bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
martdan onceki hayata birden donmesek de belli zaman araliklariyla eskiden yasantimizda olan herseyi tekrar kazanicaz artik ..virusden korkup eve kapanmanin hayati durdurmaninda mantigi yok asi bekleyerek ekonomiyi durdurma noktasina hicbir ulke getiremez gercekci dusunelim dogal bagisiklik kazaniliyor bir sekilde tedbirli olup hayata devam etmek lazim hayatin ne getirecegi belli degil olduruculugu bu kdr az olan bir virusde umutsuz davranirsa insanlar daha kotusunde ne yapacak? insanlarin birazda kendine gelmesi lazim hala panik halinde olanlar var

Tarihi erken verdiklerini düşünüyorum.
Temmuz ortası değil de biraz daha eylül-ekim gibi daha gerçekçi olur.
Turizm geliri de olmayacağı için (gecen yıl için 30 milyar tl üstü diye açıklamışlardı)
Ekimde sıfırı tüketiriz.
Şu sildikleri vergi borçlarını bir daha düşünsünler bence :) 3 milyarlık tutarı 75 milyonla kapatmışlardı. Sıkı pazarlık yapmış karşı taraf:)

Ben mesela çok paniğim ama kendim için değil
Ailem kronik hasta olduğu için, yaş da var
Yavaş yavaş rahatlıyorum tabii ilk zamanlar gibi değilim, ama işin gerçeği çok büyük ihtimal hepimiz enfekte olucaz gibi
Bunu düşünmek panik ediyor işte beni

Döviz rezervleri eksi de zaten, garantili köprü yol zarf zurrt ödemeleri var daha, iptal et ertele deniyor onu da yapmıyorlar. Çıldırmamal elde değil. telegrama gel sana bazı dedikodular vereyim:)

Bayramda 9 gün tatil olur mu sizce ?

okuduguma gore 19 mayisda bile tum gun yasak dusunmuyorlarmis boyle giderse bayramda da ayni sekilde belli saatler olabilirmis yada en buyuk ihtimal cumartesi pazar olur 9 gun cok fazla en kotu anlarda yapmadilar
Hmm ii bari öyle bi konuşuluyormuş da merak ettim

Hmm ii bari öyle bi konuşuluyormuş da merak ettim
pardon duzeltme yapayim yazdigimla alakali:) belli saatlerde degil de 19 mayis ve bayrami birlestirme durumu yokmus yani 9 gun:) 19 mayis sokaga cikma yasagi var ve 23-24 mayisda suanki gundem buymus:)

İstanbul'da inşaat işçilerine 'taahhütname' imzalatıldı: "Çalışırken koronavirüs kaparsam tüm sorumluluk bana aittir"

Çok üzüldüm annesi rahatsız mıydı bilen var mı? Korona ile alakalı bir durum mu? Gitmek istediğini biliyorum ama annesinin rahatsızlığını bilmiyordum
Rahatsızdı evet, korona ile alakalı değil. Rabbim annemize merhametiyle muamele etsin. Hayat çok zor...

Sizce gerçek mi bunlar,gerçekten duzeiyormu

Dün okudum bilim kurulu açıklama yapmış bu rakamlara malesef sadece psr testi uygulananlar alınıyormuş . Tomografi ile corona tedavisi görenler bu rakamlarda yokmuş. Benim tanıdığım kişi ve anneside coronaydı fakat kendileri söyledi rakamlarda olmadıklarını çünkü testte negatif tomografide ise corona teşhisi koyulmuş. Bundan sonra bakış açım değişti malesef

Bu durumu bende biliyorum virüs ciğerlere inene kadar testte pozitif ciğerlere inince negatifmiş.
Bu şekilde hayatını kaybeden bir aile sağlığı hekimi. var.Türk Tabibler Birliğide Sağlık Bakanlığından açıklama istemişti konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…