Sizin durum coronadan bağımsız üzgünümMerak etme okul açılınca kucağımda 30 tane birinci sınıf çocuğu olacak, 3 vesait gideceğim. Köy de karantinadan çıkmış olur. O zaman sevincimi paylaşırım buradan
Ben ise gidiyorum , gecen hafta 2 kez otobüse bindim.
Bunları yapın sonra konuşalım ok??
Aşı yüzde yüz tutmayacak mı dedi yoksa tutmayabilir mi dedi? Merak ettim okumak istiyorum o yazıyı, hangi bilim kurulu üyesi konuştu böyle hatırlıyor musunuz?Aşının yüzde yüz tutmayacağını söyleden doktorun söylediklerini yazdım diye oldu düşünebiliyor musunuz? Sanki aşıyı kesin biz bulacağız da ben eleştiriyorum.
Ya ben bu ülkede yaşamak istediğim için yaşıyorum. Yurt dışı olanağı herkes için var artık. Ayrıca devlet bana çalışmadığım halde maaşımı veriyor şu an, ne hadle nankörlük yapayım şu durumda? Herkes gibi Türk olmaktan ve hatta yaşlıları koruyan belki de tek devlet olmaktan ben de gurur duyuyorum.
Merak etme okul açılınca kucağımda 30 tane birinci sınıf çocuğu olacak, 3 vesait gideceğim. Köy de karantinadan çıkmış olur. O zaman sevincimi paylaşırım buradan
Ben aldim benimkileri valla. Euroya cevirdim nolur nolmaz diye. Banka kasasinin garantisi yokmus dediler krizde falan bilmiyorum dogru mudur.Yani alakası var mı bilmiyorum ama benim altınlarım bankada kasada, alsam mı ben onları
Şimdi de öğretmenliğimi sorguluyor :)) demin bir üye eski mesajınızı paylaşmış. Laboratuvardaki üretildiğini söyleyip bir sürü beddua etmişsiniz Çin’e.Ayri
[QUOTE="notdefteri2_, post:
Yeni yetişen neslin vah haline
Artık gına geldi haftalardır ayni tarz mesajlari gormekten .Ne kadar gerginsiniz !!
Arkadaşlara negatif enerji dolu diye yuklenıyorsun ama siz de farklı değilsiniz.. Çok gergin kırıcı ve empati yoksunuz üzgünüm ki
Evet ettim hala aynu şekilde düşünüyorum . Her normal insan gibi önce isyan,inkar öfke süreçlerini yaşadım ve kabullenme aşamasına geldim .Şimdi de öğretmenliğimi sorguluyor :)) demin bir üye eski mesajınızı paylaşmış. Laboratuvardaki üretildiğini söyleyip bir sürü beddua etmişsiniz Çin’e.Artık bunun laboratuvarda üretilmediğini benim öğrenciler bile bilir :)) o mesajda da aşırı kaygı dolu, sinirli ve öfkelisiniz. Biraz sakin olun, ben bile o dönem bu kadar önyargılı ve kesin değildim.
Evet arkadaş en üst seviyeye de kaygı yaşıyor. Hastalık boyutunda ki zaten panik atakmış.Artık gına geldi haftalardır ayni tarz mesajlari gormekten .
Bu üyelere defalarca açıklama yapıldı burada diğer üyeler tarafından ( ben değil) .ama yok aynı aynı aynı.eee enayinin de sempatinin de bir sonu var nihayetinde.
O kadar bıktırmış ki mesleği bile aklımda kalmış. Sonra da diyor ki mesleğime kadar biliyorsun. Buradan da her an bir mana
Ee hani bizeDöviz rezervleri eksi de zaten, garantili köprü yol zarf zurrt ödemeleri var daha, iptal et ertele deniyor onu da yapmıyorlar. Çıldırmamal elde değil. telegrama gel sana bazı dedikodular vereyim:)
Yayını buldum video çektim atmaya çalışıyorum.Aşı yüzde yüz tutmayacak mı dedi yoksa tutmayabilir mi dedi? Merak ettim okumak istiyorum o yazıyı, hangi bilim kurulu üyesi konuştu böyle hatırlıyor musunuz?
