- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Çok ilginç bende bugün eşimin bi akrabasının korona olduğunu öğrendim süreci çok ilginçDün okudum bilim kurulu açıklama yapmış bu rakamlara malesef sadece psr testi uygulananlar alınıyormuş . Tomografi ile corona tedavisi görenler bu rakamlarda yokmuş. Benim tanıdığım kişi ve anneside coronaydı fakat kendileri söyledi rakamlarda olmadıklarını çünkü testte negatif tomografide ise corona teşhisi koyulmuş. Bundan sonra bakış açım değişti malesef
Testi negatif çıkanların zaten sayıya dahil edilmemesi mantıklı değil mi , adam sonuçta negatifŞimdi cnn de prof. Dr. Necmettin Ünal Türkiye, testi negatif çıkan kişileri vaka sayısına dahil etmiyor dedi. Dahil eden 3 ülke varmış. O yüzden 112 bin vaka diye düşünmeyin, negatif çıkan ama covidli olan kaç kişi var onu bilmiyoruz dedi.
O zaman corona tedavisine de başlanmamalı. Hatta cenazesi ailesine verilmeli. Dünya ülkelerinin hepsi testin büyük oranda yanılma payı olduğunu söylüyor. Sağlık bakanı da açıkladı aynı hastaya 3 kez test yapıyoruz 2 negatif 1 pozitif çıkıyor dedi. Asıl görüntü tomografide ciğerlerdeki buzlu cam görüntüsü. Ama onlar da coronadan sayılmıyormuş.Testi negatif çıkanların zaten sayıya dahil edilmemesi mantıklı değil mi , adam sonuçta negatif
Siz büyüklerinizle görüşüyor musunuz şu an? Annem bayramda bende kal diyor. Hiç çıkmıyorum evden ama eşim markete gidiyor. Ya bulaşmışsa bana. Biz nasıl görüşeceğiz büyüklerimizleyalanci pozitif verme olasiligida yuksekmis bu testlerin bir doktoru dinlemistim o soyledi bir molekulun farkliligi bile pozitif verir demisti belki pozitif cikanlarin bir kismida aslinda korona olmayabilirmis..
virus belli sayida kisiye bulastiginda duruyormus virus bulasacak kimseyi bulmakda zorlaniyormus tabi bunun icin 65 yas ustunu korumaya devam etmek gerekecek eger amac suru bagisikligini kazanmaksaBilim kurulu aşı konusunda da, salgın konusunda da çok olumsuz konuştu bugün..Çok moralim bozuldu yine.. Aşı tutmayabilirmiş, ekonomi kötü olduğu için aşıyı almaya gücümüz yetmezmiş, hadi alırız belki bu sefer de aşı fayda getirmeyebilir dedi. Salgının bitmesinin kesin çözümü toplumun yüzde 60 ının enfekte olması dedi. Anlamadığım yüzde 60 enfekte oldu. 75 yaşındaki teyzeyi koruduk, yüzden 60 dan sonra virüsü aldı. Ona bir şey olmayacak mı şimdi?
ben ankaradayim herkes kocaelide 13 martdan beri gorusemiyoruz istesekde zor zaten:)Siz büyüklerinizle görüşüyor musunuz şu an? Annem bayramda bende kal diyor. Hiç çıkmıyorum evden ama eşim markete gidiyor. Ya bulaşmışsa bana. Biz nasıl görüşeceğiz büyüklerimizle
birde turkiye italya olacak daha beter olacaz diye hem kendini hem baskalarini tedirgin edenler oldu oyuzden felaket senaryolarina odaklanmanin manasi yok..italyanin yasli nufusu fazla olum sayilarinin coklugu bunada bagli birde saglik sisteminin yeterli olmadigida soyleniyor cok uzucu umarim onlarda sayilari dusurmeyi basarir
Mehmet özün açıklamasını okumuştum.Bilim kurulu aşı konusunda da, salgın konusunda da çok olumsuz konuştu bugün..Çok moralim bozuldu yine.. Aşı tutmayabilirmiş, ekonomi kötü olduğu için aşıyı almaya gücümüz yetmezmiş, hadi alırız belki bu sefer de aşı fayda getirmeyebilir dedi. Salgının bitmesinin kesin çözümü toplumun yüzde 60 ının enfekte olması dedi. Anlamadığım yüzde 60 enfekte oldu. 75 yaşındaki teyzeyi koruduk, yüzden 60 dan sonra virüsü aldı. Ona bir şey olmayacak mı şimdi?
