bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben o programı indirdim, aynı sokaktayız annemle, orta derece risk diyor. Ama annemin apartmanındaki yoğun bakım doktorları da risk oluşturuyor. Hastaneye yakın oturduğumuz için sokak boyu doktor çok burada. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini ama sabahları sokak hastane gibi beyaz önlük dolu :) hepsi covid hasta bakıyorsa yandık :)

Allah doktorlarimizi korusun inşallah.

Burası bayaa yoğun ya. Ankara bu kadar değil gibi. Belli yerlerde yoğunluk var sadece.
Burası dediğiniz il hangisi? Yoğun olan? Ben Ankaradayım, bir de İstanbulda ambulans sesi duyan var mı? Şu an balkondayım cenaze aracı geçiyor, dün de geçti. Balkona da çok çıkmadığım için belki daha çok geçiyordur bilmiyorum. Ortalama 7-8 ambülans geçiyor günde. Onlar sirenle geçtiği için duyuyorum.

Annem aradı şimdi cenaze arabası sokağın sonunda durmuş ( evde ölmüş demek ki çok korkuyorum psikolojik olarak çok kötü bunlar (( tanıdık biri mi acaba

Bende Ankara'dayim yoğun dediğim yer arkadaş İstanbul'u paylaşmış galiba baya baya yoğun gösteriyor. Bende çok ambulans sesi duyuyorum gerçekten.

İstanbul küçükçekmecede ikamet ediyorum burası dolu her ambulans korona için değildir endişe etmeyin sakin olun

Normalde de büyük şehirlerde ambulans sesi cok olur suanda algıda seçicilik sanirim. Bizim ev itfaiye karşısında onceden hep duyardim bu ara hic duymuyorum:)

Direkt telafi eğitim olacağını söylüyor şu an için kesin bir karar değil tamamen koronanın ülkemizdeki seyrine göre karar verilecek

Merhaba

Bende onu dinliyorum daha önce açılmayacak demedi mi? Yanlış mı hatırlıyorum?
Programı tam bu konuşmada yakaladım öncesini duymadım
İhtimaller üzerine konuşuluyor sanırım ama bi tarih verildiyse de bence açılır diye düşünüyorum

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; böyle giderse 1 haziranda okulları açabiliriz
Ya 1 haziranda acip ne yapacaklar ben anlamıyorum gerçketen bitmeyecek ve cocuklar mesafe koruyamacak . Ben göndermzdm tabi ki anaokula gidiyor. Sonbahar da yeni dalga bekliyorlar nasil başlayacak bu cocuk ilkokula

Ya 1 haziranda acip ne yapacaklar ben anlamıyorum gerçketen bitmeyecek ve cocuklar mesafe koruyamacak . Ben göndermzdm tabi ki anaokula gidiyor. Sonbahar da yeni dalga bekliyorlar nasil başlayacak bu cocuk ilkokula
Telafi eğitimden bahsediliyor
Açılırsa haziran sonuna kadar 1 aylık eğitim verirler bence
Benim büyük oğlum 3 e gidiyor gönderebileceğimi hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…