esimin is yeri bu hafta geçti.
neye dayanarak yaptilar bunu bilmiyorum ama
ben de artık öksürsem mi ne yapsam diye kafayı yemeye başladım. veya hiç olmazsa gerekirse sıramı veririm, bir an önce gitsin diye. bakıcam çok mu kalabalık, acelem yoksa markette bir tur atıp öyle gelicem kasaya. ben gelene kadar sorunlu tipler gitmiş olacak. düşünüyorum milletle dalaşmadan nasıl çözerim diye. bugün sırf bu yüzden sabahın köründe gittim markete, çok şükür kimsecikler yoktu :)Anlayan sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Ben direkt olarak "kusuruma bakmayın benim psikolojim bozuldu bu virüs yüzünden biraz durmamız gerekiyor" diyorum. yani sorun sende değil bende olayına getiriyorum o sırada çıkarıp kolonya sıkıyorum oraya buraya, insanlar da deli bu deli uzak duralım bari diyorlar işe yarıyor.
Ben 15 hazirana kdr mahkemelerden eminim
Bir kac haberde ve 1 tv programinda 1 eylul tarihini fark ettim
mahkemeleri acmaya bilirler evet giren cikan belli olmadigindan esimin is yerine disardan sivil girmesi yasakBen 15 hazirana kdr mahkemelerden eminim
Bir kac haberde ve 1 tv programinda 1 eylul tarihini fark ettim
Bu haberi gördünüz mü kizlar. Doğruluk payı varmı acaba çünkü çok umutlandik aşı diye sonra çıkmadı bişey
Evet kısaca onu demek istemiş, bi aşı umudum vardı o da tükenmek üzereYani biz bulalım o zaman? Ama nasil
mahkemeleri acmaya bilirler evet giren cikan belli olmadigindan esimin is yerine disardan sivil girmesi yasak
yavas yavas acacaklar gibi gorunuyor ama suda var esimin yaptigi is direk emniyet ve savunma bakanligiyla alakali yani allah korusun memleket yikilsa eve donemeyip surekli uretim yapmasi gerekenler listesinin basindalar oyuzdende boyle olmus olabilirBenim kurumumda bu sekilde ve odalar cok kucuk.
Hatta söyle soyleyeyim kahvehaneler kapandiginda 3 gun tum ilceye cay kahve hizmeti verdik. O yuzden merak ediyorum
yavas yavas acacaklar gibi gorunuyor ama suda var esimin yaptigi is direk emniyet ve savunma bakanligiyla alakali yani allah korusun memleket yikilsa eve donemeyip surekli uretim yapmasi gerekenler listesinin basindalar oyuzdende boyle olmus olabilir
bu tarz kurumlarin hemen acilacagini sanmiyorum acsalarda belirli yaslara sokaga cikma yasagi devam edecegi icin okadar yogunluk yigilma yasanmaz bununda planini yaparlar diye dusunuyorumAnladim ben evde cok sıkıldım ama su an cok erken oldugunu dusunuyorum cunku bizim isimizde salginin mantigina ters su an hic kimse gelmiyor cok sakin acilirsa mahvoluruz. En azindan haziran sonunu gormeliyiz diyorum
bu tarz kurumlarin hemen acilacagini sanmiyorum acsalarda belirli yaslara sokaga cikma yasagi devam edecegi icin okadar yogunluk yigilma yasanmaz bununda planini yaparlar diye dusunuyorum
yani oyle birden bire hadi aciyoruz memleketi herkes gulluk gulistanlik yasasin diyemezler eger boyle olursa sadece seni beni riske atmazlar cunku herkes risk altinda olur
tapudamisiniz su surecte bildigim kadariyla 2 gun evde 2 gun calisiyorsunuz dimi kuzenimin esi oyle en azindan sizin yerinizde bir yigilma soz konusu olabilir bana goredeEvet ilk hafta kurumdan cikmayan biri vefat etti derdide iskan alabilmekti yurt disindan gelmis soylememis. Allahtan agir vaka olmadi bilmeden gecirdiysek Allaha emanet
tapudamisiniz su surecte bildigim kadariyla 2 gun evde 2 gun calisiyorsunuz dimi kuzenimin esi oyle en azindan sizin yerinizde bir yigilma soz konusu olabilir bana gorede
bu şekilde devam etmenizin kime ne zarari varsi anlamadim ki zaten insanlar genel anlda aokaga cikmaya korkuyor bir cogu kim gelsin belesiyeyede tam kapasite calisilacak bir is yaptirsin.Belediyedeyim kucuk bir yer bizde nobet usulu calisiyoruz. Ztn bombos once tek gidiyorduk sonra mudurler hep gelsin dediler 1+1gidiyoruz bazen tek 1 kisi gelmiyor.
Yalova esnek calismayi bitirmis pazartesi tam kapasiteye geciyor yetki Il Hifz. Kurullarinda
Ben ilk onda hatta ust siralarda bir ildeyim mahvoluruz
bu şekilde devam etmenizin kime ne zarari varsi anlamadim ki zaten insanlar genel anlda aokaga cikmaya korkuyor bir cogu kim gelsin belesiyeyede tam kapasite calisilacak bir is yaptirsin.
esimin is yweinden arkadaslari anlasmis hepsi 5 er gun yillik izin aliyor sirayla bir kisim gidiyor calisiyor obur hafta diger kisim gidip calisiyor
Ben de çıkmam gerekirse sabah gidiyorum..hem kimse olmuyor hem son gittiğimde heryer çamaşır suyu kokuyordu,temizlik yapmışlardıben de artık öksürsem mi ne yapsam diye kafayı yemeye başladım. veya hiç olmazsa gerekirse sıramı veririm, bir an önce gitsin diye. bakıcam çok mu kalabalık, acelem yoksa markette bir tur atıp öyle gelicem kasaya. ben gelene kadar sorunlu tipler gitmiş olacak. düşünüyorum milletle dalaşmadan nasıl çözerim diye. bugün sırf bu yüzden sabahın köründe gittim markete, çok şükür kimsecikler yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?