bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

düşüncelerinizi paylaşıyorum kesinlikle
ister inanan olsun ister inanmayan bu bir vicdan meselsi bu bir insanlık meselesi bu kadar duyarsız olunmamalı
ben'den önce biz'i düşünmeyi başaranlara çok teşekkür ederim
Allah ebeden razı olsun bu konuda canla başla emek veren tüm doktorlardan hemşirelerden ve herkesten

Valla ben de aynısını ben de düşünüyorum. Bir tanıdığımız atlattı sadece 1 kere markete gitmiş. Bunun yanı sıra arkadaşım var hiç eve kapanması markete, sahile en başından beridir gidiyor. Bir şey olmadı. Yani olmasın tabi de biraz şansa da kalıyor gibime geliyor. Ama tabi aynı evde bulaşmaması da çok ilginç.

Günaydın sevgili dostlar, bugün Hidırellez, yaz geldi, morallerimizi yüksek tutalım ve gece dışarıya çıkmayalım, dileklerimizi bu güllerin altına yazalım diye size gün doğumu ile beraber bugün renk renk güller gönderiyorum. Tüm dileklerinizin kabul olması dileği ile sevgiler

amin.
ben de size bir sürü kalpler sevgi emojileri göndermek istedim.

Çin deki durumları takip eden var mı orda hayat tamamen normale döndü sanırım maske takarak normal hayata devam ediyorlar

virus yasayabilmek icin insan vucuduna uyum saglayabilmek adina surekli mutasyon geciriyor

yeteri kadar insan vucuduna yerlesip bizim vucudumuzda yasayabilecek mutasyona ugradiginda öldürücülük orani düsecek
65 yas ve 20 yas altini icerde tutuyorlar 65 yas ustunu oldurdugu icin mutasyonu gerceklestiremiyor muhtelemelen bulasiciligi artiyor 20 yas altindada pek belirti vermiyor yine bulasiciligi artiyor.
geriye kalan kisim kolay atlatabilecek kisiler oldugu icin (altta yatan bir hastalik yoksa )virusunde evrim mutasyon gecirmesine bir yol oluyor bu sekilde kitlesel bagisiklik ön goruluyor diye dusunuyorum.
virusun insan vucudundaki mutasyonunu tamamlamasi gerekiyor yani.
mutasyonu tamamlandiginda biz bagisiklik kazanamayanlarida öldurmeyen insan vucudunda yasayabilmeyi ogrenmis bir virus olacak

Çok teşekkür ederim zahmet ettiğiniz için çok açıklayıcı oldu.

Kızlar merhaba. Benim çok uzun zamandır boğazım ağrıyor ama şöyle 3 gün ağrıyor 5 gün ağrımıyor. tam diyorum virüsü kaptım heralde ama ağrı geçiyor onun dışında ne bir öksürük ne bir ateş yada halksizlik hiç birşey yok. Benimle aynı durumda olan varmı? acaba psikolojikmi ? psikolojik olarak boğazın ağrıdığını da hiç duymadım :)

1 aydır öksürüyorum, ilk 10 gün çok fenaydı azalarak da olsa sürüyo
Boğazım da ağrıyo, halsizlik de oluyo
Ben çamaşır suyundan ciğerlerimi mahvettim büyük ihtimal, ne zaman azcık kokusunu duysam ciğerlerim yanıyo çünkü
Üstüne de havasızlık, stres.... olabiliyo yani

Hastaneye hiç gitmedin mi ? öksürük vamış sende e bide halsizlik diyorsun illaki test yaparlar bence

Arkadaşlar Ankara’da Paris kuaför salonları var. Duydunuz mu bilmiyorum. Ben saç sitilistini takip ediyordum. ( insta )
Şöyle bir paylaşım yapmış. 11 Mayıs açılıyorlarmış.
Şaşırdım. Kuaförler ilk kapanan yerler olmuştu.

Çin deki durumları takip eden var mı orda hayat tamamen normale döndü sanırım maske takarak normal hayata devam ediyorlar
Orda yaşayan Türk bi genç var videolar çekip yüklüyo. Baya geziyolar mağazalar açık. Eski hayatlara dönülmüş. Dediğin gibi sadece maskeleri var

Hastaneye hiç gitmedin mi ? öksürük vamış sende e bide halsizlik diyorsun illaki test yaparlar bence
Yok gitmedim korkudan. Öksürüğüm ilk 10 güne göre çok azaldı mesela günde 10 kere falan öksürüyorumdur (ilk 10 gün kuru öksürüktü artık değil)
İlk 10 gün uyuyamadım bile.
Hastalığımın başında evden hiç çıkmamıştım kapma ihtimalim yoktu şüphelenmedim o yüzden, ev halkında da hiçbi şey yok
Normal hayatıma göre yaptığım tek farklı şey çamaşır suyuyla içli dışlı olmaktı. O yüzden ona yorduk bu durumu ailecek

iyi bari çok geçmiş olsun

iyi bari çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim Korona olsam1 aya atlatmıştım herhalde
Bronşit, faranjit kim bilir ne oldum.
hastaneye gidip kapmaktan çok korkuyorum yoksa gitmem lazım belli ki yolunda gitmeyen şeyler var ben hiç bu kadar uzun hasta olmazdım, hatta hasta bile olmazdım
Bi de kulak-burun-boğaza gitcem ya o daha da riskli geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…