bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok ilginç bende bugün eşimin bi akrabasının korona olduğunu öğrendim süreci çok ilginç
Testte negatif çıkmış ama bir aydır hasta olunca tomografide korona teşhisi koymuş
Yani test dışındada teşhis konuşanlar varsa hasta sayısı fazla olabilir
Hastanın kendisi de söylenenden daha çok hasta olduğunu belirtmiş
Sadece Türkiye'de değil bi çok yerde insanlar verilere güvenmemeye başladı
Bütün ülkelerde arada kaynayan hastalar
Ölüm gerekçesi bilinmeyenler ya da kasıtlı gizlenenler olabilir
Devletler ekonomik ve siyasi gerekçelerle gizleyebilir

Testi negatif çıkanların zaten sayıya dahil edilmemesi mantıklı değil mi , adam sonuçta negatif

Testi negatif çıkanların zaten sayıya dahil edilmemesi mantıklı değil mi , adam sonuçta negatif
O zaman corona tedavisine de başlanmamalı. Hatta cenazesi ailesine verilmeli. Dünya ülkelerinin hepsi testin büyük oranda yanılma payı olduğunu söylüyor. Sağlık bakanı da açıkladı aynı hastaya 3 kez test yapıyoruz 2 negatif 1 pozitif çıkıyor dedi. Asıl görüntü tomografide ciğerlerdeki buzlu cam görüntüsü. Ama onlar da coronadan sayılmıyormuş.

Ya en azindan son zamanlarda bu kadar düşüş yapmasalardı madem cok fazla var, insanlar gevşemezdi . Ama güvenmekten baska çaremiz yok kamuda nöbet sistemini kaldırilack, özelde yine nöbetle gidenler var ne olacak. Bizim tayin vardi ama durdurulmadi simdi nasil olacak yazik değil mi bize

Bilim kurulu aşı konusunda da, salgın konusunda da çok olumsuz konuştu bugün..Çok moralim bozuldu yine.. Aşı tutmayabilirmiş, ekonomi kötü olduğu için aşıyı almaya gücümüz yetmezmiş, hadi alırız belki bu sefer de aşı fayda getirmeyebilir dedi. Salgının bitmesinin kesin çözümü toplumun yüzde 60 ının enfekte olması dedi. Anlamadığım yüzde 60 enfekte oldu. 75 yaşındaki teyzeyi koruduk, yüzden 60 dan sonra virüsü aldı. Ona bir şey olmayacak mı şimdi?

yalanci pozitif verme olasiligida yuksekmis bu testlerin bir doktoru dinlemistim o soyledi bir molekulun farkliligi bile pozitif verir demisti belki pozitif cikanlarin bir kismida aslinda korona olmayabilirmis..

yalanci pozitif verme olasiligida yuksekmis bu testlerin bir doktoru dinlemistim o soyledi bir molekulun farkliligi bile pozitif verir demisti belki pozitif cikanlarin bir kismida aslinda korona olmayabilirmis..
Siz büyüklerinizle görüşüyor musunuz şu an? Annem bayramda bende kal diyor. Hiç çıkmıyorum evden ama eşim markete gidiyor. Ya bulaşmışsa bana. Biz nasıl görüşeceğiz büyüklerimizle

virus belli sayida kisiye bulastiginda duruyormus virus bulasacak kimseyi bulmakda zorlaniyormus tabi bunun icin 65 yas ustunu korumaya devam etmek gerekecek eger amac suru bagisikligini kazanmaksa

Günaydın sevgili dostlarım; dün yaz gelmişti bugün ise hava sisli ve sağanak yağış var, ufuk çizgisi belli belirsiz. Her tarafta sapsarı katır kuyrukları açmış (katır tırnağı da deniyor) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size daha önce yağmur bulutları ile çekmiş olduğum bir gün doğumunu ve kırmızı gül goncaları gönderiyorum, sevgilerimle

Siz büyüklerinizle görüşüyor musunuz şu an? Annem bayramda bende kal diyor. Hiç çıkmıyorum evden ama eşim markete gidiyor. Ya bulaşmışsa bana. Biz nasıl görüşeceğiz büyüklerimizle
ben ankaradayim herkes kocaelide 13 martdan beri gorusemiyoruz istesekde zor zaten:)
bayrama kdr daha zaman var o anki duruma goe bakabilirsiniz oturdugunuz yerde cok vaka varmi oda onemli riskli bolge degilse cok korkmayin

