bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
okudugum aciklamada sadece koltuklar ve oturma duzeniyle ilgili birseyler vardi
manikur pedikur agda kaş kontor isleri nasil olacak bilmiyorum karsilikli cok riskli durumlar

Haklısınız. Ben zaten gizlice evlerde çalışanlar için demedim. 11 mayısta açılacak olanlar için dedim. Ben biraz tedirginim AVM’ler kuaförler heryer birden açılacak. “ Ekmek parası anlıyorum açılacaklar” şeklinde demek istedim. açılıp açılmamaları ile ilgili kafam karışık aslında. Dediğim gibi hayırlısı olsun. Kimse zarar görmesin. Umarım hastalanan insan sayısı artmaz. Biraz korktum sanırım.

ne kadar dogru bilmiyorum ama okudugum bir yaziya gorede merkez bankasi 67 milyon tl para basmis eger gercekten boyleyse ha imf den borc almisiz ha boyle batmisiz degisen ne olacakta zorla normallesmeye gidiyoruz?
okudugum aciklamada sadece koltuklar ve oturma duzeniyle ilgili birseyler vardi
manikur pedikur agda kaş kontor isleri nasil olacak bilmiyorum karsilikli cok riskli durumlar
Bunları siz anlıyorsunuz. Peki bunu başkasına nasıl anlatacaksınız veya nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz. Dünya bizi kıskanıyor neyi anlatacaksınız ki??? Bu on yılların on yıllara aktardığı yükler.

Turgut özal derdi: Türkiye hızla gelişti hızla
Peki gelişme de ölçü ne? Ölçü çikita muzla
O zaman Uganda da gelişme bizden fazla.

ne kadar dogru bilmiyorum ama okudugum bir yaziya gorede merkez bankasi 67 milyon tl para basmis eger gercekten boyleyse ha imf den borc almisiz ha boyle batmisiz degisen ne olacakta zorla normallesmeye gidiyoruz?

Bu konuda konuşuldu ama eğer merkez bankası para basarsa enflasyon aşırı derecede ivme yapacağı için küçük esnafların batacağı dile getirildi Arka planda neler dönüyor bilemiyoruz gerçi heran herşey olabiliyor artık

umarim artmaz ama normal şartlarda bile bazi kuaforlee berberler pislik icinde cogu esyalari tek kullanimlik degil havlulari kurutup kurutup kullaniyorlar fircalar makyaj esyalari penseler heleki sir agda kazanlari vs çok tehlikeli çok
avmler yine oyle kiyafetler denenecek kabinler kullanilacak beden aramak kcin her kiyafet ellenecek vs tuvaletler kullanilacakmi bilmiyorum ama oda cok fena bi durum.

basarsa demiyorum okudugum yazida miktarda vererek bu paranin basildigi soyleniyor
zaten bir kactane belirli grup disinda kucuk esnafmi kaldi
marketler bakkallari kasaplari bitirdi avmler mahalle arasi tekstilcileri bitirdi
geriye kalanlari vuracak iste.
sadece esnafi degil orantili olarak bizide bitirecek
cunku verilen maas zamlari oraniyla gercek enflasyon orani arasinda ucurumlar var.
koronadan sonra hatta bitmezse sonrasina bile kalmadan birde krizle ugrasacagiz maalesef.

eger hal boyleyse kimsenin kimseye birsey anlatmasina gerek kalmayacak herkes yaşayarak öğrenecek işin kötü tarafi insanlar uç noktalarda kutuplaşmiş durumda herkes bir birine b.k atip sorumlu arayacak sonrasi malum ben yazmayim simdi

küçücük bir virüs dünya ekonomilerinin seyrini değiştirdi resmen
Keşke değişim sadece ekonomi ile kısıtlı kalsa.
Günlük yaşamdan tut, teknolojiye düşüncelere ideoliojilere kadar herşey değişecek. Eskiden de insanlar arası ilişkiler mesafeliydi; samimiyetler ise rol gereği çıkarlar menfaatler gereği oluyordu. Şimdi ise hayatta kalmama korkusu; menfaatlerin önüne geçiyor.

Bayram için herhangi bir karar alındı mı bile?
Bir söylenti 9 gün sokağa çıkma yasağı olacağı imiş doğruluk payı varmıdır?

9 gün olmasa da bayram sürecinde sokağa çıkma yasağını destekliyorum çünkü.

inşallah

Bugün Derya Unutmaz hoca Fransa'daki doktorların Aralık 2019'da Çin'le teması olmadığı hâlde COVID-19'a yakalanan bir hastanın var olduğunu tespit ettiklerini açıkladı.

Son düzenleme:

11 Mayıs'ta kuaför ve berberler randevulu çalışmak şartıyla açılacaklar.

ben diger gunlerden bir gun secip cikarip 1 saat bahcede bisiklet surdurup yuruyus yaptirma karari verdim.
Herkes farklı günlerde çıkarsa daha iyi olur bence de. Ama bana öyle geliyor ki çoğu kişi her gün çıkaracak çocukları. Ne zaman çöp atmaya çıksam veya markete, sokakta 3-4 çocuk oluyor en az. Oğlum bahçeye bile çıkmıyor..
Kayınvalide 65+ , sokağa çıkılabilir diye duymuş, birkaç gündür her gün 2-3 saat dışarı çıkıyor. Şimdi ona haftanın 1 günü desem asla inanmaz... aklına eseni yapıyor

ben 2 aydir sadece 2 kez cikardim ama artik dayanamiyor havanin iyi oldugu bir gunu secip yarim saat bahcede bisiklet surdurup iceri aliyorum.
dun uyu uyan seni bahceye cikarayim dedim cocuk heyecandan uyuyamadi oglen uykusuna

durumun ciddiyetini anlatmaya çalışın yine de
annemler yurt dışında yaşıyor normalde
iki ay memlekette kaldılar
apartman 5 inci kat yaş 70 kronik rahatsızlığı saymakla bitmez
elhamdülillah Allah nasip etti daha geçenlerde vatandaşı oldukları ülkeye dönebildiler
fakat buradayken çok dikkat ettiler
kayınvalidenizin rahatsızlığı da var ise gerçekten dikkat etmesi gerektiğini açıklayın
çok zor biliyorum yaşlısı çocuğu hamilesi hastası hepsine ayrı ayrı zor ama degdiniz gibi biz keyiften hiç çıkmadık
En azından vicdanım rahat :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…