Aynen katiliyorumSosyal medyada yorumlarda okudum.Cumhurbaşkanı ne zaman cemaatle cuma namazı kılmaya başlarsa o zaman gerçekten rahatlayabiliriz yazmış.Çok mantıklı
gecenlerde bir ulkede viruse 60 derece isi uyguladiklarini ve cogalmaya devam ettigini gordunlerini soylediler.
yaz aylarinda gececek olsa suan sicak olan ulkelerde gorulmemesi gerekmezmiydi
Sakıncası yoksa hangi ildesiniz. Ben de en yoğun illerden olan İzmirdeyim de merak ettim.Bu ölüm oranlarına bende pek inanmayanlardandim ( keşke hiç ölüm olmasa tabi ki orası ayrı )
Yaşadıgım şehir virüste ilk 4 te
Burada bir pandemi hastanesinde çalışan ( tıp fakultesi ) arkadaşım iyileşen hastalarin çoklugunu, artık çok az hasta geldigini söyledi
Bunu duyunca niyeyse umutlarım yeşerdi..
Aynen.cok yeni birsey ve her kafadan bir ses cikiyor.hem cok sey biliniyor hem hic bir sey bilinmiyor.tam bir muamma.benim en iyi niyetli duam sars gibi yaz mevsimiyle birlikte defolup gitsin
KonyaSakıncası yoksa hangi ildesiniz. Ben de en yoğun illerden olan İzmirdeyim de merak ettim.
Ben CHP ye hiç oy vermedim. Eğer istifa ettirmek istiyorsanız; oy vermeyerek istifa ettirteceksiniz. Geldiği günden beri yaptığı yanlışlarla kendini kadrolu muhalefet partisi yaptı.Kılışdar istafa
Internette bi haber sitesinde ( yalan haber gibi geldi bana )SARS üzerine ilk çalışmaları yapan bir bilim insanı da dünya genelinde Haziran sonuna doğru kaybolur falan demişti tabi iyi niyetli ama boş bir tahmin mi orasını bilmiyorum. Yine de tüm dünyadaki bilim insanları uğraştığı için en azından aşısı geliştirilmese bile etkili ilaçların kullanımının yaygınlaşacağını düşünüyorum ben de. İyi düşünelim iyi olsun ama temkini elden bırakmamak kaydıyla. :)
yani viruslu bir tasiyici atiyorum avusturyaya gitmemis olsaydi virus oranin hava sartlarinda buyuk oranda yasayamayacak ve insanada bulasamayacakti ama insandan insana bulastigi icin goruldumu demek istedinizGörülür, çünkü oraya gelip yayıldı virüs. Yani tam anlatamamış olabilirim ama bir taşıyıcı getirip o bölgeye yaydı, doğal yollarla oluşmadı. Yazın ben de tamamen biteceğini düşünmüyorum ama insanlar dipdibe kapalı alanlarda olmayacağı, daha çok açık havada olacağı ve nem yoğunluğu artacağı için yayılımın bir derece duracağını düşünüyorum. Umarım düşündüğüm gibi olur.
Buna sevindim.Bende Konya
Sizin msjlariniza denk gelmiştim daha önceBuna sevindim.Bende Konya
Internette bi haber sitesinde ( yalan haber gibi geldi bana )
Doktorlarin virüs için sadece kendilerinin kullandigi bir ilaç varmış
Buna pek inanmadim gerçi
Öyle olsaydi bu kadar hayatını kaybeden saglik çalışanı olur muydu ?
Sars bu kadar bulasici degildi ama o da hic affetmiyordu namussuz.SARS üzerine ilk çalışmaları yapan bir bilim insanı da dünya genelinde Haziran sonuna doğru kaybolur falan demişti tabi iyi niyetli ama boş bir tahmin mi orasını bilmiyorum. Yine de tüm dünyadaki bilim insanları uğraştığı için en azından aşısı geliştirilmese bile etkili ilaçların kullanımının yaygınlaşacağını düşünüyorum ben de. İyi düşünelim iyi olsun ama temkini elden bırakmamak kaydıyla. :)
yani viruslu bir tasiyici atiyorum avusturyaya gitmemis olsaydi virus oranin hava sartlarinda buyuk oranda yasayamayacak ve insanada bulasamayacakti ama insandan insana bulastigi icin goruldumu demek istediniz
Topraam bi sarıliyimSizin msjlariniza denk gelmiştim daha önce
Konya da oldugunuzu okumuştum
Sars bu kadar bulasici degildi ama o da hic affetmiyordu namussuz.
Buna sevindim.Bende Konya
OOO benim hemşehriler burdaymış.Sizin msjlariniza denk gelmiştim daha önce
Konya da oldugunuzu okumuştum
Sanada sarılıyımOOO benim hemşehriler burdaymış.
Tek sorun oy vermemek olsa şimdiye kadar çoktan gitmiş olması gerekirdi.2010 senesinden beri o koltukta oturduğuna göre tek sorun o olmasa gerek.Chp ye oy verdiğim kanısına nereden vardınız bilemiyorum ama ben uzun zamandır kendilerine oy vermiyorum.Sonuçta şu anda iktidarda olan partinin bu kadar zamandır başımızda olmasının nedenlerinden birtanesi de karşısında güçlü bir muhalefet olmadığı içindir.Ben CHP ye hiç oy vermedim. Eğer istifa ettirmek istiyorsanız; oy vermeyerek istifa ettirteceksiniz. Geldiği günden beri yaptığı yanlışlarla kendini kadrolu muhalefet partisi yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?