Kılışdar istafaVirüs ü Ca ha pa mı yaymış yoksa?
Geçen CHP lilere mahallede dedim. İyi ki kadrolu muhalefettesiniz. Şimdi iktidarda olsaydınız Korana yayılmaması için camileri yasaklayacaktınız mecburen. Bu kez de bütün AKP liler ''Eyyy Chapa Ce ha pa camileri neden kapattınız?'' diye bağıracaklardı. dedim.
Evet evet.Burda da öle (Konya)Bugün eczaneye gitmem gerekdi.Çocuk bahçesi yanımızda.OynuyorlardıBenim ikamet ettiğim bölgede özellikle son 1 haftadır -sokağa çıkma yasağı olduğu günler de dahil olmak üzere- zaten 20 yaş altı hep sokakta. Bugün de sağlık ocağına tahlil sonuclarimi almaya giderken bir bayan kuaförünün gizli gizli iceri musteri aldığını gördüm. Kadın içeriye iki kişi aldı, içeriden kepenkleri kapattı.
Bizim burada kimse çıkmıyor abla ben Denizli’de yaşıyorum oğlumu sadece belli günlerde evin yan bahçesine çıkardım yoksa çocuk fenalık geçirecektiEvet evet.Burda da öle (Konya)Bugün eczaneye gitmem gerekdi.Çocuk bahçesi yanımızda.Oynuyorlardı
Benim ikamet ettiğim bölgede özellikle son 1 haftadır -sokağa çıkma yasağı olduğu günler de dahil olmak üzere- zaten 20 yaş altı hep sokakta. Bugün de sağlık ocağına tahlil sonuclarimi almaya giderken bir bayan kuaförünün gizli gizli iceri musteri aldığını gördüm. Kadın içeriye iki kişi aldı, içeriden kepenkleri kapattı.
0-14 yaş arası 13 Mayıs Çarşamba günü 11:00 ile 15:00 saatleri arasındaesnetilmis 20 yas alti yasağı haftada bir gun mü olucak ya tam dinleyemedim
burda da cikarlardi ama vaka sayısı fazla ounca polis nefes aldirmiyor sagolsun0-14 yaş arası 13 Mayıs Çarşamba günü 11:00 ile 15:00 saatleri arasında
15-20 yaş arası 15 Mayıs Cuma günü
Bizim sokaktakileri kapsamıyor bu durum.Burada çocuklar devamlı dışarıda oynuyor,sire sesi duyunca kaçışıyorlar .
MiyavımBizim burada kimse çıkmıyor abla ben Denizli’de yaşıyorum oğlumu sadece belli günlerde evin yan bahçesine çıkardım yoksa çocuk fenalık geçirecekti
Bizimkileride:)0-14 yaş arası 13 Mayıs Çarşamba günü 11:00 ile 15:00 saatleri arasında
15-20 yaş arası 15 Mayıs Cuma günü
Bizim sokaktakileri kapsamıyor bu durum.Burada çocuklar devamlı dışarıda oynuyor,sire sesi duyunca kaçışıyorlar .
benim bir hemsire arkadasimda servislerde bir rahatlama oldugunu soyledi ama yinede tedbiri birakmamak lazimBu ölüm oranlarına bende pek inanmayanlardandim ( keşke hiç ölüm olmasa tabi ki orası ayrı )
Yaşadıgım şehir virüste ilk 4 te
Burada bir pandemi hastanesinde çalışan ( tıp fakultesi ) arkadaşım iyileşen hastalarin çoklugunu, artık çok az hasta geldigini söyledi
Bunu duyunca niyeyse umutlarım yeşerdi..
Normalde ne zaman dı sinav önce önemi alinmişti sürec hakkıda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz ben takip edemedimdeBenim anlamadığım nokta sınavı önce ileriye çektiler sonra geriye olan çocuklara oldu
Evet plato denilen seviyeye ulastik.ama bilim kurulundan yapilan aciklama hala icimizde gizli tasiyicilarin dolastigi konusu korkutucu..onun icin tedbirlerimizi gevsetmiycez.dua edelim sars virusu gibi yaz mevsiminde yok olup gitsin bu musibet.Bu ölüm oranlarına bende pek inanmayanlardandim ( keşke hiç ölüm olmasa tabi ki orası ayrı )
Burada bir pandemi hastanesinde çalışan ( tıp fakultesi ) arkadaşım iyileşen hastalarin çoklugunu, artık çok az hasta geldigini söyledi
benim bir hemsire arkadasimda servislerde bir rahatlama oldugunu soyledi ama yinede tedbiri birakmamak lazim
Tabi ki öyle tedbirli olmakta fayda var uzun bir süre dahaEvet plato denilen seviyeye ulastik.ama bilim kurulundan yapilan aciklama hala icimizde gizli tasiyicilarin dolastigi konusu korkutucu..onun icin tedbirlerimizi gevsetmiycez.dua edelim sars virusu gibi yaz mevsiminde yok olup gitsin bu musibet.
Normalde hazirandaydı , sonra 25-26 temmuza attılar , şimdi gene 27-28 hazirana çektilerNormalde ne zaman dı sinav önce önemi alinmişti sürec hakkıda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz ben takip edemedimde
gecenlerde bir ulkede viruse 60 derece isi uyguladiklarini ve cogalmaya devam ettigini gordunlerini soylediler.Evet plato denilen seviyeye ulastik.ama bilim kurulundan yapilan aciklama hala icimizde gizli tasiyicilarin dolastigi konusu korkutucu..onun icin tedbirlerimizi gevsetmiycez.dua edelim sars virusu gibi yaz mevsiminde yok olup gitsin bu musibet.
Sosyal medyada yorumlarda okudum.Cumhurbaşkanı ne zaman cemaatle cuma namazı kılmaya başlarsa o zaman gerçekten rahatlayabiliriz yazmış.Çok mantıklıBu ölüm oranlarına bende pek inanmayanlardandim ( keşke hiç ölüm olmasa tabi ki orası ayrı )
KesinlikleSosyal medyada yorumlarda okudum.Cumhurbaşkanı ne zaman cemaatle cuma namazı kılmaya başlarsa o zaman gerçekten rahatlayabiliriz yazmış.Çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?