bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhabalar bugün markete gittik eşimle kasaya geldik biz önümuzdekiyle baya mesafe koyduk arkamizda iki kadın dibimize girdi resmen yüzlerine bakıyorum anlarlar ümidiyle ama beyinleri basmıyor arkadaş

Soyledim bende sosyal mesafeyi koruyalım lütfen geri gidermisniz dedim kadında ne dese abartmayın yaa bu kadar mesafe yeterli dedi

Farkında degilsiniz heralde günde kaç insan öluyor dedim kadın tekrar merak etmeyin ölmezsiniz dedi gerizekalı bu insanlar vallahi ya ramazan ramazan çikana kadar küfür ettim kadına

Bu sefer eşim girdi araya sesini yükseltti siz olmeyin biz ölmeyiz sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz falan dedi markette herkes bize baktı

Haksızmıyım ya kendilerini duşunmuyorlar biz kendimizi o kadar korumaya çalisalim market dışında biyere gitmiyelim dengesiz de olmessiniz merak etmeyin desin

Market görevlileri kasalarla ilgilense iyi olur

Markette başınıza gelen olay ve o dengesiz yaratıklar sizin psikolojinizi çok bozmuş. Bir tur atsanız ne değişecek ki; o sorunlu tipler ülkenin çoğunluğunu oluşturuyorlar.

Bir de bu sorunları yaşayanlar için sosyal mesafe değneği yapmışlar. Gerek yok siz çantanıza oda spreyi veya biber gazı koyun. @gül2016 kolanya sıkmayı tecih ediyor ama biber gazı en güzeli.

DİSK Genel Merkezi önünde toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen grup gözaltına alındı.
Tam vaziyete uygun davranış..Siz evden çıkmayalım,markette burun buruna gelmeyelim diyin.
ilerleyen zamanlarda bu durumlar uzarsa onune gecemezler zaten bu tarz seylerin suan bile insanlari evde tutmak zor amerikada michinganda protestolar olmus onlemleru uzatma karari yuzunden elon musk bile karantina hallerinin fasistce oldugunu soylemis o bile boyle derse:))

bana denk gelmedi de ama esime sordugumda marketde herkes eskisi gibi diyor ilk baslardan dikkat ediliyordu ama zamanla insanlarin bir cogu ya unutuyor yada bikmis bilmiyorum ilk zamanlarda yeniydi belirsizlikler korkular vardi belki ama simdi artik alisildigi icin sanirim insanlar boyle

Keşke ''Bende Corana var yaklaşmayın.'' deseydiniz. % bin marketi terkederlerdi. Tartışmaya uzun cümlelerle anlatmaya gerek yok. Hani bir söz var: Söz dediğin mini etek gibi olmalı.

Son düzenleme:

Ben kendi yorumumu söylemek istiyorum. , bence durum daha iyiye gidiyor.
yoğun bakım yatak sayısı ve entübe hastalar için solunum cihazı şimdilik yeterli ( çok şükür )
Ölüm sayısı azalışa geçti. ( yine tabiki ölen insanlar var ve çok Çok üzücü bir durum )
Test sayısı arttı özellikle son haftalarda.
bazı insanlar evinde çoktan farketmeden atlattı. Doğal bağışıklığı halk kazanıyor. Eğer doğal bağışıklık aşı etkisi yaparsa salgın kırılmaya başlayacak.
günreş ışığının etkisi olacaktır. Ultraviyole yok ediyor virüsü.
riskler ise sosyal mesafe yakında ekonomik nedenlerden dolayı kalkacak gibi duruyor. Eğer böyle bişey olursa çıkabilecek sorunlardan korkuyorum.
uzun lafın kısası dikkat etmeye devam edeceğiz.
en kısa sürede biter umarım.

Dün marketw gittim. Ben kaçtıkça üstüme üstüme geliyorlar. Market de daracık zaten. Evime yakın diye oraya gidiyorum. İşin ilginç yanı erkeklerde maske vardı kadınlarda maske yoktu. Hepten kafayı yedi millet. Sinirden aceleden alacaklarımı tam almadan çıktım.

aslinda suan bile cikanlar eskiye gore cokmus sagdan soldan tanidiklar soyluyor da zaten sokaga cikma yasaginin ertesi gunu millet kosuyor disari.. o ilk sokaga cikma yasaginin oldugu gece o kalabalikdan sonra vaka artisi yasanmadigindan beri cok daha iyimserim:) dogal bagisiklik kazananlarin sayisi sandigimizdan fazla sanirim

Öyle marketleri şikayet edin maskesiz müşteri alıyorlar, sosyal mesafeye uymayan müşterileri ikaz etmiyorlar diye. Şikayet telefonu olarak 112 yi arayabilirsiniz. Arayanları şikayetlerine göre polis jandarma zabıta ve sağlık müdürlüklerine bağlıyorlar.

Keşke ''Bende Corana var yaklaşmayın.'' deseydiniz. % bin marketi terkederlerdi. Tartışmaya uzun cümlelerle anlatmaya gerek yok. Hani bir söz var: Söz dediğin mini etek gibi olmalı.
oyle derse karantina kurallarina uymadigi icin sikayet ederler çok ceza oder sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…