- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
okudugum aciklamada sadece koltuklar ve oturma duzeniyle ilgili birseyler vardinormallesme sart insallah vaka artisi olmaz ben kuafor ve berberlerde nasil yuruycek durum onu merak ediyorum guzellik salonlarinda yapilan isleme gorede daha yakin temas icinde olunuyor ama iste o insanlarda evine ekmek goturuyor kapali kalsinlar yaz boyunca demek de olmaz
insallah artmaz vakalar mayisin sonu herseyi belli eder vakalar artmazsa sansimiz cok yuksek olur ilerisi icinokudugum aciklamada sadece koltuklar ve oturma duzeniyle ilgili birseyler vardi
manikur pedikur agda kaş kontor isleri nasil olacak bilmiyorum karsilikli cok riskli durumlar
Haklısınız. Ben zaten gizlice evlerde çalışanlar için demedim. 11 mayısta açılacak olanlar için dedim. Ben biraz tedirginim AVM’ler kuaförler heryer birden açılacak. “ Ekmek parası anlıyorum açılacaklar” şeklinde demek istedim. açılıp açılmamaları ile ilgili kafam karışık aslında. Dediğim gibi hayırlısı olsun. Kimse zarar görmesin. Umarım hastalanan insan sayısı artmaz. Biraz korktum sanırım.ekmek parasi kazanmak zorunda kalacak olana diyecek tek sozum yok ama benim bir kuzenim var bu isi yapiyor geliride gayet guzel arkada hic calismasa kendini bi 5 sene idare edecek parasi var o bile evine musteri cagirdi kendisi gitti.
yani demek istedigim her insan ekmek parasi olmadigi icin yapmadi o durumda bile ya 2 musteride eksik olsun 5 kurusum eksik olsun demeyenler oldu yarin dukkani acincada kurallara uyarak isletecegini hic sanmiyorum yarim saatlik isi 20 dk nasil yaparda daha cok musteriye randevu verebilirim hesabini yapiyordur suan.
sıcak paraya alışık insana zor olur hic para akmamasi.
ne kadar dogru bilmiyorum ama okudugum bir yaziya gorede merkez bankasi 67 milyon tl para basmis eger gercekten boyleyse ha imf den borc almisiz ha boyle batmisiz degisen ne olacakta zorla normallesmeye gidiyoruz?
Bunları siz anlıyorsunuz. Peki bunu başkasına nasıl anlatacaksınız veya nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz. Dünya bizi kıskanıyor neyi anlatacaksınız ki??? Bu on yılların on yıllara aktardığı yükler.okudugum aciklamada sadece koltuklar ve oturma duzeniyle ilgili birseyler vardi
manikur pedikur agda kaş kontor isleri nasil olacak bilmiyorum karsilikli cok riskli durumlar
ne kadar dogru bilmiyorum ama okudugum bir yaziya gorede merkez bankasi 67 milyon tl para basmis eger gercekten boyleyse ha imf den borc almisiz ha boyle batmisiz degisen ne olacakta zorla normallesmeye gidiyoruz?
umarim artmaz ama normal şartlarda bile bazi kuaforlee berberler pislik icinde cogu esyalari tek kullanimlik degil havlulari kurutup kurutup kullaniyorlar fircalar makyaj esyalari penseler heleki sir agda kazanlari vs çok tehlikeli çokHaklısınız. Ben zaten gizlice evlerde çalışanlar için demedim. 11 mayısta açılacak olanlar için dedim. Ben biraz tedirginim AVM’ler kuaförler heryer birden açılacak. “ Ekmek parası anlıyorum açılacaklar” şeklinde demek istedim. açılıp açılmamaları ile ilgili kafam karışık aslında. Dediğim gibi hayırlısı olsun. Kimse zarar görmesin. Umarım hastalanan insan sayısı artmaz. Biraz korktum sanırım.
basarsa demiyorum okudugum yazida miktarda vererek bu paranin basildigi soyleniyorBu konuda konuşuldu ama eğer merkez bankası para basarsa enflasyon aşırı derecede ivme yapacağı için küçük esnafların batacağı dile getirildi Arka planda neler dönüyor bilemiyoruz gerçi heran herşey olabiliyor artık
eger hal boyleyse kimsenin kimseye birsey anlatmasina gerek kalmayacak herkes yaşayarak öğrenecek işin kötü tarafi insanlar uç noktalarda kutuplaşmiş durumda herkes bir birine b.k atip sorumlu arayacak sonrasi malum ben yazmayim simdiBunları siz anlıyorsunuz. Peki bunu başkasına nasıl anlatacaksınız veya nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz. Dünya bizi kıskanıyor neyi anlatacaksınız ki??? Bu on yılların on yıllara aktardığı yükler.
