bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kulağina egilip sessizce 3000 lira cezayi fisildayin

ben 2 aydir sadece 2 kez cikardim ama artik dayanamiyor havanin iyi oldugu bir gunu secip yarim saat bahcede bisiklet surdurup iceri aliyorum.
dun uyu uyan seni bahceye cikarayim dedim cocuk heyecandan uyuyamadi oglen uykusuna
bahçeniz olması büyük avantaj
bizde malesef yok
karşımızda müstakil ev var bahçeli çocukları izliyor benimkiler pencereden
yine de elhamdülillah sağlık sıhhat imiz yerinde ama üzülmüyorum çocuklara desem yalan olur

bahce derken mustakil bir evim yok sitenin bahcesine cikardim.
ama mustakil evin rahatligini bir kez daha anladim.
hersey duzelince gidip arsaya derme catmada olsa 1+1 de olsa bir ev yaptiracagiz annemle

Giren çıkan getirdi demek.Bunun için önemli seyahat vs olmaması

bahce derken mustakil bir evim yok sitenin bahcesine cikardim.
ama mustakil evin rahatligini bir kez daha anladim.
hersey duzelince gidip arsaya derme catmada olsa 1+1 de olsa bir ev yaptiracagiz annemle
inşallah yaptırın mutlaka
çocukluğum ve gençliğim hep bahçeli müstakil evde geçti
evlenip farklı bir ülkede apartman hayatına alışmak çok zor oldu hale zor

ben 2 aydir sadece 2 kez cikardim ama artik dayanamiyor havanin iyi oldugu bir gunu secip yarim saat bahcede bisiklet surdurup iceri aliyorum.
dun uyu uyan seni bahceye cikarayim dedim cocuk heyecandan uyuyamadi oglen uykusuna
Yazık kuzulara, düzenleri altüst oldu
Bizim ev müstakil, bahçe de güvenli ama sadece kızımla çıkıp oynuyoruz. Oğlumu zor ikna ediyorum, keşke her gün çıksa

çocuklara bebeklerede bulaşıyormuş artık geçen bir yerde anne karnındaki bebeğede bulaşmış diye okudum

inşallah yaptırın mutlaka
çocukluğum ve gençliğim hep bahçeli müstakil evde geçti
evlenip farklı bir ülkede apartman hayatına alışmak çok zor oldu hale zor
benimde cocuklugum mustakil bir evde geçti hiç bir apartman dairesi o evlerin tadini vermiyor degilmi.

çocuklara bebeklerede bulaşıyormuş artık geçen bir yerde anne karnındaki bebeğede bulaşmış diye okudum
anne karninda bulaş olup ölen bir bebekte var.
çocuklara bulasiyor zaten altta yatan bir hastalik olmadigi surece belirti vermiyor sadece oyuzden süper tasiyici diyorlar cocuklara

Annemle babam da sizinkiler gibi dikkatli, duyarlı ama kv duramıyor, bıraksalar hiç içeri girmez..
Kronik rahatsızlığı yok, tek sorunu kilo..
kulağina egilip sessizce 3000 lira cezayi fisildayin
Bahsetmiştim daha önce ama şimdi serbest diye düşünüyor ya, ne söylesem inanmaz. Bir de haftasonu yasağında çıkmış, polis görmüş, yalnız geziyorsan kısa süreliğine gezmende sorun yok demişler güya.. icazeti aldı ya, öğlen çıkıp ikindide geliyor veya ikindide çıkıp akşama doğru

polisler bazen es geçebiliyorlar cok kalabalik ortamde degillerse.
onlarda farkinda artik coluk cocuk yasli herkesin bunaldiginin.

acillere gelen covid hastalarında azalmalar olmuş pandemi hastanelerinde de covidten gelen hastalarda azalma görülmüş dünyada düşüşe geçmiş vaka sayıları ile ölüm sayıları ebolada kullanılan sıtma ilaçı iyi geliyormuş bide çoğu şirketin aşıları varmış covide karşı ideojiler de değişime uğrucakmış

Ölüm sayıları,vaka sayıları azaldıkça,yasaklar gevşedildikçe insanlarda önemsememe ,tedbiri bırakma,kurallara dikkat etmeme durumu olmaz inşallah.Ne aşı bulundu ne ilaç.Tehlike yine var.Şimdiye kadar çoğumuz evde kaldığımızdan azdı vaka sayısı.

Evet evde olduğumuz için, çoğu yer kapalı olduğu için vakalar azaldı. En büyük korkum birden artarsa sağlık sisteminin çökmesi. Eğer tekrar başa dönersek bir daha hiç bir iş yeri geri açılmayacak mı acaba?

insanlarin tumunu tutabilen ulke varmi acaba:) heryerde mutlaka boyle insanlar vardir onune gecmek epeyce zor bunun sokaga cikma yasagi yapiliyor iste onuda devamli yapamazlar bayramda 9 gun olmaz umarim 4 gun tamamda 9 gunden sonra o insanlar sokakta yatar daha fena ..cin deydi sanirim intikam alisverisleri baslamis :) heryer acilinca millet saldirmis magazalara evde kalmanin kisitlanmanin insanlardaki tepkisiymis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…