kuaforlerin acilmasi birsey degistirmedi benim icin onceden de gidemiyordum:) kucuk cocugu olan annelere hayat hep karantinaymis meger:)Arkadaşlar Ankara’da Paris kuaför salonları var. Duydunuz mu bilmiyorum. Ben saç sitilistini takip ediyordum. ( insta )
Şöyle bir paylaşım yapmış. 11 Mayıs açılıyorlarmış.
Şaşırdım. Kuaförler ilk kapanan yerler olmuştu.
Eki Görüntüle 2630316
kuafor ve berberlere izin verdiler belirli sartlar altinda oyuzden aciyorlarArkadaşlar Ankara’da Paris kuaför salonları var. Duydunuz mu bilmiyorum. Ben saç sitilistini takip ediyordum. ( insta )
Şöyle bir paylaşım yapmış. 11 Mayıs açılıyorlarmış.
Şaşırdım. Kuaförler ilk kapanan yerler olmuştu.
Eki Görüntüle 2630316
Ne düşünüyorlar acaba, gerçekten merak ediyorum. Yani yüzde birini alsam şu rahatlığın diyorum ama faydalı bir şey değil. Çalışmak zorunda olan adama soruyosun, napayım ekmek parası diyor, anlıyorum. Ama maskesiz, gezen, kalabalık yerlerde korkmadan aheste aheste alışveriş yapan tip ne der acaba korkmuyo musun diyince. Çıkmıyorum ki sorsam..Tamam normale dönmeye çalışıyoruz sokaklar canlanıyor falan ama insanımız birdenbire bıraktı bu önlem işini
Geçen markete çıktım ben iki dakikada ne alacaksam alıp hemen eve döneyim derken
Herkes sokakta parktaydı
Çoğu kişi maskesiz eldivensiz fırlıyor sokağa
Kimisi hiç evde durmuyor
Sanki hastalık tamamıyla bitirilmiş vaka sayısı sıfıra indirilmiş gibi bir rahatlama içine girdiler
Aynısını yazacaktım4 buçuk ve 2 buçuk yaşında çocuklarımız var bir gün büyüğü artık yalvarmaya başladı anne eve kapandık noluuur dışarı çıkalım
sonra eşim ekmek aldı geldi bir gün parkta 5-6 çocuk vardı dedi
Marketler insan dolu dedi
bunları duymak beni öfkelendiriyor
evinde oturan ve tüm zorlukları ile birlikte durumun düzelmesini bekleyen bizler keyiften mi evde oturuyoruz
bu şekilde sorumsuz hareket edenler sebebiyle süreç uzayacak diye endişeliyim
Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir kapalılar. Ekmek parası. onların çalışması lazım.anlıyorum.kuafor ve berberlere izin verdiler belirli sartlar altinda oyuzden aciyorlar
zaten cogu sadece dukkanini kapatti manikurculer falan evlerine musteri aliyorlardi kendileri gidiyorlardi
Ekonomik kriz falan yok. Bak Alamanya bizi kıskanıyor.ekonomik kriz dahada artmış dünyada kuralların gevşetilmesi gerekiyormuş
Aslına bakarsak, dürüst olursak ve herşeyden önce kendimize karşı dürüst olursak; zaten ekonomi iyi değildi, korana ile daha kötü oldu. Garip rüyalar görülüyorsa; o zaman şöyle yapmamız gerekiyor: ''Geceleri kabus görmektense uyanık kalmak iyidir.''şu covid midir nedir inşallah en yakın zamanda yok olur çoğu insanda psikolajik sıkıntılar baş göstermiş dünyada düşüş trendine girmiş netten bişi okudum karantina döneminde garip garip rüyalar görülüyormuş avmler açılırsa risk çok büyük olur diyorlar virüs hepimize geçermiş kolaylıkla
bugünün sonuçları açıklanmadı mı
ekmek parasi kazanmak zorunda kalacak olana diyecek tek sozum yok ama benim bir kuzenim var bu isi yapiyor geliride gayet guzel arkada hic calismasa kendini bi 5 sene idare edecek parasi var o bile evine musteri cagirdi kendisi gitti.Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir kapalılar. Ekmek parası. onların çalışması lazım.anlıyorum.
umarım kimse Zarar görmez.
ne kadar dogru bilmiyorum ama okudugum bir yaziya gorede merkez bankasi 67 milyon tl para basmis eger gercekten boyleyse ha imf den borc almisiz ha boyle batmisiz degisen ne olacakta zorla normallesmeye gidiyoruz?Bir ekonomisti dinlemiştim normalleşmeye geçmenin sebeplerinden biri ekonomimiz çökerse imf’den borç almak durumunda kalıyormuşuz ve ciddi yaptırım yapıp önemli anlamda şart koştukları maddeler oluyormuş para vermenin yanı sıra. Ve çoğu ülke başvurmuş bizimde başvurmamızı dört gözle bekliyorlarmış. Yavaş yavaş açılmasını ekonomistler mantıklı buluyordu ülkenin ilerleyen dönemdeki rehaveti için.. Yoksa onlrda farkında vakanın bitmediği ve bitmeyeceğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?