Turgut özal derdi: Türkiye hızla gelişti hızla
Peki gelişme de ölçü ne? Ölçü çikita muzla
O zaman Uganda da gelişme bizden fazla.
Keşke değişim sadece ekonomi ile kısıtlı kalsa.küçücük bir virüs dünya ekonomilerinin seyrini değiştirdi resmen
inşallahBayram için herhangi bir karar alındı mı bile?
Bir söylenti 9 gün sokağa çıkma yasağı olacağı imiş doğruluk payı varmıdır?
9 gün olmasa da bayram sürecinde sokağa çıkma yasağını destekliyorum çünkü.
Arkadaşlar Ankara’da Paris kuaför salonları var. Duydunuz mu bilmiyorum. Ben saç sitilistini takip ediyordum. ( insta )
Şöyle bir paylaşım yapmış. 11 Mayıs açılıyorlarmış.
Şaşırdım. Kuaförler ilk kapanan yerler olmuştu.
Herkes farklı günlerde çıkarsa daha iyi olur bence de. Ama bana öyle geliyor ki çoğu kişi her gün çıkaracak çocukları. Ne zaman çöp atmaya çıksam veya markete, sokakta 3-4 çocuk oluyor en az. Oğlum bahçeye bile çıkmıyor..ben diger gunlerden bir gun secip cikarip 1 saat bahcede bisiklet surdurup yuruyus yaptirma karari verdim.
Kayınvalide 65+ , sokağa çıkılabilir diye duymuş, birkaç gündür her gün 2-3 saat dışarı çıkıyor. Şimdi ona haftanın 1 günü desem asla inanmaz... aklına eseni yapıyor4 buçuk ve 2 buçuk yaşında çocuklarımız var bir gün büyüğü artık yalvarmaya başladı anne eve kapandık noluuur dışarı çıkalım
sonra eşim ekmek aldı geldi bir gün parkta 5-6 çocuk vardı dedi
Marketler insan dolu dedi
bunları duymak beni öfkelendiriyor
evinde oturan ve tüm zorlukları ile birlikte durumun düzelmesini bekleyen bizler keyiften mi evde oturuyoruz
bu şekilde sorumsuz hareket edenler sebebiyle süreç uzayacak diye endişeliyim
ben 2 aydir sadece 2 kez cikardim ama artik dayanamiyor havanin iyi oldugu bir gunu secip yarim saat bahcede bisiklet surdurup iceri aliyorum.Herkes farklı günlerde çıkarsa daha iyi olur bence de. Ama bana öyle geliyor ki çoğu kişi her gün çıkaracak çocukları. Ne zaman çöp atmaya çıksam veya markete, sokakta 3-4 çocuk oluyor en az. Oğlum bahçeye bile çıkmıyor..
Kayınvalide 65+ , sokağa çıkılabilir diye duymuş, birkaç gündür her gün 2-3 saat dışarı çıkıyor. Şimdi ona haftanın 1 günü desem asla inanmaz... aklına eseni yapıyor
durumun ciddiyetini anlatmaya çalışın yine deHerkes farklı günlerde çıkarsa daha iyi olur bence de. Ama bana öyle geliyor ki çoğu kişi her gün çıkaracak çocukları. Ne zaman çöp atmaya çıksam veya markete, sokakta 3-4 çocuk oluyor en az. Oğlum bahçeye bile çıkmıyor..
Kayınvalide 65+ , sokağa çıkılabilir diye duymuş, birkaç gündür her gün 2-3 saat dışarı çıkıyor. Şimdi ona haftanın 1 günü desem asla inanmaz... aklına eseni yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?