Keşke herkes sizin gibi düşünse. Ama açılmasını isteyen bir kısım veli maalesef var. Umarım açılmaz. Annemle yaşıyorum tansiyon hastası öğretmenim açılırsa naparım bilmiyorumHaziranda okula başlamaları demek evdeki 50 günü çöpe atmak demek bence..asla göndereceğimi sanmıyorum..kızım 3.sınıfa gidiyor ,dersleri çok iyi ama sınıf tekrarı yapacaksa da yapsın baştan beri bunu söylüyorum..sağlık olsun gerisi boş
Ailelerin ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum..salgın devam ediyor,hastalık bitmedi henüz..okullar kalabalık,çocuklar sosyal mesafeden anlayamaz ki büyükler daha idrak edemedi.kendilerini nasıl koruyacaklar? Hepsi öğretmenlerinin üstündeler.ben eylülde bile nasıl gidecekler derken haziran çok erkenKeşke herkes sizin gibi düşünse. Ama açılmasını isteyen bir kısım veli maalesef var. Umarım açılmaz. Annemle yaşıyorum tansiyon hastası öğretmenim açılırsa naparım bilmiyorum.
Hani dün biri ile konuştum mesfali oturtulur deniyor ama illaki teneffüs olacak bunlar küçük cocuklar neticede kantin de sıraya gireceklerAilelerin ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum..salgın devam ediyor,hastalık bitmedi henüz..okullar kalabalık,çocuklar sosyal mesafeden anlayamaz ki büyükler daha idrak edemedi.kendilerini nasıl koruyacaklar? Hepsi öğretmenlerinin üstündeler.ben eylülde bile nasıl gidecekler derken haziran çok erken
Umarım açılmazKeşke herkes sizin gibi düşünse. Ama açılmasını isteyen bir kısım veli maalesef var. Umarım açılmaz. Annemle yaşıyorum tansiyon hastası öğretmenim açılırsa naparım bilmiyorum.
Şimdiye dek alınan tüm tedbirler boşa gider..çocuk bunlar ne kadar zaptedebilirler,sürekli temas halinde olacaklar..çocuklara da öğretmenlere de yazık,gerekirse devamsızlıktan kalsın ben göze alamam gitmesiniHani dün biri ile konuştum mesfali oturtulur deniyor ama illaki teneffüs olacak bunlar küçük cocuklar neticede kantin de sıraya girecekler
Kavga edecekler illaki temas olacak ben şahsen açılırsa göndermeyi düşünmüyorum :/
Annem pandeminin başında onlara yemek bile götürdü. Annem koah olunca çok korkuyorum elimde değil. Doktorlar da ailelerini uzaklaştırdı.Tabiki allah başımızdan eksik etmesin. Benimde karşı komşum doktor apartmanımda doktor var çok. Sakın onlara karşı bir korku oluşturmayın. Düşünsenize onlar direk hasta ile temasta ve tedavi ediyorlar.
Siz evinizdesiniz ve belkide arasıra alışverişe çıkarak onlardan bılaşı alırım diye korkuyorsunuz.
Peki onların baktığı bir covid hastası olsaydınız?
Doktorlardan korkmak yerine yollarını gözlerdiniz. Hani çocuklarımız büyüsünler de doktor olsunlar derdik. Mucizeler yaratan insanlar. Empati yapalım. Korunalım sadece. Sağlıcakla kalın
Teşekkürler. Size de sağlık diliyorum. Umarım bir an evvel geçer bugünler. Çaresi bulunur.Umarım açılmazAnneciğinize de sağlık diliyorum..ben de tansiyon hastasıyım ,sağlıkla bu günleri atlatabiliriz umarım
Allah rahmet eylesin.HanimKelesimiGetir ablamızın annesi vefat etmiş dün gece hanımlar.
Seyahat yasaklarından dolayı izin alıp yanına gidemiyordu maalesef. Sabır diliyorum kendisine ve ailesine.
Aaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.Kötü zamana denk geldiHanimKelesimiGetir ablamızın annesi vefat etmiş dün gece hanımlar.
Seyahat yasaklarından dolayı izin alıp yanına gidemiyordu maalesef. Sabır diliyorum kendisine ve ailesine.
Hadi inş bakalımİnsan inanmasa da bi inşallah diyo yani
Neye göre ki acaba bu? Mesela İran'a niye bu kadar uzun sürüyor?İnsan inanmasa da bi inşallah diyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?