bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kılışdar istafa

Evet evet.Burda da öle (Konya)Bugün eczaneye gitmem gerekdi.Çocuk bahçesi yanımızda.Oynuyorlardı

Benim anlamadığım nokta sınavı önce ileriye çektiler sonra geriye olan çocuklara oldu

Evet evet.Burda da öle (Konya)Bugün eczaneye gitmem gerekdi.Çocuk bahçesi yanımızda.Oynuyorlardı
Bizim burada kimse çıkmıyor abla ben Denizli’de yaşıyorum oğlumu sadece belli günlerde evin yan bahçesine çıkardım yoksa çocuk fenalık geçirecekti

Burada da öyle, hatta çocuklar her gün birbirinin evlerine gidiyor oynamaya. Biri virüs kapsa bütün apartman kapar. Sanki biz keyfimize çıkmıyoruz dışarı.

esnetilmis 20 yas alti yasağı haftada bir gun mü olucak ya tam dinleyemedim
0-14 yaş arası 13 Mayıs Çarşamba günü 11:00 ile 15:00 saatleri arasında
15-20 yaş arası 15 Mayıs Cuma günü
Bizim sokaktakileri kapsamıyor bu durum.Burada çocuklar devamlı dışarıda oynuyor,sire sesi duyunca kaçışıyorlar .

burda da cikarlardi ama vaka sayısı fazla ounca polis nefes aldirmiyor sagolsun

Bu ölüm oranlarına bende pek inanmayanlardandim ( keşke hiç ölüm olmasa tabi ki orası ayrı )

Yaşadıgım şehir virüste ilk 4 te
Burada bir pandemi hastanesinde çalışan ( tıp fakultesi ) arkadaşım iyileşen hastalarin çoklugunu, artık çok az hasta geldigini söyledi
Bunu duyunca niyeyse umutlarım yeşerdi..

benim bir hemsire arkadasimda servislerde bir rahatlama oldugunu soyledi ama yinede tedbiri birakmamak lazim

Evet plato denilen seviyeye ulastik.ama bilim kurulundan yapilan aciklama hala icimizde gizli tasiyicilarin dolastigi konusu korkutucu..onun icin tedbirlerimizi gevsetmiycez.dua edelim sars virusu gibi yaz mevsiminde yok olup gitsin bu musibet.

benim bir hemsire arkadasimda servislerde bir rahatlama oldugunu soyledi ama yinede tedbiri birakmamak lazim
Evet plato denilen seviyeye ulastik.ama bilim kurulundan yapilan aciklama hala icimizde gizli tasiyicilarin dolastigi konusu korkutucu..onun icin tedbirlerimizi gevsetmiycez.dua edelim sars virusu gibi yaz mevsiminde yok olup gitsin bu musibet.
Tabi ki öyle tedbirli olmakta fayda var uzun bir süre daha

gecenlerde bir ulkede viruse 60 derece isi uyguladiklarini ve cogalmaya devam ettigini gordunlerini soylediler.
yaz aylarinda gececek olsa suan sicak olan ulkelerde gorulmemesi gerekmezmiydi

Aynen.cok yeni birsey ve her kafadan bir ses cikiyor.hem cok sey biliniyor hem hic bir sey bilinmiyor.tam bir muamma.benim en iyi niyetli duam sars gibi yaz mevsimiyle birlikte defolup gitsin

Sosyal medyada yorumlarda okudum.Cumhurbaşkanı ne zaman cemaatle cuma namazı kılmaya başlarsa o zaman gerçekten rahatlayabiliriz yazmış.Çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…