İstanbul cok yogun zaten yakınız kanuni devlet hastanesine dolu demişlerdiBurası bayaa yoğun ya. Ankara bu kadar değil gibi. Belli yerlerde yoğunluk var sadece.
İstanbul cok yogun zaten yakınız kanuni devlet hastanesine dolu demişlerdi
Amin cnm inş hepimiz atlatıcazAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Atlaticaz bunuda Allah'ın izniyle ☺
Ben o programı indirdim, aynı sokaktayız annemle, orta derece risk diyor. Ama annemin apartmanındaki yoğun bakım doktorları da risk oluşturuyor. Hastaneye yakın oturduğumuz için sokak boyu doktor çok burada. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini ama sabahları sokak hastane gibi beyaz önlük dolu :) hepsi covid hasta bakıyorsa yandık :)Merhaba, hayat eve sığar uygulamasını biliyorsunuzdur. Bugün itibariyle semt semt yoğunluğu görünüyor vakaların. Uygulamada tc numarasıyla aile bireyi de ekleyebiliyoruz. Annenizi ekleyip oturduğu bölgeye bir bakın derim. Mesela benim şehrimde iki kırmızı bölge var, birisi bizim siteymiş. Eğer vakanın olmadığı ya da renginin mavi, yeşil olduğu bir bölgeyse anneniz ikna olur belki çıkmaya.
Ben o programı indirdim, aynı sokaktayız annemle, orta derece risk diyor. Ama annemin apartmanındaki yoğun bakım doktorları da risk oluşturuyor. Hastaneye yakın oturduğumuz için sokak boyu doktor çok burada. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini ama sabahları sokak hastane gibi beyaz önlük dolu :) hepsi covid hasta bakıyorsa yandık :)
Burası dediğiniz il hangisi? Yoğun olan? Ben Ankaradayım, bir de İstanbulda ambulans sesi duyan var mı? Şu an balkondayım cenaze aracı geçiyor, dün de geçti. Balkona da çok çıkmadığım için belki daha çok geçiyordur bilmiyorum. Ortalama 7-8 ambülans geçiyor günde. Onlar sirenle geçtiği için duyuyorum.Burası bayaa yoğun ya. Ankara bu kadar değil gibi. Belli yerlerde yoğunluk var sadece.
Burası dediğiniz il hangisi? Yoğun olan? Ben Ankaradayım, bir de İstanbulda ambulans sesi duyan var mı? Şu an balkondayım cenaze aracı geçiyor, dün de geçti. Balkona da çok çıkmadığım için belki daha çok geçiyordur bilmiyorum. Ortalama 7-8 ambülans geçiyor günde. Onlar sirenle geçtiği için duyuyorum.
İstanbul küçükçekmecede ikamet ediyorum burası doluBurası dediğiniz il hangisi? Yoğun olan? Ben Ankaradayım, bir de İstanbulda ambulans sesi duyan var mı? Şu an balkondayım cenaze aracı geçiyor, dün de geçti. Balkona da çok çıkmadığım için belki daha çok geçiyordur bilmiyorum. Ortalama 7-8 ambülans geçiyor günde. Onlar sirenle geçtiği için duyuyorum.
off çok fena yaAnnem aradı şimdi cenaze arabası sokağın sonunda durmuş( evde ölmüş demek ki çok korkuyorum psikolojik olarak çok kötü bunlar (( tanıdık biri mi acaba
Bende onu dinliyorum daha önce açılmayacak demedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum?Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; böyle giderse 1 haziranda okulları açabiliriz
Programı tam bu konuşmada yakaladım öncesini duymadımMerhaba
Bende onu dinliyorum daha önce açılmayacak demedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum?
Ya 1 haziranda acip ne yapacaklar ben anlamıyorum gerçketen bitmeyecek ve cocuklar mesafe koruyamacak . Ben göndermzdm tabi ki anaokula gidiyor. Sonbahar da yeni dalga bekliyorlar nasil başlayacak bu cocuk ilkokulaMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; böyle giderse 1 haziranda okulları açabiliriz
Telafi eğitimden bahsediliyorYa 1 haziranda acip ne yapacaklar ben anlamıyorum gerçketen bitmeyecek ve cocuklar mesafe koruyamacak . Ben göndermzdm tabi ki anaokula gidiyor. Sonbahar da yeni dalga bekliyorlar nasil başlayacak bu cocuk ilkokula
Hayatımda ilk kez cenaze arabası gördüm sokakta, 2 gün üstüsteNormalde de büyük şehirlerde ambulans sesi cok olur suanda algıda seçicilik sanirim. Bizim ev itfaiye karşısında onceden hep duyardim bu ara hic duymuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?