordu inmezse) söylemiştim.
Dün ve bugün sokaklar yine insan kaynıyordu, yaralı polis var.
Gece yürüyüş yapanları gördüm, evim şehirde ana arter üzerinde hiç yoksa 6 7 bin araç geçti evimin önünden.
Polis cezayı bastı ama ne fayda?
Doğru yöntem ama bu topluma değil.
Bize insanlık da iyilik de yaramaz.
Bilakis gece 00 da yasak ilan edilip, hiçbir fırsat tanınmayacaktı.
Kıçımızdaki donla neyimiz varsa kalacaktık öyle, müstehak bize!
Güç savaşları her zaman vardır yapacak bir şey yokOlan bize oldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 günlük sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu.
İlgili genelgeyi valiliklere gönderdiklerini belirten Soylu, "İşin başından itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla gerçekleşen bir süreç yönetimi ortadadır. Bu süreçte dört temel meseleyi gözümüzün önünden kaçırmadık. Birincisi kamu düzeninin sağlanması, ikincisi sağlık sisteminin ayakta kalması ve sürdürülebilmesi, üçüncüsü üretim ve tedarik zincirinin devam etmesi, dördüncüsü sosyal mesafe ve sosyal izolasyon." diye konuştu.
Daha önce 65 yaş üzerindeki ve 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı getirildiğini, 31 ile giriş-çıkışın sınırlandığını ifade eden Soylu, gelinen noktada, tüm verileri göz önüne alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla birlikte Sağlık Bakanlığı ile değerlendirerek, hafta sonu için 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini belirtti.
Sokağa çıkma yasağının ardından Bakan Soylu'dan ilk açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 günlük sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu.www.hurriyet.com.tr
Bakan Soylu karar alan değil uygulayandır, kendisinin zaman zaman bazı durumlarda takındığı ayrıştırıcı dili hiç uygun bulmamakla birlikte vatandaş olarak hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim, sonuçta makamdır makama saygı esastır, yalnız istifasını kamuoyuna açıklarken ki "sokağa çıkma yasağını uygulama sorumluluğu tamamıyla şahsıma aittir" sözü yasağı ilk duyurduğu anlardaki açıklamasıyla tezatlığı umarım fark eder.
Son dakika | İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti
Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Gayretle ve titizlikle yürütülen süreçte, salgının önlenmesine yönelik sokağa çıkma kararınının uygulanmasının...www.milliyet.com.tr
Allah yardımcımız olsun imana geldim vallahiİstifası kabul edilirse çok kötü durumdayız.Edilmezse show must go on
Tabi, her anlamda yeni bir dünya düzeni kurulmasına şahit oluyoruz, inşallah olmaya da devam ederizErol mütercimler dünya dengeri alt üst olacok
Diyordu
Amma abartıyor dediydim kendi kendime
Tek başına bu açıklamayı yapamaz diye düşünüyorum. Damat dört gözle bekliyordu bu istifayı zaten.İstifa etti ama istifası kabul edildi mi?Bence o kısım daha önemli.Cumhurbaşkanı kabul etti mi?Muhtemelen istifası kabul edilmeyecek.Alıştık artık.
Ahsjdjsj
Valla o yasağı gruplar halinde delip sizi de makamınızdan indirirlerdi sayın bakanım
Kimseye mal etmeyin hatta varsa bedeli ödenmelicahil insanların karnı gözü doysun şimdi.. iki gün için saçma sapan izdiham çıkaran herkese hakkımız haram olsun.!!!
cahil insanların karnı gözü doysun şimdi.. iki gün için saçma sapan izdiham çıkaran herkese hakkımız haram olsun.!!!
Katiliyorum.Sokağa çıkma yasağının verildiği gün insanlar sokaklara döküldüğünde bu durumu normal karşıladığını yarım saatte alır giderler dedi
İstifa olayının kendi düşüncesinin olduğunu pek sanmıyorum gibi
Cuma günü olan açıklamalarına dayanarak düşünüyorum bunu
Bence onun bir açıklaması yoktu bunu mantıklı buldu dedi, çünku akilli biri izdiham izlemeye cikmaz. Gerçekten bazılarında zeka problemi var, ben mesela oğlumu evde nasil tutarim diyordum. Ama o bile isteyemiyor görüyor disarda birilerini, anne dinlemiyorlae diyor. Sitenin bahçesinden çocuk sesleri geliyor bir kerede ineyim demedi. Ki benim oğlum cok hareketli ve cok laf dinlemez . Ben sitedekileride anlamıyorum sokaga cikma diyor bahceye birakiyorlar. Kimse korkmuyor aslinda anladığım buYa kadinlar yumurta kolilerini 3 er 5 er saldiriyorlardi. Hele bir tanesi mal gibi diyorki ben sadece bu izdihami gormek icin ciktim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?