- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
kulağina egilip sessizce 3000 lira cezayi fisildayinHerkes farklı günlerde çıkarsa daha iyi olur bence de. Ama bana öyle geliyor ki çoğu kişi her gün çıkaracak çocukları. Ne zaman çöp atmaya çıksam veya markete, sokakta 3-4 çocuk oluyor en az. Oğlum bahçeye bile çıkmıyor..
Kayınvalide 65+ , sokağa çıkılabilir diye duymuş, birkaç gündür her gün 2-3 saat dışarı çıkıyor. Şimdi ona haftanın 1 günü desem asla inanmaz... aklına eseni yapıyor
bahçeniz olması büyük avantajben 2 aydir sadece 2 kez cikardim ama artik dayanamiyor havanin iyi oldugu bir gunu secip yarim saat bahcede bisiklet surdurup iceri aliyorum.
dun uyu uyan seni bahceye cikarayim dedim cocuk heyecandan uyuyamadi oglen uykusuna
bahce derken mustakil bir evim yok sitenin bahcesine cikardim.bahçeniz olması büyük avantaj
bizde malesef yok
karşımızda müstakil ev var bahçeli çocukları izliyor benimkiler pencereden
yine de elhamdülillah sağlık sıhhat imiz yerinde ama üzülmüyorum çocuklara desem yalan olur
Giren çıkan getirdi demek.Bunun için önemli seyahat vs olmamasıKırıkkale Valiliği'nce, geride kalan 2 haftada kentte hiç yeni koronavirüs vakasına rastlanmazken, hafta başında 1 günde vaka sayısında önemli bir artış yaşandığı bildirilerek, vatandaşlar tedbirlere uymaları konusunda uyarıldı.
inşallah yaptırın mutlakabahce derken mustakil bir evim yok sitenin bahcesine cikardim.
ama mustakil evin rahatligini bir kez daha anladim.
hersey duzelince gidip arsaya derme catmada olsa 1+1 de olsa bir ev yaptiracagiz annemle
Yazık kuzulara, düzenleri altüst olduben 2 aydir sadece 2 kez cikardim ama artik dayanamiyor havanin iyi oldugu bir gunu secip yarim saat bahcede bisiklet surdurup iceri aliyorum.
dun uyu uyan seni bahceye cikarayim dedim cocuk heyecandan uyuyamadi oglen uykusuna
Burda geçen haftada vardıben geçen gün sokakta oynayan bir sürü çocuk gördüm
benimde cocuklugum mustakil bir evde geçti hiç bir apartman dairesi o evlerin tadini vermiyor degilmi.inşallah yaptırın mutlaka
çocukluğum ve gençliğim hep bahçeli müstakil evde geçti
evlenip farklı bir ülkede apartman hayatına alışmak çok zor oldu hale zor
anne karninda bulaş olup ölen bir bebekte var.çocuklara bebeklerede bulaşıyormuş artık geçen bir yerde anne karnındaki bebeğede bulaşmış diye okudum
Annemle babam da sizinkiler gibi dikkatli, duyarlı ama kv duramıyor, bıraksalar hiç içeri girmez..durumun ciddiyetini anlatmaya çalışın yine de
annemler yurt dışında yaşıyor normalde
iki ay memlekette kaldılar
apartman 5 inci kat yaş 70 kronik rahatsızlığı saymakla bitmez
elhamdülillah Allah nasip etti daha geçenlerde vatandaşı oldukları ülkeye dönebildiler
fakat buradayken çok dikkat ettiler
kayınvalidenizin rahatsızlığı da var ise gerçekten dikkat etmesi gerektiğini açıklayın
çok zor biliyorum yaşlısı çocuğu hamilesi hastası hepsine ayrı ayrı zor ama degdiniz gibi biz keyiften hiç çıkmadık
En azından vicdanım rahat :/
Bahsetmiştim daha önce ama şimdi serbest diye düşünüyor ya, ne söylesem inanmaz. Bir de haftasonu yasağında çıkmış, polis görmüş, yalnız geziyorsan kısa süreliğine gezmende sorun yok demişler güya.. icazeti aldı ya, öğlen çıkıp ikindide geliyor veya ikindide çıkıp akşama doğrukulağina egilip sessizce 3000 lira cezayi fisildayin
polisler bazen es geçebiliyorlar cok kalabalik ortamde degillerse.Annemle babam da sizinkiler gibi dikkatli, duyarlı ama kv duramıyor, bıraksalar hiç içeri girmez..
Kronik rahatsızlığı yok, tek sorunu kilo..
Bahsetmiştim daha önce ama şimdi serbest diye düşünüyor ya, ne söylesem inanmaz. Bir de haftasonu yasağında çıkmış, polis görmüş, yalnız geziyorsan kısa süreliğine gezmende sorun yok demişler güya.. icazeti aldı ya, öğlen çıkıp ikindide geliyor veya ikindide çıkıp akşama doğru
Evet evde olduğumuz için, çoğu yer kapalı olduğu için vakalar azaldı. En büyük korkum birden artarsa sağlık sisteminin çökmesi. Eğer tekrar başa dönersek bir daha hiç bir iş yeri geri açılmayacak mı acaba?Ölüm sayıları,vaka sayıları azaldıkça,yasaklar gevşedildikçe insanlarda önemsememe ,tedbiri bırakma,kurallara dikkat etmeme durumu olmaz inşallah.Ne aşı bulundu ne ilaç.Tehlike yine var.Şimdiye kadar çoğumuz evde kaldığımızdan azdı vaka sayısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?