Allah yardımcınız olsun. Şu dönemde keşke doktor olsaydım diyorum. Resmen istiyorum bunu. Evet belki korkutucu belki riskli ama canla başla çalışmak paha piçilemez heralde. İlerde de inşallah sağlık çalışanlarının yaptıklarını alkışlayabiliriz,unutup geçmeyiz. Ben şu dönemde corona hastalarıyla çalışıyor olsam kendimle gurur duyardım.Moralini düzeltmek isteyenlere 2 aylık prematüre ikizlerim var kocam ve ben sağlıkçıyız.ilk zamanlar sürekli ağlıyordum eşimle ayrı yaşıyoruz suan ama bir şekilde evime dönüp tevekkül etmem gerek.evde durup sürekli mutsuz olmamızın kimseye faydası yok.benim umudum virüsün mutasyonundan yana
Olur mu o sinirini kime nasıl kusacak o zaman? Bu kabullenmiş hali bir de düşünsenize..Bir kurban bulup kusuyor zehrini belli ki. Özellikle korkak ve daha ürkmüş olanları seçiyor sanırım. Ama aptal sanıyor hepsini. Bırakın ben halden anlarım, atsın sinirini rahatlasın :)Evet arkadaş en üst seviyeye de kaygı yaşıyor. Hastalık boyutunda ki zaten panik atakmış.
Anlamsız ve yorucu geliyor bu davranışları bize evet o zaman gözardı butonunu kullan.Yanii gerçek hayattan daha kolay burda insanları uzaklaştırmak..
Sen de göz ardı edebilirsin canım gerek yok daha fazla gerginliğe..Olur mu o sinirini kime nasıl kusacak o zaman? Bu kabullenmiş hali bir de düşünsenize..Bir kurban bulup kusuyor zehrini belli ki. Özellikle korkak ve daha ürkmüş olanları seçiyor sanırım. Ama aptal sanıyor hepsini. Bırakın ben halden anlarım, atsın sinirini rahatlasın :)
2 ay kayitsiz kalabildim yazdığınız saçmalıklara, bu halimi de anlayın halden anlayan ulvi kişilikOlur mu o sinirini kime nasıl kusacak o zaman? Bu kabullenmiş hali bir de düşünsenize..Bir kurban bulup kusuyor zehrini belli ki. Özellikle korkak ve daha ürkmüş olanları seçiyor sanırım. Ama aptal sanıyor hepsini. Bırakın ben halden anlarım, atsın sinirini rahatlasın :)
Aşı yüzde yüz tutmayacak mı dedi yoksa tutmayabilir mi dedi? Merak ettim okumak istiyorum o yazıyı, hangi bilim kurulu üyesi konuştu böyle hatırlıyor musunuz?
Zaten gözardı ettim kendisini. Görmek istemiyorum bu tarz mesajları.Birbirinizle atışmaya, laf dokundurmaya artık bir son mu verseniz?
Bir sonuca ve uzlaşmaya varmayacak boş bir kısır döngü içersindesiniz ikiniz de ve bence bu kadarı yeterli, uzatmaya gerek yok daha fazla.
Canım zaten eski mesajları okuyup, dalga geçmek için buraya yazmak çocukların yapacağı bir şey. Ben seviyeye inmeyi bilen bir öğretmenim ama uğraşamayacağım. Yoksa bu konuya yazdığı mesajları okusanız, işe gitmemek için ne ağlamış, her mesajı öfke kusuyor. Kedilerine bakıp bakıp ağlıyormuş, oysa her şey çok güzel neden ağlıyor anlamıyorum. Ben daha işin başında bu kadar milletin başını ağrıtmamıştım. Daha ilk günden coşmuş arkadaş. O yüzden alet olmamaya karar verdim, başka birini bulsun.Sen de göz ardı edebilirsin canım gerek yok daha fazla gerginliğe..
Karşılıklı empati yapılmalı
İnşallah en kısa zamanda kaygıların azalır seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?