bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Beni tek korkutan 36bi hayalet taşıyıcı var açıklaması oldu yolsa durum gayet iyi ama normalleşirsek o hayalletler hızla yayılmasına sebep olabilirler

Beni tek korkutan 36bi hayalet taşıyıcı var açıklaması oldu yolsa durum gayet iyi ama normalleşirsek o hayalletler hızla yayılmasına sebep olabilirler
E hep öyleydi. En başından beri %80 belirti göstermeden atlatıyor denildi zaten. Belirti göstermeden bizlerde atlatmış olabiliriz. Birilerine bulaştırmamak için bizde hastalık var gibi davranmalıyız zaten. Maske takmak bu yüzden önemli. Ben şahsen geçirdiğimi düşünüyorum. Şubatın sonunda çok ağır bi hastalık atlattık. İnatla onun corona olduğunu düşünüyorum. Basit bi hastalık değildi çünkü. Yürütmeyecek,ağlatacak şekildeydi. Eğer antikor testi yapılıyorsa belli bi ücretle yaptırmayı bile düşünüyorum. Boşuna panik olmayın. İnşallah kimse ağır atlatmaz,ölümler olmaz. Ama daha fazla insanda olması benim için sevindirici. Demekki virüs çok etkilemiyor artık diye düşünüyorum. Yani inşallah öyledir. İnşallah öldürücülüğü azalmıştır.

Bende korkuyorum bi yandan bu korku bağışıklığı zayıflatacak hasta olsam da iyi olamayacağım diye evham yapıyorum Allah korusun artık Allah ne yazdıysa o olacak

Kim söyledi bunları, nerede dinlediniz
Aşırı olumsuzsunuz gercekten
O zaman hep birlikte öleceğiz, her aileden en az 1 kişi ölecek bunu mu duymak istiyorsunuz
Ne istiyorsunuz tam
Evet aynen söylediğinizi istiyorum. Buraya da makara olsun diye geliyorum her gün zaten. Anamı babamı da sevmem tabi ki. Ölmek için bekliyorum. Siz bunları mı duymak istiyorsunuz?
Cnn Türk de dinledim. Her gün haberlerden sonra gece 2 ye kadar dinliyorum. Makara olsun diye!

Valla şahsen ben korkuyorum ... bilmediğimiz bir düşmanla savaşıyoruz ... en kötüsü de aynı su çiçeği(ileriki yıllarda zona yapabilir bağışıklığı düşen insanlarda) veya uçuk virüsü gibi vücuda yerleşip belki 5 yıl sonra kanser yapacak ... bunun imkansız olduğunu iddia eden var mı aramızda ? O yüzden kesinliği olmayan şeyler konusunda burada birbirimizi kırmayalım ... %60 enfekte olsun , iyi de , bağışıklığın gelişip gelişmediği kesin değil .... tek umudum virüsün iyi mutasyon geçirmesi ... özüne geri dönüp grip virüsü gibi devam etsin yoluna

Arkadaşım aç dün ki yayını izle, sanki ben çıktım açıklama yaptım. Biraz izleyin de kim ne söylüyor ona göre bu başlığa gelip yazın. Ağzını açana şaplak. Öyle olmuyor malesef. Sanki ben istemiyorum devletimin bu işi bitirmesini, ben Türk değilim sanki. Bi siz Türksünüz, vatanseversiniz. Bilim kurulunun söylediğini şuraya yazmak bile vatan hainliği oldu :))) söylerim yayına bağlanıp bir dahakine ortalığı velveleye vermeyin sayın bilin kurulu diye :))

En baştan beri felaket senaryosu yazsalar bile mi
Nasıl güzel anlamışsınız beni. Yazdığımın sonunda farkettiyseniz, soru soruyorum. Toplumun yüzde 60’ı enfekte olunca, yaşlı insanlar virüsü kapmıyor mu diye. Cevabının inançsın, vatan haini olacağını bilmeden. Belki bir sağlıkçı ya da bilen cevap verir diye. Ama millet stresini birini bulup, olayı siyasete çevirip taşlamakla atıyor. Dediğiniz gibi annem koah, babam kanser hastası. Aklımı yitirecek gibi oluyorum bazen. Buradan başka yazacağım bir yer yok, konuşacağım kimse yok. 1 gün banlandım yanlış konu yüzünden, mahvoldum.

