bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eşimi durduramıyorum, illaki her gün taze pide alacak. Sıra olmuyor diyor ama sonuçta oluyodur illaki, tek fırın var sokakta. Hafiften boğazlarım ağrıyacakmış gibi hissediyorum şu an ve dışarı ile tek bağlantım eşim. Kapmış mıdır acaba ya (

Yani bilemiyorum tabi ne düşünüyorlar, muhakkak vardır bir mantıklı açıklaması ama ben 1 Haziran'da da açılacağını sanmıyorum. Çocuklar kendilerini salmasın, gevşemesin diye yapıldı bu açıklama muhtemelen. Çünkü uzaktan eğitim devam ediyor, okulların hiç açılmayacağını öğrenen çocuklar gevşeyebilirler, derslerini ihmal edebilirler. Bir yandan da hayatın ilerleyen dönemlerde normalleşeceğine dair telkin vermek, çocukları strese sokmamaya çalışmak da olabilir. Ama dediğim gibi muhtemel olarak bu dönem bitti, Eylül'de açılacaktır. Ya da normalden biraz daha erken açılabilir.

Okulların açıldığı bazı ülkeler var bu arada, onu da belirtmiş olalım.

Böyle düşünmüş olabilirler ve evet mantıklı da çocukların bunu tatil gibi görmemeleri gerek

Ama açılsa bile insan korkuyor ister istemez

Arkadaşlar, dermatolog tanıdığı olan var mı? Acil olarak bir fikir almam gerekiyor.
Hangi şehirdesiniz? Benim İzmirde bildiğim iyi bir dermatolog var, ancak özel muayenehanesi var, Haftanın bazı günleri açıyormuş muayenehaneyi.

Bir derdim var bölümüne mi yazsan acaba..ben de gece başka bir sağlık sorunu için yeni konu açtım , çok yazan oldu.

Konu açmak istemiyorum nd.

Hangi şehirdesiniz? Benim İzmirde bildiğim iyi bir dermatolog var, ancak özel muayenehanesi var, Haftanın bazı günleri açıyormuş muayenehaneyi.
İstanbul'dayız gul. En çok vakanın olduğu şehir

Haziranda okula başlamaları demek evdeki 50 günü çöpe atmak demek bence..asla göndereceğimi sanmıyorum..kızım 3.sınıfa gidiyor ,dersleri çok iyi ama sınıf tekrarı yapacaksa da yapsın baştan beri bunu söylüyorum..sağlık olsun gerisi boş

günaydın herkeseeeee :)
okulların açılması ile ilgili mevzuları yeni okudum.. şoktayım, 19 gün için okulları açmak kime ne fayda sağlayacak. bunca zaman evde olmaya alışmış çocuklar okula nasıl adapte olacak ?
ben artık bir tık ingiltere gibi, kapan kapsın, elenen elensin, kalan sağlar bizimdir mantığına geçildiğini düşünüyorum.

bu arada evden çalışan özel sektör de bayram sonrası işlere dönmeyi planlıyor. bir anda ortalık ana baba günü olacak yani.

hakkımızda hayırlısı.

"19 Haziran okulların kapanma tarihi. 19 gün için açılır tabii. Öğretmenlerimizden, velilerimizden, öğrencilerimizden on binlerce talep alıyoruz. Mümkün olduğu kadar kısa sürede açılmasıyla ilgili bir beklenti var. Bizim açımızdan önemli olan çocuklarımızın sağlığı, onların güvenliği. Bu konuda emin olduğumuz anda okullarımızı açarız."
isteyenler daha cok anladigim kadariyla:)

kagit ustunde dunya koronayi bitirecek heralde

kagit ustunde dunya koronayi bitirecek heralde

çok tuhaf değil mi yoksa ben mi saçmalıyorum ? excelde sıradan bir formül hesaplar gibi insanlar ölüm ve vaka azalışını hesaplıyor.
hastalık bu yahu. kim nerede nasıl olacak bilmiyoruz ki..
bizim akraba vefat etti, 80lerde yaşı ama sağlıklıydı. eşi 70 üzeri, kronik böbrek hastasıydı, iyileşti hatta karantinayı bile atlattı. sapasağlam kadın.
ha eğer matematikle çözülüyosa bu iş o zaman planlı bir virüs saldırısıdır derim.

Tabiki allah başımızdan eksik etmesin. Benimde karşı komşum doktor apartmanımda doktor var çok. Sakın onlara karşı bir korku oluşturmayın. Düşünsenize onlar direk hasta ile temasta ve tedavi ediyorlar.

Siz evinizdesiniz ve belkide arasıra alışverişe çıkarak onlardan bılaşı alırım diye korkuyorsunuz.
Peki onların baktığı bir covid hastası olsaydınız?

Doktorlardan korkmak yerine yollarını gözlerdiniz. Hani çocuklarımız büyüsünler de doktor olsunlar derdik. Mucizeler yaratan insanlar. Empati yapalım. Korunalım sadece. Sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…