bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
esimin is yeri bu hafta geçti.
neye dayanarak yaptilar bunu bilmiyorum ama

Ben 15 hazirana kdr mahkemelerden eminim
Bir kac haberde ve 1 tv programinda 1 eylul tarihini fark ettim

Bu haberi gördünüz mü kizlar. Doğruluk payı varmı acaba çünkü çok umutlandik aşı diye sonra çıkmadı bişey

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-01-07-58-43-383_com.turkcell.yaani.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın Segili dostlar; klayemin Ü arfi ile Y arfi & Ğ ile I arasında kalan iki arfi bozulmuş böyle peltek peltek yazıyorum, kusuruma bakmayın (sen misin arf sansürleyen, bu bana İlai bir çeza eralde bu arada B'den sonraki arf de gitmiş) Neyse geezelik etmeyim Yaz geldi güneş er gün biraz daa erken doğuyor. Bu saba uyandığımda pırıl pırıl parlıyordu. Bugün de morallerimiz yüksek tutabilmek dileği ile size çoktan doğmuş pırıl pırıl parlayan, içimizi ısıtan güneş ile beraber, dalında son kalan mimoza çiçekleri ile son işne çiçeklerini gönderiyorum. Bundan yaklaşık bir ay öne işnenin ilk çiçeğini paylaşmıştım, nasıl da geçti zaman... Emek & dayanışma gününüzü kutlar, Güzel bir gün geçirmenizi dilerim segiler

ben de artık öksürsem mi ne yapsam diye kafayı yemeye başladım. veya hiç olmazsa gerekirse sıramı veririm, bir an önce gitsin diye. bakıcam çok mu kalabalık, acelem yoksa markette bir tur atıp öyle gelicem kasaya. ben gelene kadar sorunlu tipler gitmiş olacak. düşünüyorum milletle dalaşmadan nasıl çözerim diye. bugün sırf bu yüzden sabahın köründe gittim markete, çok şükür kimsecikler yoktu :)

Ben 15 hazirana kdr mahkemelerden eminim
Bir kac haberde ve 1 tv programinda 1 eylul tarihini fark ettim
mahkemeleri acmaya bilirler evet giren cikan belli olmadigindan esimin is yerine disardan sivil girmesi yasak

mahkemeleri acmaya bilirler evet giren cikan belli olmadigindan esimin is yerine disardan sivil girmesi yasak

Benim kurumumda bu sekilde ve odalar cok kucuk.
Hatta söyle soyleyeyim kahvehaneler kapandiginda 3 gun tum ilceye cay kahve hizmeti verdik. O yuzden merak ediyorum

Benim kurumumda bu sekilde ve odalar cok kucuk.
Hatta söyle soyleyeyim kahvehaneler kapandiginda 3 gun tum ilceye cay kahve hizmeti verdik. O yuzden merak ediyorum
yavas yavas acacaklar gibi gorunuyor ama suda var esimin yaptigi is direk emniyet ve savunma bakanligiyla alakali yani allah korusun memleket yikilsa eve donemeyip surekli uretim yapmasi gerekenler listesinin basindalar oyuzdende boyle olmus olabilir

yavas yavas acacaklar gibi gorunuyor ama suda var esimin yaptigi is direk emniyet ve savunma bakanligiyla alakali yani allah korusun memleket yikilsa eve donemeyip surekli uretim yapmasi gerekenler listesinin basindalar oyuzdende boyle olmus olabilir

Anladim ben evde cok sıkıldım ama su an cok erken oldugunu dusunuyorum cunku bizim isimizde salginin mantigina ters su an hic kimse gelmiyor cok sakin acilirsa mahvoluruz. En azindan haziran sonunu gormeliyiz diyorum

Anladim ben evde cok sıkıldım ama su an cok erken oldugunu dusunuyorum cunku bizim isimizde salginin mantigina ters su an hic kimse gelmiyor cok sakin acilirsa mahvoluruz. En azindan haziran sonunu gormeliyiz diyorum
bu tarz kurumlarin hemen acilacagini sanmiyorum acsalarda belirli yaslara sokaga cikma yasagi devam edecegi icin okadar yogunluk yigilma yasanmaz bununda planini yaparlar diye dusunuyorum
yani oyle birden bire hadi aciyoruz memleketi herkes gulluk gulistanlik yasasin diyemezler eger boyle olursa sadece seni beni riske atmazlar cunku herkes risk altinda olur

Evet ilk hafta kurumdan cikmayan biri vefat etti derdide iskan alabilmekti yurt disindan gelmis soylememis. Allahtan agir vaka olmadi bilmeden gecirdiysek Allaha emanet

Evet ilk hafta kurumdan cikmayan biri vefat etti derdide iskan alabilmekti yurt disindan gelmis soylememis. Allahtan agir vaka olmadi bilmeden gecirdiysek Allaha emanet
tapudamisiniz su surecte bildigim kadariyla 2 gun evde 2 gun calisiyorsunuz dimi kuzenimin esi oyle en azindan sizin yerinizde bir yigilma soz konusu olabilir bana gorede

tapudamisiniz su surecte bildigim kadariyla 2 gun evde 2 gun calisiyorsunuz dimi kuzenimin esi oyle en azindan sizin yerinizde bir yigilma soz konusu olabilir bana gorede

Belediyedeyim kucuk bir yer bizde nobet usulu calisiyoruz. Ztn bombos once tek gidiyorduk sonra mudurler hep gelsin dediler 1+1gidiyoruz bazen tek 1 kisi gelmiyor.
Yalova esnek calismayi bitirmis pazartesi tam kapasiteye geciyor yetki Il Hifz. Kurullarinda
Ben ilk onda hatta ust siralarda bir ildeyim mahvoluruz

bu şekilde devam etmenizin kime ne zarari varsi anlamadim ki zaten insanlar genel anlda aokaga cikmaya korkuyor bir cogu kim gelsin belesiyeyede tam kapasite calisilacak bir is yaptirsin.
esimin is yweinden arkadaslari anlasmis hepsi 5 er gun yillik izin aliyor sirayla bir kisim gidiyor calisiyor obur hafta diger kisim gidip calisiyor

Yok ztn kimse bisey demiyor sadece hic bir bilgi yok sormak istedim bir konusmada 1 eylul duydum kimi de idari izinler 27 mayista bitecek sistem degisecek diyor ama oyle bir kararda yok. Ben evdende calisiyorum is benim isim ne Yapilmasi gerekiyorsa yaparim ama belirsizlik yormaya basladi.
2. Dalga patlamasinda biz bekleriz

Ben de çıkmam gerekirse sabah gidiyorum..hem kimse olmuyor hem son gittiğimde heryer çamaşır suyu kokuyordu,temizlik yapmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…