bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
evet hergun disari cikanlar calisanlar gercekten mecburlar kafalarini rahat ettirmeye annem babam 60 yas ustu ablam calisiyor hergun disarida bakiyorum annem babamda kabullenmis napalim bulasirsa da diyorlar diger turlu cok zor olacak cunku

un yok ki tam 3 büyük market gezdik un makarna çay şeker bakliyat glutensiz ürünler.
hiç biri yok talan etmişler..
Glutensiz unlar bile güvenilir değil , 2 aydır bu hastalık içindeyim ve ilk olarak bağırsaklarını onarmalısın ,internetten araştır ayşe kandemir kesinlikle tavsiye ediyorum ottoimmun hepatit hastasıyım bende

Yazdıkların çok anlamlı hem de çok. Memleketimden manzaralar!!

Ama bunlarla da insanları tanıyoruz.

Evet haklısınız ama ben kendim için değil hatta kimse için değil 5 aylık oğlum içm korkıyorum sadece gerisi umrumda değil korunuruz falan ama o ne yapar birimizde varsa o da olacak
Hiç merak etmeyin. Emziriyor musunuz ? Emen çocuklar çok şanslı diye bi açıklama yapmışlardı. Anne sütü iyileşmeyi hızlandırıyormuş. Ayrıca yeni doğan bebeklerde bile maksimum 6 gün içinde iyileştikleri görülmüş. Test sonuçları 6 günün sonunda negatif olmuş. Kronik bi rahatsızlığı yoksa hepsi hafif geçirmiş.

Vakalar azalıyor olabilir ama ikinci bir dalga beklenti dahilinde, ve virüs uzunca bir süre kaybolmayacak, bunu tüm dünya biliyor. Hastanenin yapılması gerekli ve iyi bir şey ancak pistler ile ilgili söylediklerinize %100 katılıyorum.

Hastanenin yapılmasına değil zaten eleştriri, herkes farkında ikinci dalganın geleceğine. Ama hastaneyi bilerek pistin üstüne yapmanın hiç bir gerekçesi yok. Karşı da çıkamıyorsun “ bunlar hain, bunlar hastane yapılmasına karşı, herkes battı biz herkese yardım ediyoruz” diye karşı propoganda yapılacak.

Pist yapılması cok masraflı bir şey, ülkenin milli servetine zarar bu hareket, içim acıyor resmen:S

Son düzenleme:
Ben bazı şeylerin insanları korkutmak için söylendiğini düşünüyorum. 2.dalga için bunu söylemiyorum olabilir,olmayabilir. Ama insanlar rahatlamasın diye olabilir bazı şeyler. Tüm ülkelere bakıyorum hepsi düşüşe geçmiş ama dünya sağlık örgütü öyle bi düşüş yok diyor. Ben biteceğini düşünüyorum açıkçası. Hayatımızdan çıkmayacak elbette nasıl domuz gribi çıkmadıysa. Ama yavaş yavaş etkisini kaybettiğine inanıyorum. İnanmak istiyorum daha doğrusu. Sahra hastaneleri hakkında da farklı şeyler söylüyorlardı. Bulabilirsem gönderirim.

valla konunun ezan okunmasına getirilmesine, hatta ezana karşılar noktasına indirgenmesine bakınca ben de vazgeçtim artık birşeylere itiraz etmekten.
çünkü ağzını açsan din düşmanı oluyorsun.
ezan ve dinle sıkıntısı olmayan hatta kendince inançlı biri olarak selalar beni ürkütüyor mesela. her selayı ölümün çok olmasına yoruyorum. o selayı dinledikten sonra tv de işler iyiye gidiyor denmesine inanamıyorum.
ama bunu söylesem allahsız, dinsiz damgası yerim diye dile getirmiyorum pek.

Şöyle bir gerekçesi var.
Pistlerin yaklaşma bölgesinde imar kanununa göre kat kısıtlaması olan bölgenin kat sınırını kaldırmak.
Havaalanlarında yaklaşma bölgesi denilen yaklaşık 5 kmlik bir bölgede uçakların yaklaşırken çarpmaması için kat sınırlaması vardır.
Şimdi pistler bu özelliği yitirince o bölgede kat sınırlaması kalkıyor.
Bırakın milyar doları katrilyon dolarlık ranta ulaştılar.
tebrikler.

