- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.685
- 598
bu durum beni daha cok tedirgin ettiKm i bilmiyorumda. Yürüme mesafesi içerisinde dediğini duydum. Yani yakın yürüyerek gidilebilir yerlere çıkacağız.
Büyük çocuklar için tehlikeli olabilir tabi arkadaşlarıyla oynamak isterler. Kızım 2 buçuk yaşında benle çıkıcak çocuklara karışmıycaz bakalım inş sorun olmaz. Genede yoğun yerlere girmem. Yürüyüş alanı var burda oraya gider yürütürüm kalabalığa girmeyiz.bu durum beni daha cok tedirgin etti
ben sadece yuruyus yaptiricam her anne boyle yaparsa sikinti olmaz aslindaçocuklara sokaga cikma izini verildi belirli gunlerde ama bu gunler de herkesin cocugu sokakta olacak ve daha risk olmayacak mi?
belki tasiyici olan bir cocuk olacak iclerinde yada benim cocugum belki tasiyici.
cocuklar illaki birlikte oynamak isteyecekler 2 km alan mesafesi koydular
benim kizimda 2.5 yasinda bir yere dokunma dedigimde falan dokunmuyor ama cocuk gorunce yanlarina gitmek isteyecek eminimBüyük çocuklar için tehlikeli olabilir tabi arkadaşlarıyla oynamak isterler. Kızım 2 buçuk yaşında benle çıkıcak çocuklara karışmıycaz bakalım inş sorun olmaz. Genede yoğun yerlere girmem. Yürüyüş alanı var burda oraya gider yürütürüm kalabalığa girmeyiz.
bende yuruyus yaptirmaktan yanayim yada bisikletini sursun istiyorum ama balkondayken bile cocuk gorunce bize gelsene diye seslenmeye basladi su araben sadece yuruyus yaptiricam her anne boyle yaparsa sikinti olmaz aslinda
Benim kızımda öyle içim acıyor ya artık. Arkadaşlarım gelicek odamı toplamalıyım, arkadaşlarıma yemek hazırlamam gerek. Bir anda dudak büküyor ne oldu kızım diyorum. Kimşe gelmiyoy diye üzüldüm diyor. Bide tekiz bu ilde aileler istanbulda hep. Kimse gelemiyor gidemiyor büyükleri teyze halayı flnda özledi çok.bende yuruyus yaptirmaktan yanayim yada bisikletini sursun istiyorum ama balkondayken bile cocuk gorunce bize gelsene diye seslenmeye basladi su ara
oyun hamurlarina bunlar benim arkadaşim falan diyor.
zaten mahalledeki cocuklar hep dip dibeydi sitenin bahcesinde hep oynadilar simdi disari cikardigimda onlar dip dibeyken hayir sen gidemezsin biz gidemeyizin sebebini aciklamak dahada cok zor olacak
ayni bizimkide balkonda kumla oynuyor cay takimiyla assagidaki cocuklara sesleniyor cay yaptim size diyeBenim kızımda öyle içim acıyor ya artık. Arkadaşlarım gelicek odamı toplamalıyım, arkadaşlarıma yemek hazırlamam gerek. Bir anda dudak büküyor ne oldu kızım diyorum. Kimşe gelmiyoy diye üzüldüm diyor. Bide tekiz bu ilde aileler istanbulda hep. Kimse gelemiyor gidemiyor büyükleri teyze halayı flnda özledi çok.
Ben de mutfaktaydım da ara ara izledim. 65 yaş üstü ve 20 yaş altına verilen izindenMutfaktayım izleyemedim ne diyo ne diyo
Virüs ü Ca ha pa mı yaymış yoksa?Ben de mutfaktaydım da ara ara izledim. 65 yaş üstü ve 20 yaş altına verilen izinden
Seyahat yasağının 7 ilde kaldırılmasına
Üniversite, lise sınavından vs bahsediyordu.
En son bıraktığımda CHP, ve zihniyetine olan sevgisinden bahsediyordu
ellerinizi agziniza yuzunuze goturmeyerekCocugu disarı cıkardıgım zaman eve corona kapmadan nasıl dönücez
ortalik sakinken yuruyus yaptirmak daha kolay olur ozaman cocuga virusu anlatmakda zor tabibende yuruyus yaptirmaktan yanayim yada bisikletini sursun istiyorum ama balkondayken bile cocuk gorunce bize gelsene diye seslenmeye basladi su ara
oyun hamurlarina bunlar benim arkadaşim falan diyor.
zaten mahalledeki cocuklar hep dip dibeydi sitenin bahcesinde hep oynadilar simdi disari cikardigimda onlar dip dibeyken hayir sen gidemezsin biz gidemeyizin sebebini aciklamak dahada cok zor olacak
ben diger gunlerden bir gun secip cikarip 1 saat bahcede bisiklet surdurup yuruyus yaptirma karari verdim.ortalik sakinken yuruyus yaptirmak daha kolay olur ozaman cocuga virusu anlatmakda zor tabi
Kediniz de pek tatli keyifci belliGünaydın sevgili dostlar, bugün hava çok bulutlu ama bulutlar çok güzel görünüyor. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size bulutların ve güneş ışıklarının dansını ve kırmızı sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim de kahvaltısını etti şimdi yanıbaşımda uyuyor, gözüne giren gün ışığından rahatsız olmuş haspam böyle kapatmış yüzünü :) Sevgiler
Eki Görüntüle 2629737 Eki Görüntüle 2629738 Eki Görüntüle 2629739 Eki Görüntüle 2629740 Eki Görüntüle 2629741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?