Sizde başarılı olan hükümeti yermek için elinize fırsat geçtı herzamanki gibiEllerine ne geçecek kısmı daha çok siyasi olmalı.Başından beri süreci iyi yönettik algısı var.Ölüm sayıları şu an verilen rakamların üç beş katı fazla olursa halk hükümete olan güvenini yitirmez mi?Madem süreç iyi yönetildi bulaş sayısı ve ölü sayısı neden bu kadar fazla diye sorgulamaz mı?Ama şimdi yavaş yavaş normal hayata geçiş dönemi başladı.Neden? Daha önce sürecin iyi yöneltildiğini yazmış mıydım?
Al sana şu an ki hükümete oy vermek için gül gibi neden bulaş sayısı az ölü sayısı az nedenini yazmama gerek yok sanırım.
Kim söyledi bunları, nerede dinledinizBilim kurulu aşı konusunda da, salgın konusunda da çok olumsuz konuştu bugün..Çok moralim bozuldu yine.. Aşı tutmayabilirmiş, ekonomi kötü olduğu için aşıyı almaya gücümüz yetmezmiş, hadi alırız belki bu sefer de aşı fayda getirmeyebilir dedi. Salgının bitmesinin kesin çözümü toplumun yüzde 60 ının enfekte olması dedi. Anlamadığım yüzde 60 enfekte oldu. 75 yaşındaki teyzeyi koruduk, yüzden 60 dan sonra virüsü aldı. Ona bir şey olmayacak mı şimdi?
Bilim kurulu üyelerinden birinin ekonomimiz çok kötü aşıyı almaya gücümüz yetmez açıklamasını yapmasını ihtimal dahilinde bile görmüyorumBilim kurulu aşı konusunda da, salgın konusunda da çok olumsuz konuştu bugün..Çok moralim bozuldu yine.. Aşı tutmayabilirmiş, ekonomi kötü olduğu için aşıyı almaya gücümüz yetmezmiş, hadi alırız belki bu sefer de aşı fayda getirmeyebilir dedi. Salgının bitmesinin kesin çözümü toplumun yüzde 60 ının enfekte olması dedi. Anlamadığım yüzde 60 enfekte oldu. 75 yaşındaki teyzeyi koruduk, yüzden 60 dan sonra virüsü aldı. Ona bir şey olmayacak mı şimdi?
Aynen .sağlam yürek yemiş olmalı, ihtimal dahilinde bile değilBilim kurulu üyelerinden birinin ekonomimiz çok kötü aşıyı almaya gücümüz yetmez açıklamasını yapmasını ihtimal dahilinde bile görmüyorum ☺
Ekonomimiz kötümü buna sadece gülünür güya süper güç Amerika’ya bile yardım ettik o kadar acizlerki sağlık konusundaBilim kurulu aşı konusunda da, salgın konusunda da çok olumsuz konuştu bugün..Çok moralim bozuldu yine.. Aşı tutmayabilirmiş, ekonomi kötü olduğu için aşıyı almaya gücümüz yetmezmiş, hadi alırız belki bu sefer de aşı fayda getirmeyebilir dedi. Salgının bitmesinin kesin çözümü toplumun yüzde 60 ının enfekte olması dedi. Anlamadığım yüzde 60 enfekte oldu. 75 yaşındaki teyzeyi koruduk, yüzden 60 dan sonra virüsü aldı. Ona bir şey olmayacak mı şimdi?
Kim söyledi bunları, nerede dinlediniz
Aşırı olumsuzsunuz gercekten
O zaman hep birlikte öleceğiz, her aileden en az 1 kişi ölecek bunu mu duymak istiyorsunuz
Ne istiyorsunuz tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?