Eki Görüntüle 2629238
Bu İtalya’da neden düşmüyor halen ya ( yarın karantina kalkıyor
birde turkiye italya olacak daha beter olacaz diye hem kendini hem baskalarini tedirgin edenler oldu oyuzden felaket senaryolarina odaklanmanin manasi yok..italyanin yasli nufusu fazla olum sayilarinin coklugu bunada bagli birde saglik sisteminin yeterli olmadigida soyleniyor cok uzucu umarim onlarda sayilari dusurmeyi basarir

Mehmet özün açıklamasını okumuştum.
Virüsü en son kapanlar en şanslı olanlar, çünkü bir yerden sonra grip gibi olacak demişti
aynı domuz gribinin başlarda ölümcülken sonra etkisinin azalması gibi.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama inanmak istiyorum

Ilk gunlerde 14 gun kuralina uymayan biri evinden alinmisti covid tedavisine baslanmisti test sonucu beklerken kalp krizinden vefat etti ilce de taninan biri ama adamin adi sani yok sanki hic olmadi ve 2 ye 5 gibi bir oran var olu sayisi bilinen 2 varolan 5

Sizde başarılı olan hükümeti yermek için elinize fırsat geçtı herzamanki gibi

Kim söyledi bunları, nerede dinlediniz
Aşırı olumsuzsunuz gercekten
O zaman hep birlikte öleceğiz, her aileden en az 1 kişi ölecek bunu mu duymak istiyorsunuz
Ne istiyorsunuz tam

Bilim kurulu üyelerinden birinin ekonomimiz çok kötü aşıyı almaya gücümüz yetmez açıklamasını yapmasını ihtimal dahilinde bile görmüyorum

Bilim kurulu üyelerinden birinin ekonomimiz çok kötü aşıyı almaya gücümüz yetmez açıklamasını yapmasını ihtimal dahilinde bile görmüyorum ☺
Aynen .sağlam yürek yemiş olmalı, ihtimal dahilinde bile değil
Bazı üyeler özellikle 2 kişi baştan beri resmen kendi girdaplarına birilerini çekmeye çalışıyor

Ekonomimiz kötümü buna sadece gülünür güya süper güç Amerika’ya bile yardım ettik o kadar acizlerki sağlık konusunda
biraz siyaseti bırakında devletinizin arkasında olun be bu kadar da olmaz
gerçekten paranoyaksınız
kendiniz bu konuda inançlı değilsiniz bari ortalığı velveleye verecek yorumlar yapmayın

Kim söyledi bunları, nerede dinlediniz
Aşırı olumsuzsunuz gercekten
O zaman hep birlikte öleceğiz, her aileden en az 1 kişi ölecek bunu mu duymak istiyorsunuz
Ne istiyorsunuz tam

''Yüzde 60% enfekte olacak'' dün çıkan bir iddia değil ki.Tüm dünyada söyleniyor zaten bu.Aşı öyle ha diye çıkan bir şey değil,bir sürü süreci var,en yakın olanların bile beklemesi gereken süreçler var şu an.Ee aylarca çalışmadan evde oturamayacağımıza göre ( tüm dünya için geçerli bu da ) evet enfekte olacağız işte.İngiltere'nin sürü bağışıklığını tüm dünya yavaşça uygulamaya başlıyor zaten,normalleşmeye dönüş falan diyorlar aşı olmadan virüs ne olacak sizce ? Ortadan kaybolan bir şey yok,virüse enfekte olabilirsiniz her an,ölüm sayılarının vaka sayılarının azalması bir şey ifade etmiyor.Orada 0 yazsa bile virüse enfekte olabilirsiniz,çünkü semptom göstermeyen bir sürü insan var.
Olumsuzu konuşalım.Çünkü çarşamba günü maske almaya gittiğimde herkes normal bir günmüş gibi yürüyordu.İnsanlar virüs ölüp bitiyor zannediyorlar sanırım,öyle bir şey yok.Herkeste bir yaz havası başlamış,bu kadar sıktık dişimizi biraz daha sıkıp yayılmasını çok yavaşlatabiliriz,ama insanlar anlamıyor herkes ''kurtulduk,çok az kaldı'' diye konuşunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…