bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşırı negatif, olumsuz, enerji hortumlayan biri değil, anksiyete hastasıyım. 30 yaşından sonra oldum, inşallah siz de yaşamazsınız da , biri size enerji hortumlayan diye hakaret etmez bir gün. Hayatınız hep böyle iyimser ve sağlıklı geçsin!
Beni rahatlatmak size düşmez merak etmeyin, burada 2 aydır Mune de dahil, beni rahatlatan, mantıklı cevapları ile ataklarımı azaltan o kadar iyi insanlar tanıdım ki, hepsine dua ediyorum. Siz benim mesajlarımı lütfen okumadan geçin. Şimdiye kadar hiç mesajınızı görmemiştim, ilginçtir bugün yazdınız. Mesleğime kadar biliyorsunuz. Nickim belli, mesajlarımı görmeyiverin, ben de ifade özgürlüğümü sizden izin almadan gerçekleştireyim.

ilac kullaniyormusunuz kuzenimde de var bu durum oda hep iyi seyler duymak icin konusmak istiyor bizle icini rahatlatmak icin ihtiyac duyuyor..disari hic cikmiyordunuz siz degil mi gunduz markete falan degilde cevrede biraz dolansaniz hava alsaniz iyi gelmezmi

Aynen bende bu leveldeyim suan. Coronayi vs gectim artik. Ekonomi ne olacak onu düsünüyorum acikcasi sadece..

Mesleğinize kadar bilmemem mümkün mü.gunlerdir ortada öyle bir karar olmadığı halde okullar açılırsa diye ağlayıp duruyorsunuz.
Beynime nakşolmuş artık o yüzden biliyorum merakınız olduğumdan değil.

İlacımı 2 ay önce çocuk düşüncesiyle doktor tavsiyesiyle bıraktım, zamanlama çok kötü oldu. Bu durumda annemi görmeye gittiğimde bile balkona virüs sıçratım mı acaba diye atak geçiriyorum. Çevrede dolaşmak bile korku veriyor malesef bana. İlaca başlamayı salgının başında düşündüm, ama doktor yan etkilerini evde bu şekilde geçirmemin daha kötü olacağını söyledi, karşı çıktı.

Moralini düzeltmek isteyenlere 2 aylık prematüre ikizlerim var kocam ve ben sağlıkçıyız.ilk zamanlar sürekli ağlıyordum eşimle ayrı yaşıyoruz suan ama bir şekilde evime dönüp tevekkül etmem gerek.evde durup sürekli mutsuz olmamızın kimseye faydası yok.benim umudum virüsün mutasyonundan yana

Buradaki diğer öğretmenler ve özellikle bir sürü veli yazdı, açılırsa göndermeyeceğim vs diye ağlayan. Onları da sırayla azarlayın bence. Sizden öğreneceğimiz başka bir şey yok zira. Bir tane bile açıklayıcı bir mesajınız yok. Hepsi agrasif, suçlayıcı, başkasının fikri üzerinden.

Her konuda her platformda aynı.
Belli bir kesim var hükümetin en ufak politikasını eleştirince devlet düşmanı oluyor adın. Hükümet ayrı devlet ayrı hanımlar hepimiz devletimizi seviyoruz, bu ülkede yaşamaktan mutluyum ben. Bu süreçte bazı şeyler iyi bazı şeyler kötü yönetildi, doğrular yanlışlar oldu. Her zaman olan bir durum değil yaşadığımız, aksaklıklar olabilir yaşanabilir hepsi normal. Keşke öncesinde daha iyi olsaydı ekonomik durumumuz, keşke gerektiği zaman gereken önlemleri alabilmeye yetseydik olan oldu bundan sonrası için insanlar fikirlerini söyleyebilirler, aksaklıkları eleştirebilir ya da doğru yapılanlara teşekkür edebilirler. Kimse kimsenin görüşünü değiştiremez saygı duymak zorundayız-zorundasınız.

disari cikarken kulaklik takip sevdiginiz muzikleri dinleseniz iyi hissettirirmi sizi..doktorunuz disari cikmanizi destekliyormu bilemem tabi

Neyse ben gideyim bdv de kayınvalide konularına sarayım biraz. Burayı engin bilgileriyle! dolduran arkadaşlar fikir alışverişi yapar benim yerime :)
Ilk kez doğru söylediniz.sizin gibi tek kaynaktan olmayan uluslararası platformlardan olan bilgilerimizle evet!! Fikir alışverişini de bilgi sahibi olanlarla yapıyoruz zaten. Dert üretim merkezleriyle değil.
Gönderdiğim linki incelemediginize hala eminim. Bence de kv konuları size daha çok hitap eder .

Siz bilim kurulu üyelerini mi küçümsediniz az önce :) onlar tek kaynak mı? Ben sizin burada hiç fikir alışverişi yaptığınızı görmedim. Aşının yüzde yüz tutmayacağını söyleyen doktorun cümlesini yazdım diye kafayı yediniz. Siz benden de çok korkuyorsunuz galiba..Ha sizin gönderdiğiniz linke tıklayıp zaman harcayacağıma hakkaten kaynana konusu okurum daha iyi.

Ayri
[QUOTE="notdefteri2_, post:
Yeni yetişen neslin vah haline

Asi bulunsun , uygulanmaya başlansın günün birinde,yemin ediyorum bu üyeler asiyla ilgili de felaket tellalligi yapacaktir
Sizin de ne dediginiz belli degil... insanlara atarlanmadan once kendi yazdiklariniza bakin...

Ben ise gidiyorum , gecen hafta 2 kez otobüse bindim.
Bunları yapın sonra konuşalım ok??

Aşının yüzde yüz tutmayacağını söyleden doktorun söylediklerini yazdım diye oldu düşünebiliyor musunuz? Sanki aşıyı kesin biz bulacağız da ben eleştiriyorum.
Ya ben bu ülkede yaşamak istediğim için yaşıyorum. Yurt dışı olanağı herkes için var artık. Ayrıca devlet bana çalışmadığım halde maaşımı veriyor şu an, ne hadle nankörlük yapayım şu durumda? Herkes gibi Türk olmaktan ve hatta yaşlıları koruyan belki de tek devlet olmaktan ben de gurur duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…