Bende korkuyorum bi yandan bu korku bağışıklığı zayıflatacak hasta olsam da iyi olamayacağım diye evham yapıyorum Allah korusun artık Allah ne yazdıysa o olacak
korku hem fiziksel hem psikolojik sagligi etkiler.. zaten hepsi birbirine bagli hersey olacagina varir asiri endise korku bizi kurtarmaz aksine kotu seylere daha cok yaklastirir enerji olayina cok inaniyorum ben neden cok korkarsaniz hayat onu size veriyor istemedigin ot burnunun dibinde biter bosuna dememisler:))

Burada kimin anası babası risk grubunda değil???? Tek 1 kişi bile yok.herkesin anasi babasi en az sizinkiler kadar degerli.
Gönderdiğim linki incelediginizi hic sanmam .
Asıl olayı siyasete çeken sizsiniz. Siyasi kısımla ilgili tek kelimem yok ortada.
KKimseylekonuşamiyorsaniz oturun araştırın her duyduğumuza inanacaginiza kendiniz bilgi ve ondan sonra fikir sahibi olun

Bilgi edinmek iyi bir şey ama çok bilgi kitliiği var, sürekli bu virüs ile ilgili şeyler izlemek takip etmek sadece moral bozmaya yarar. Öğreneceğimizi öğrendik zaten, nasıl korunacağımızı biliyoruz korunacağız o kadar. Virüs ile ilgili yeni bir bilgi çıkarsa bize faydalı olacak nasılsa duyarız, sürekli izlemek sürekli bununla meşgul olmak doğru değil. Siz anneniz için endişeleniyorsunuz ve sizi çok iyi anlıyorum ama korunacağız işte, anneniz evden çıkmayacak ya da kontrollü çıkacak ve eninde sonunda da bir çaresi bulunacak bu illetin, iyi kötü yaşayıp gideceğiz. Allah geçinden versin her doğan elbette bir gün ölüyor ama bu coronadan olacak diye bir şey yok. Herkese bulaşacak diye bir kaide de yok. Toplumun yüzde 60'ına bulaşacaksa bu yüzde 40ına bulaşmayacak demektir. Ölümün ne zaman ne şekilde geleceği belli değil ve bu bizim elimizde olan bir şey de değil ama sabun köpüğüne dayanmayan ve sosyal mesafe korundu mu bulaşmayan bu virüsten korunmak için tedbirler almak elimizde en azından.

Ben bu insanların coronadan önce de aynen böyle olduğunu düşünüyorum.asiri negatif aşırı olumsuz, enerji hortumlayan vs.
En ufak eleştiride de işi siyasi görüşe getiriyorlar 50 defa söylememe rağmen.

evet neyin bekledigini bilemeyiz bu acidan haklisiniz ama ihtimalleri dusunerek hayat surdurmekde cok zor gercekten su cicegi demissiniz mesela bende gecirdim ve zonayi da yasadim sebebi asiri stresdi dusunun stres yillar once gecirilen virusu hortlatabiliyor hislerimizin vucudumuza olan etkisi inanilmaz o sebeple zaten kotu senaryolara odaklanip hayati zorlastirmamak lazim

Coronadan şahsım adına korkum anne babam adına var sadece, benim korkum ekonomi, tek düşüncem ve Türkiye'yi bekleyen en büyük sorun sıkıntı bu bence. Corona için rakamlar umut verici, hayat yavaş yavaş normale dönecek ve de dönmeli bence,

Bu başlıkta sadece şunları yazmak gerek sanırım; ilaç da bulunacak, aşı da bulunacak, tabi ki her şey çok güzel ve daha da güzel olacak. Hanımefendi bu başlığın amacı fikir alışverişi, soru sormak, endişelere cevap bulmak, yanlış bildiklerimizi belki de daha iyi bilen birinden duymak değil mi? Yoksa endişesi olan herkesi psikolojik sorunlu, karamsar, felaket tellalcısı ilan edip sinir atmak mı? Ben uzun zamandır yazıyorum buraya, çok da rahatlıyorum. Siz yazmayın o zaman, okumayın. Zaten her şey çok iyi neden burdasınız??

Sorun ne aslında biliyor musun? İnsanların birbirinin düşüncesine saygısı olmaması.Herkes aynı düşünce olmak zorunda değil.Hoşuna gitmediyse bak orada görmezden gel var onu kullanmayı dene bir daha o üyenin yorumlarını görmezsin ve sorunda kalmaz. Burası hakaret yada saygısızlık edilmedikçe fikirlerimizi paylaşabildiğimiz özgür bir platform ve kimsenin tekelinde değil herkes istediğinin yazar yada paylaşır.Yazdıklarım sana değil Gülcüğüm en son senin mesajını okuduğum için yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…