bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kuaforlerin acilmasi birsey degistirmedi benim icin onceden de gidemiyordum:) kucuk cocugu olan annelere hayat hep karantinaymis meger:)

kuafor ve berberlere izin verdiler belirli sartlar altinda oyuzden aciyorlar
zaten cogu sadece dukkanini kapatti manikurculer falan evlerine musteri aliyorlardi kendileri gidiyorlardi

şu covid midir nedir inşallah en yakın zamanda yok olur çoğu insanda psikolajik sıkıntılar baş göstermiş dünyada düşüş trendine girmiş netten bişi okudum karantina döneminde garip garip rüyalar görülüyormuş avmler açılırsa risk çok büyük olur diyorlar virüs hepimize geçermiş kolaylıkla

Tamam normale dönmeye çalışıyoruz sokaklar canlanıyor falan ama insanımız birdenbire bıraktı bu önlem işini
Geçen markete çıktım ben iki dakikada ne alacaksam alıp hemen eve döneyim derken
Herkes sokakta parktaydı
Çoğu kişi maskesiz eldivensiz fırlıyor sokağa
Kimisi hiç evde durmuyor
Sanki hastalık tamamıyla bitirilmiş vaka sayısı sıfıra indirilmiş gibi bir rahatlama içine girdiler

Ne düşünüyorlar acaba, gerçekten merak ediyorum. Yani yüzde birini alsam şu rahatlığın diyorum ama faydalı bir şey değil. Çalışmak zorunda olan adama soruyosun, napayım ekmek parası diyor, anlıyorum. Ama maskesiz, gezen, kalabalık yerlerde korkmadan aheste aheste alışveriş yapan tip ne der acaba korkmuyo musun diyince. Çıkmıyorum ki sorsam..

Aynısını yazacaktım
Böyle bıt bıt gezenlere bir şey olmuyor da biz en ufak çıksak hemen hastalık kaparız

kuafor ve berberlere izin verdiler belirli sartlar altinda oyuzden aciyorlar
zaten cogu sadece dukkanini kapatti manikurculer falan evlerine musteri aliyorlardi kendileri gidiyorlardi
Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir kapalılar. Ekmek parası. onların çalışması lazım.anlıyorum.
umarım kimse Zarar görmez.

ekonomik kriz dahada artmış dünyada kuralların gevşetilmesi gerekiyormuş

ekonomik kriz dahada artmış dünyada kuralların gevşetilmesi gerekiyormuş
Ekonomik kriz falan yok. Bak Alamanya bizi kıskanıyor.

Aslına bakarsak, dürüst olursak ve herşeyden önce kendimize karşı dürüst olursak; zaten ekonomi iyi değildi, korana ile daha kötü oldu. Garip rüyalar görülüyorsa; o zaman şöyle yapmamız gerekiyor: ''Geceleri kabus görmektense uyanık kalmak iyidir.''

Bir ekonomisti dinlemiştim normalleşmeye geçmenin sebeplerinden biri ekonomimiz çökerse imf’den borç almak durumunda kalıyormuşuz ve ciddi yaptırım yapıp önemli anlamda şart koştukları maddeler oluyormuş para vermenin yanı sıra. Ve çoğu ülke başvurmuş bizimde başvurmamızı dört gözle bekliyorlarmış. Yavaş yavaş açılmasını ekonomistler mantıklı buluyordu ülkenin ilerleyen dönemdeki rehaveti için.. Yoksa onlrda farkında vakanın bitmediği ve bitmeyeceğinin

Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir kapalılar. Ekmek parası. onların çalışması lazım.anlıyorum.
umarım kimse Zarar görmez.
ekmek parasi kazanmak zorunda kalacak olana diyecek tek sozum yok ama benim bir kuzenim var bu isi yapiyor geliride gayet guzel arkada hic calismasa kendini bi 5 sene idare edecek parasi var o bile evine musteri cagirdi kendisi gitti.
yani demek istedigim her insan ekmek parasi olmadigi icin yapmadi o durumda bile ya 2 musteride eksik olsun 5 kurusum eksik olsun demeyenler oldu yarin dukkani acincada kurallara uyarak isletecegini hic sanmiyorum yarim saatlik isi 20 dk nasil yaparda daha cok musteriye randevu verebilirim hesabini yapiyordur suan.
sıcak paraya alışık insana zor olur hic para akmamasi.

normallesme sart insallah vaka artisi olmaz ben kuafor ve berberlerde nasil yuruycek durum onu merak ediyorum guzellik salonlarinda yapilan isleme gorede daha yakin temas icinde olunuyor ama iste o insanlarda evine ekmek goturuyor kapali kalsinlar yaz boyunca demek de olmaz

ne kadar dogru bilmiyorum ama okudugum bir yaziya gorede merkez bankasi 67 milyon tl para basmis eger gercekten boyleyse ha imf den borc almisiz ha boyle batmisiz degisen ne olacakta zorla normallesmeye gidiyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…