- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
19 gün açık kalacakmis okul( yanlış hatırlamiyorsam )
1 haziran açılıp
19 haziran kapatilacak
Ne gerek var ki ? Ne ögrenecek çocuk 19 günde ?
Varsın bu yıl çocuklar geri kalsınlar , sağlıkları yerinde olsun da
Ben okul açılsa bile göndermeyi düşünmüyorum zaten
Böyle düşünmüş olabilirler ve evet mantıklı da çocukların bunu tatil gibi görmemeleri gerekYani bilemiyorum tabi ne düşünüyorlar, muhakkak vardır bir mantıklı açıklaması ama ben 1 Haziran'da da açılacağını sanmıyorum. Çocuklar kendilerini salmasın, gevşemesin diye yapıldı bu açıklama muhtemelen. Çünkü uzaktan eğitim devam ediyor, okulların hiç açılmayacağını öğrenen çocuklar gevşeyebilirler, derslerini ihmal edebilirler. Bir yandan da hayatın ilerleyen dönemlerde normalleşeceğine dair telkin vermek, çocukları strese sokmamaya çalışmak da olabilir. Ama dediğim gibi muhtemel olarak bu dönem bitti, Eylül'de açılacaktır. Ya da normalden biraz daha erken açılabilir.
Okulların açıldığı bazı ülkeler var bu arada, onu da belirtmiş olalım.
Hayırdır, annenin gözü için mi? Anne iyidir inşallahArkadaşlar, dermatolog tanıdığı olan var mı? Acil olarak bir fikir almam gerekiyor.
Gözü daha iyi de başka bir şeyden şüpheleniyoruz. Hastane ortamına girmeye değer mi değmez mi diye fikir alsaydık iyiydi.Hayırdır, annenin gözü için mi? Anne iyidir inşallah
Bir derdim var bölümüne mi yazsan acaba..ben de gece başka bir sağlık sorunu için yeni konu açtım , çok yazan oldu.Gözü daha iyi de başka bir şeyden şüpheleniyoruz. Hastane ortamına girmeye değer mi değmez mi diye fikir alsaydık iyiydi.
Hangi şehirdesiniz? Benim İzmirde bildiğim iyi bir dermatolog var, ancak özel muayenehanesi var, Haftanın bazı günleri açıyormuş muayenehaneyi.Arkadaşlar, dermatolog tanıdığı olan var mı? Acil olarak bir fikir almam gerekiyor.
Bir derdim var bölümüne mi yazsan acaba..ben de gece başka bir sağlık sorunu için yeni konu açtım , çok yazan oldu.
İstanbul'dayız gul. En çok vakanın olduğu şehirHangi şehirdesiniz? Benim İzmirde bildiğim iyi bir dermatolog var, ancak özel muayenehanesi var, Haftanın bazı günleri açıyormuş muayenehaneyi.
Haziranda okula başlamaları demek evdeki 50 günü çöpe atmak demek bence..asla göndereceğimi sanmıyorum..kızım 3.sınıfa gidiyor ,dersleri çok iyi ama sınıf tekrarı yapacaksa da yapsın baştan beri bunu söylüyorum..sağlık olsun gerisi boş19 gün açık kalacakmis okul( yanlış hatırlamiyorsam )
1 haziran açılıp
19 haziran kapatilacak
Ne gerek var ki ? Ne ögrenecek çocuk 19 günde ?
Varsın bu yıl çocuklar geri kalsınlar , sağlıkları yerinde olsun da
Ben okul açılsa bile göndermeyi düşünmüyorum zaten
Ağlamak istiyorumGünaydın sevgili dostlarım. Bugün parçalı bulutlu bir hava var, size bu sabahın gün doğumunu ve papatyaların arasında açmış gelincik çiçeği gönderiyorum, morallerimizi bugün de yüksek tutmak dileği ile sevgilerEki Görüntüle 2627574 Eki Görüntüle 2627575 Eki Görüntüle 2627576 Eki Görüntüle 2627577
kagit ustunde dunya koronayi bitirecek heraldegünaydın herkeseeeee :)
okulların açılması ile ilgili mevzuları yeni okudum.. şoktayım, 19 gün için okulları açmak kime ne fayda sağlayacak. bunca zaman evde olmaya alışmış çocuklar okula nasıl adapte olacak ?
ben artık bir tık ingiltere gibi, kapan kapsın, elenen elensin, kalan sağlar bizimdir mantığına geçildiğini düşünüyorum.
bu arada evden çalışan özel sektör de bayram sonrası işlere dönmeyi planlıyor. bir anda ortalık ana baba günü olacak yani.
hakkımızda hayırlısı.
kagit ustunde dunya koronayi bitirecek heralde
Günaydın sevgili dostlarım. Bugün parçalı bulutlu bir hava var, size bu sabahın gün doğumunu ve papatyaların arasında açmış gelincik çiçeği gönderiyorum, morallerimizi bugün de yüksek tutmak dileği ile sevgilerEki Görüntüle 2627574 Eki Görüntüle 2627575 Eki Görüntüle 2627576 Eki Görüntüle 2627577
teşekkür ederim, evet iki senedir burada yaşıyoruz.Maşallah ne kadar güzel manzaralar hayran kaldım siz orda mi yaşıyorsunuz ev müstakil galiba.
teşekkür ederim, evet iki senedir burada yaşıyoruz.
Tabiki allah başımızdan eksik etmesin. Benimde karşı komşum doktor apartmanımda doktor var çok. Sakın onlara karşı bir korku oluşturmayın. Düşünsenize onlar direk hasta ile temasta ve tedavi ediyorlar.Ben o programı indirdim, aynı sokaktayız annemle, orta derece risk diyor. Ama annemin apartmanındaki yoğun bakım doktorları da risk oluşturuyor. Hastaneye yakın oturduğumuz için sokak boyu doktor çok burada. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini ama sabahları sokak hastane gibi beyaz önlük dolu :) hepsi covid hasta bakıyorsa yandık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?