bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bu durum beni daha cok tedirgin etti
Büyük çocuklar için tehlikeli olabilir tabi arkadaşlarıyla oynamak isterler. Kızım 2 buçuk yaşında benle çıkıcak çocuklara karışmıycaz bakalım inş sorun olmaz. Genede yoğun yerlere girmem. Yürüyüş alanı var burda oraya gider yürütürüm kalabalığa girmeyiz.

ben sadece yuruyus yaptiricam her anne boyle yaparsa sikinti olmaz aslinda

benim kizimda 2.5 yasinda bir yere dokunma dedigimde falan dokunmuyor ama cocuk gorunce yanlarina gitmek isteyecek eminim
assagida bir yuruyus yolu var oraninda ortasinda kocaman bir park var
yapabilecegim en iyi sey sokaklarda yurutmek olacak sanirim

ben sadece yuruyus yaptiricam her anne boyle yaparsa sikinti olmaz aslinda
bende yuruyus yaptirmaktan yanayim yada bisikletini sursun istiyorum ama balkondayken bile cocuk gorunce bize gelsene diye seslenmeye basladi su ara
oyun hamurlarina bunlar benim arkadaşim falan diyor.
zaten mahalledeki cocuklar hep dip dibeydi sitenin bahcesinde hep oynadilar simdi disari cikardigimda onlar dip dibeyken hayir sen gidemezsin biz gidemeyizin sebebini aciklamak dahada cok zor olacak

Benim kızımda öyle içim acıyor ya artık. Arkadaşlarım gelicek odamı toplamalıyım, arkadaşlarıma yemek hazırlamam gerek. Bir anda dudak büküyor ne oldu kızım diyorum. Kimşe gelmiyoy diye üzüldüm diyor. Bide tekiz bu ilde aileler istanbulda hep. Kimse gelemiyor gidemiyor büyükleri teyze halayı flnda özledi çok.

ayni bizimkide balkonda kumla oynuyor cay takimiyla assagidaki cocuklara sesleniyor cay yaptim size diye
benim annem burada ama korona sebebiyle gidemiyoruz hala dayi kuzen hepsi baska sehirde bulundugum ilcede benimde kimsem yok.
gecen kapida komsuyla karsilasti beni birakta bari o teyzeye gideyim dedi
sehir cikis yasaklari kalkinca alip koye goturecegim hic degilse bahceli mustakil ev istedigi gibi oynar disarda kapinin onunde ormana falan yuruyus yapariz başka çarwm kalmadi

Mutfaktayım izleyemedim ne diyo ne diyo
Ben de mutfaktaydım da ara ara izledim. 65 yaş üstü ve 20 yaş altına verilen izinden
Seyahat yasağının 7 ilde kaldırılmasına
Üniversite, lise sınavından vs bahsediyordu.
En son bıraktığımda CHP, ve zihniyetine olan sevgisinden bahsediyordu

Virüs ü Ca ha pa mı yaymış yoksa?

Geçen CHP lilere mahallede dedim. İyi ki kadrolu muhalefettesiniz. Şimdi iktidarda olsaydınız Korana yayılmaması için camileri yasaklayacaktınız mecburen. Bu kez de bütün AKP liler ''Eyyy Chapa Ce ha pa camileri neden kapattınız?'' diye bağıracaklardı. dedim.

CHP İstanbul il başkanının ve Özgür Özel'in son günlerdeki söylemlerini eleştirdi yoksa kimse 'virüsü CHP yaydı' demiyor elbette.
Bu eleştirileri hak ettiler mi?
Muhalefet cephesi tam kadro 'hayır' deyip kendilerince açıklama bulurken iktidar cephesi de bu konuyu bir müddet daha gündemde tutacak.
Her zamanki kavgalar...

Cocugu disarı cıkardıgım zaman eve corona kapmadan nasıl dönücez

ortalik sakinken yuruyus yaptirmak daha kolay olur ozaman cocuga virusu anlatmakda zor tabi

heryerde korona kaynamiyor ki her acik havaya cikan ise gidenler eve tasirdi ozaman cocuk disarida kimseyle temasa gecmezse sikinti olmaz neticede

Benim ikamet ettiğim bölgede özellikle son 1 haftadır -sokağa çıkma yasağı olduğu günler de dahil olmak üzere- zaten 20 yaş altı hep sokakta. Bugün de sağlık ocağına tahlil sonuclarimi almaya giderken bir bayan kuaförünün gizli gizli iceri musteri aldığını gördüm. Kadın içeriye iki kişi aldı, içeriden kepenkleri kapattı.

esnetilmis 20 yas alti yasağı haftada bir gun mü olucak ya tam dinleyemedim

Kediniz de pek tatli keyifci belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…