Benim de 2 aylık bebeğim var yüzüne bakıp bana bi şey olursa düşüncesi beni çok üzüyor siz bi de sağlıkçıymışsınız Allah korusun

önceden havalani oldugu icin bölgede uzun binalar yapilamiyordu simdi hava sahasindan cikacak ve oradaki butun binalar yenilecek müteahhitler yaşadı

para mara istemezler bu siyasal bir oyun
parasını verip alamadığımız savaş uçaklarını biri bana izah etsin !
bir kişide çıkıp bunu dillendirmiyor ? ne iktidarı, ne muhalefeti...

Son düzenleme:
EN önemli ayrıntı ise ; Hiç kimse gelip Türkiye Corona'da şöyle patlayacak, şöyle yanacak demesin.

Başta emekçi tüm sağlık çalışanları ve sağlık bakanımıza (ki kendisi atanmış kişidir seçilmiş değil) 1 kelime kötü laf söylemesin. Bu mücadelenin bir ayağıdır ve oldukça başarılı olmuşlardır.

Bu sebeple şu ülke böyle güzel, merika şöyle başarılı, ölü sayısını saklıyorlar diyenler defolup gidebilir. Benim meselem ülkem! iktidar değil. Bugün vardır iktidar yarın yoktur. Kimse bu ülkeyi ezikleyemez. Ülkeyi beğenmeyen defolur gider, hükümeti beğenmeyen ülkeyi ezikleyerek bir halt elde edemez. Aradaki farkı bir öğrenemediler gitti.

Diğer ayak tedarik ayağı onda resmen sınıfta kaldık. Böyle içinde kolonya olan maskeler filan geliyormuş, bize gelmedi. 23 gün sonra üzerinde burun teli olmayan maske geldi. Diyeceksiniz ki maske kaliteli neden beğenmiyorsun maske kaliteli olsa ne yazar başvurumdan 23 gün sonra bana ulaşmış maskesiz ne otobüse ne markete giremiyorsunuz. Burun askı teli yok, maskeyi taktıktan bir dakika sonra çenenize iniyor. Bu da sınıfta kalan tedarik ayağıdır....

Son düzenleme:
1 nisan gunu babamla temas sonucu ailecek covit olduk. 4nisan da test verdik pozitif cikti. Ben esim 2.5 yaşında kızım 50 günlük bebegim. 9 nisan gunu bebegimle hastaneye yattik. O gun test alindi ve iki gun sonra bebegim negatife dönmüştü 6 gun hastanede kaldik yine de gozlem amacli. Semptom yasamadik

bende ayni durumdayim sela sessinden okadar korkuyorum ki her ezan sonrası okunuyor burada artık psikoljim bitti sela okunuyor diye muzik acip dinleyemiyorumda mecbur selayı dinliyorum bir yandan ağlıyorum artik oyle bir duruma geldim ki öglen ezan okunurken uyuyakalmisim ezan sesiyle bir uyandım kalbim agzimda ama bir sey dersen dinsiz vatan hainisin

her selayı ölümün çok olmasına yoruyorum.

Sela aynı zamanda bayram namazı öncesi, Cuma namazı öncesi de okunur... Sen her selayı bayram say için ferah olsun. Ölüm için okunursa da bir rahmet dile için rahatlar...

Sela aynı zamanda bayram namazı öncesi, Cuma namazı öncesi de okunur... Sen her selayı bayram say için ferah olsun. Ölüm için okunursa da bir rahmet dile için rahatlar...

yok tabi ki öyle. ama zihnim "kalkışma" zamanı okunan selaları kaydığı için biraz gerginlik yaşatıyor ister istemez. algıda orayı seçip kötü düşünmeye meyilleniyorum.
ama doğru bir hayır dua edip iyi enerji yüklemek lazım..

yardim konularinda da buyuk sikintilar var pandemi destegi dediler basvuranlarin cogu 1.ve 2. fazdan faydalandiginiz icin kapsam disi sonucunu almis kimsede almamis ilk fazlardan yardim falan..ayni sekilde bankalara 6 ay ertemeli kredi basvurusu yapanlar 1 aya yakindir sonuclanmasini bekliyor anlamadim ben bu isi sorsak yardim yaptik denecek ama cogunluk sikayetci ulasmadigindan

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…