bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba
Kamu da tam kapasite calismaya gecisle ilgili birsey duyan okuyan dinleyen bilgisi olan varmi?

O kadar pahalı olduğunu bilmiyodum, tahmin bile etmedim gerçekten çok fazlaymış
Belirtisi olmayan bir çok kişi varmış onların bulunması imkansız oluyo böyle de

Hepsini izleyip geldim
Bir kısmına katılıyorum özellikle bakan açıklamaları ve hayatın normale dönüş sıralaması kısmı bende de soru isareti.
Bir şekilde normale dönülecek ama nereden baslanacak? Avmler? Okullar?

hastalıkla ilgili çelişkili açıklamalar kısmına bir şey diyemiyorum, cünkü tüm dünyada böyle, tanımaya yeni başlanan bir hastalık.
Bu kadar türk basinina kendini bogarken biraz da yabanci basina baksaymis keske videoyu hazırlayan :)

Videoda eksik bulduğum, süreci bu kadar didik didik eden birinin sağlık çalışanları konusunda bir şey söylememesi oldu. Sürecin basından beri ekipman destekleri var miydi? Yeterli personel var mi? Evlerine gidemeyen herkese kalacak yer sağlandı mi? Kac sağlık çalışanı bulasa maruz kaldı?

Paylaşım için teşekkürler :)

Dün 89 kisi ölmüştü bugün 93 kişi ölmüş. Ölü sayısı tam azalıcakken yine artmış. Dışarı çıkan insanlar yüzünden ölü sayısı artmaya devam etcek böyle giderse of

O kadar pahalı olduğunu bilmiyodum, tahmin bile etmedim gerçekten çok fazlaymış
Belirtisi olmayan bir çok kişi varmış onların bulunması imkansız oluyo böyle de
Kuzum yetki sizde olsa, bırakın tüm ülkeyi gezegeni teste tabi tutarsınız.
Öyle bir kapasite görüyorum sizde...

Sinirlenmekte de, söylenmekte de, uyarmakta da son derece haklisiniz. Hamile olduğum için yaptırmam gereken tetkikler için bu sabah sağlık ocağına gittim. Önümde iki kişi, arkamda 3-4 kişi vardı ve herkesin arasında aşağı yukarı 2 metre mesafede bekliyoruz herkes iceri tek tek ateş ölçülerek alındı vs. Biz beklerken arkadan bir kadın direkt geldi önümde durdu. Hemşireye işaret ettim zaten direkt görünce lütfen arkaya gidin diye uyarildi ama kadın ısrarla gitmiyor ben de sinirlendim ve biz burada neden mesafe korumaya çalışıyoruz hanımefendi bu boşlukları siz gelip araya girin diye bırakmadık dedim dayanamayıp.

uzun zamandır takip ederim kendisini, çok doğru tespitleri var. sadece bu videosu değil yani bilmeyenler için söylüyorum, eleştirmekten çekinmeyen, başıma bişey gelir mi diye korkmayan biridir. ücretli üyelerine özel canlı yayınlar yapıp gündemi irdeler ama o canlı yayınları bazen kaydetmez çünkü tehlikeli konularda konuşur. ortaya çıkması istenmeyen şeyler hakkında konuşur, başı derde girmesin diye bazen yayın tekrarını kaydetmez.

Anlayan sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Ben direkt olarak "kusuruma bakmayın benim psikolojim bozuldu bu virüs yüzünden biraz durmamız gerekiyor" diyorum. yani sorun sende değil bende olayına getiriyorum o sırada çıkarıp kolonya sıkıyorum oraya buraya, insanlar da deli bu deli uzak duralım bari diyorlar işe yarıyor.

Neye göre ki acaba bu? Mesela İran'a niye bu kadar uzun sürüyor?
anladığım kadarıyla istatistiksel olarak hesaplamış olabilirler yani eğrinin seyirini takip ederek. Bu şekilde hesaplanmış ise sadece bir matematiksel tahmin oluyor, yani yeni bir dalga olup olmayacağını ve eğri çıktığı gibi mi inecek onu pratikte görmeden emin olamayız.

Dün 89 kisi ölmüştü bugün 93 kişi ölmüş. Ölü sayısı tam azalıcakken yine artmış. Dışarı çıkan insanlar yüzünden ölü sayısı artmaya devam etcek böyle giderse of
Zaten entübe hastalar çoğunlukla vefat ediyor 800 kişi var inşallah iyileşirler

Gelmez keşke gelse ama keçi inadı var maalesef, hergün arıyoruz en azından şimdilik durumu stabil, Allah korusun bir kötüleşme yok, inşallah ablacım çok sağol

Hayat eve sığar uygulamasında bi yeşil birde yeşilin ortası sarı renk var Kırmızı olan vaka diğer renkler ne oluyor

Adliyeler Hazirana kadar nöbet usulü çalışmaya devam ediyor. Onun dışında bilgim yok.

Bir kac haberde ve bir tv programinda 1 Eylul tarihini okudum
Mahkemeler 15 hazirana kadar ertelendi
Merak ettigim bir konu
Hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…