bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Keşke herkes sizin gibi düşünse. Ama açılmasını isteyen bir kısım veli maalesef var. Umarım açılmaz. Annemle yaşıyorum tansiyon hastası öğretmenim açılırsa naparım bilmiyorum .

Keşke herkes sizin gibi düşünse. Ama açılmasını isteyen bir kısım veli maalesef var. Umarım açılmaz. Annemle yaşıyorum tansiyon hastası öğretmenim açılırsa naparım bilmiyorum .
Ailelerin ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum..salgın devam ediyor,hastalık bitmedi henüz..okullar kalabalık,çocuklar sosyal mesafeden anlayamaz ki büyükler daha idrak edemedi.kendilerini nasıl koruyacaklar? Hepsi öğretmenlerinin üstündeler.ben eylülde bile nasıl gidecekler derken haziran çok erken

Hani dün biri ile konuştum mesfali oturtulur deniyor ama illaki teneffüs olacak bunlar küçük cocuklar neticede kantin de sıraya girecekler

Kavga edecekler illaki temas olacak ben şahsen açılırsa göndermeyi düşünmüyorum :/

Umarım açılmazAnneciğinize de sağlık diliyorum..ben de tansiyon hastasıyım ,sağlıkla bu günleri atlatabiliriz umarım

Şimdiye dek alınan tüm tedbirler boşa gider..çocuk bunlar ne kadar zaptedebilirler,sürekli temas halinde olacaklar..çocuklara da öğretmenlere de yazık,gerekirse devamsızlıktan kalsın ben göze alamam gitmesini

Kırmızı olan alanlar yoğunluk olan yerler sanırım.

Okullarla ilgili henüz kesin bir karar açıklanmadı.
O nedenle varsayımlar üzerinden telaşa kapılmanın bir anlamı yok.
Bayram sonrasında normalleşmeye geçiş sürecinde ne olacağını hep birlikte göreceğiz zaten.
Özel bir anaokulunda müdürüm.
Oğlum da eğitim için yurtdışına gitmeyi düşünüyor (du), bakalım n'olacak?
Bu konu beni yakından ilgilendirmesine rağmen şu anda hiç kafamı yormuyorum.
Gün ola, hayrola...

Annem pandeminin başında onlara yemek bile götürdü. Annem koah olunca çok korkuyorum elimde değil. Doktorlar da ailelerini uzaklaştırdı.

İnsan inanmasa da bi inşallah diyo yani

Eklentiler

• E873249A-AF97-40A8-A779-B3A8AAEDDDE5.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 135
hanımlar şu an resmen burnumdan soluyorum. zaten sadece ihtiyaç için market alışverişine çıkıyorum. az önce de gittim, her zaman gittiğim markette aradığımı bulamadım ve hemen yanındaki markete girdim. bu marketten eskiden çok alışveriş yapmama rağmen son dönemde kesmiştim alışverişi, mecbur olmadıkça gitmiyordum. ve bugün niçin gitmediğimi daha iyi anladım.

zaten içerisi kalabalıktı, kasada sıra beklerken insanların arasında 1 metre mesafe anca vardı. benim de arkamda genç bir adam, yanında da bir kadın. önümdekiyle arama 1-1.5 m göz kararı mesafe koymaya dikkat ettim. arkamdaki adam buna dikkat etmiyordu ve bana sıra gelene kadar neredeyse aramızda 50 cm anca vardı. defalarca başımı çevirip baktım ters ters, hadi dedim şimdi ağız dalaşına girmeyeyim. yok, adam neredeyse yapışacak yani hiçbir şeye dikkat etmiyor. en son kasaya geldim sıra bana geldi. allah aşkına hanımlar, adam direkt yanımda bitmez mi! aradaki mesafe iyice azaldı, dip dibeyiz yani. en son dayanamadım, beyefendi biraz uzak durun lütfen deminden beri dibime girdiniz dedim. ama sert bir şekilde söyledim patladım çünkü. hemen yanındaki kadın, ablasıymış, açtı ağzını yumdu gözünü. ve konuyu sanki hastalık yokmuş gibi, benim kardeşim seni ne yapsın?a getirdi şaka gibi! kadının meseleden, sosyal mesafeden haberi yokmuş gibi başka türlü anladı. dedim ki yahu hastalık var, sosyal mesafeye dikkat etmeniz lazım falan. e nereye gidelim, gidecek yer yok demeye başladılar. dibime girmen gerekmiyordu ama dedim. bu kez adam konuşmaya başladı boşver abla seviyesine inmeyelim diye. hala jetonları düşmedi. döndüm dedim ki, belki bende hastalık var?? nerden biliyorsun? belki bende var ve sana bulaşacak ne biliyorsun? dedim hala aynı şeyleri tekrar etti. kadın dedi ki kapa çeneni oruçlu oruçlu konuşturma dedi. ben de bayağı bir sinirlendim artık bu kısımda ne dediğimi hatırlamıyorum çıktım dükkandan alacaklarımı alıp. hala kadın arkamdan diyor ki sanki çok güzelmiş gibi laf ediyor diyordu. sağlık bakanı defalarca tvde ne anlattı, sosyal mesafe neydi demek ki bunlardan haberi yok.

ama hata bende. ve şimdi ben bu marketi şikayet edeceğim çünkü sosyal mesafe hakkında yerde olması gereken uyarılar bu markette yok. nereye şikayet edebilirim?

ve bir soru: siz alışveriş yaparken etrafınızdakiler şu sosyal mesafe kuralına uymadığında ne yapıyorsunuz? uyarıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…