- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Mutasyona uğrayacağını bilsek aylarca dayanırım. Her virüs yok olmaya mahkumsa en azından o ümitle dayanır insan. Atıyorum işe giderken insanlar sabret nasolsa yok olacak ümidiyle, moraliyle giderler. Belirsizlik insanları mahvediyor. Allahım akrabaları gibi olsun nolurValla ne güzel konuştun ya
mutasyon olayı beni de rahatlatıyo, 1-2 ay daha sabret diyorum kendi kendime. İnşallah düzelecek her şey
Yaradılışi gereği mutasyona uğramak zorunda yoksa kendisi de yaşayamaz. Bitecek ya da beraber yaşamayı öğreneceğiz. Hala rahatlamadik ama bu bir gün rahatlamayacagimiz anlamına gelmez.Ben virüsle yaşanabileceği konusunda da ümitliyim, en azından keyfi gezmeyenler, çalışmak zorunda olanlar dikkat etmeye çalışıyor. Yeter ki diğer virüsler gibi bitme ümidi olsun. İki gün sonra bitmeyen, etkisi geçmeyen virüs yapmışlar diye doktorlar yeni bi açıklama yapacak diye aklım çıkıyo.
Domuz gribini düşünüp rahatlıyorum bazen, o da başta öldürücüydü sonra etkisi azaldıMutasyona uğrayacağını bilsek aylarca dayanırım. Her virüs yok olmaya mahkumsa en azından o ümitle dayanır insan. Atıyorum işe giderken insanlar sabret nasolsa yok olacak ümidiyle, moraliyle giderler. Belirsizlik insanları mahvediyor. Allahım akrabaları gibi olsun nolur
Birleşmiş milletlere ve ona bağlı sağlık örgütüne pek güvenmeyin. Onlar tam bağımsız açıklamalar yapamazlar. Mesela Amerika sağlık örgütüne artık para vermeyeceğini açıkladı. Amerika Çin e ültimatom niteliğinde tehditler yapıyor. Bu kargaşanın için ABD İran ı vurursa şaşırmayalım. Çünkü Trump kaybettiği itibarını yeniden kazanmak istiyorDomuz gribini düşünüp rahatlıyorum bazen, o da başta öldürücüydü sonra etkisi azaldı
Ama tek kafamı karıştıran şu dünya sağlık örgütü işte. Hiç bunlardan bahsetmiyolar, aşı bile bulunamaz yakın zamanda deniyo
Biraz daha sabredelim, ananem hep der “kara gün kararıp kalmaz”mış
Bir kaç arkadaşım virüs bitti diyor ve çıkmaya hazirlar. İşte bunlar sürekli olumlu konuşmanın yan etkileri. Sen işini kış tut, yaz çıkarsa bahtına demişler. Biz ise direkt yazdan başladık.Normalde adam haklı derdim,ama değil insanları rehavete kapılmasına neden kendilerinin yaptığı süperiz,mükemmeliz açıklamaları.Evde otur demene rağmen evde tutamadığın insanları şimdi hiç tutamazsın.Eki Görüntüle 2630663
Bunun böyle olacağı belli; Muğla'nın yasağı kalkmamalıydı; Aydın da öyle, şimdi bu illere bağlı küçük tatil beldelerinde büyük patlama olacak korkarım ki.Eki Görüntüle 2630457
bu ne hız ya
Mutasyona uğrayacağını bilsek aylarca dayanırım. Her virüs yok olmaya mahkumsa en azından o ümitle dayanır insan. Atıyorum işe giderken insanlar sabret nasolsa yok olacak ümidiyle, moraliyle giderler. Belirsizlik insanları mahvediyor. Allahım akrabaları gibi olsun nolur
ne demek istediginizi tam olarak çözemedimHer zaman söylerim. Hayatın acılarını en çok çocuklar çekiyor diye. Kıyamam uyuyamadı ha!
Evrilmesi de yok olması gibi bi şey değil miyok olmayacak. diğer grip virüsleri gibi evrilecek.
yok olma ümidi taşımasın yani kimse, hayal kırıklığı olmasın.
Başın sağolsun canim anneciginin mekani cennet olsun cok üzüldüm allah sabir versin1 hafta önce annemi kaybettik,belli rahatsızlıkları vardı mezarlıkta beklerken coronalı bir tabut geldi.
Üzeri simsiyah kaplanmış tabutla geldi,yakınları hiç göremedi onada üzüldüm.
Biz şanslıydık en azından yıkanma işlemi olurken anneciğimin yanındaydım gördüm öptüm helallik aldım.
Ya benim eşim de öyleBir kaç arkadaşım virüs bitti diyor ve çıkmaya hazirlar. İşte bunlar sürekli olumlu konuşmanın yan etkileri. Sen işini kış tut, yaz çıkarsa bahtına demişler. Biz ise direkt yazdan başladık.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.1 hafta önce annemi kaybettik,belli rahatsızlıkları vardı mezarlıkta beklerken coronalı bir tabut geldi.
Biz şanslıydık en azından yıkanma işlemi olurken anneciğimin yanındaydım gördüm öptüm helallik aldım.
Başın sağolsun canim anneciginin mekani cennet olsun cok üzüldüm allah sabir versin
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Benim bu neredeyse iki aydır yaşadığım bütün stresim sırf eşime bulaşmasın diyeydi. Keşke bu kadar üzmeseydim kendimi. Hepsi boşunaymış. Bunlar ömrümüzün son ayları deyip gülüp oynasaydım. Bilmiyorum kafam çok karışık.Ya benim eşim de öyle. "15 gün sonra bitti deniyor, hayat normale dönecek, hadi senin hatırın için bir ay olsun, ondan sonra beni hiçbir şey tutamaz, sen kalırsan kal ben şehre ineceğim, işim gücüm var benim, sanayiye gideceğim, aracın işleri yarım kaldı ustaların başında durmam gerekiyor, sokakta gezmeyi özledim, berbere gideceğim, arkadaşlarımla buluşacağım. Sen gelmezsen ben bir kaç hafta gider sonra dönerim" diyor. Ne olacak böyle bilmiyorum. Eşimin koahsı var. Sanayi sitesi, berber, hiç bir önleme dikkat etmeyen arkadaşları ve Covid hastalarını hastanelere taşıyan taksici arkadaşı vb... hepsi ile temas içinde olacak. Şehirdeki ev iki aydır kapalı, tam takır kuru bakır, market alışverişi ve kesin dışarıdan somun ekmek alacak hergün vb. Bari bir tedavisi olsaydı şu hastalığın, koah olanlar ölmeseydi. Tutamam ki onu, elimden hiçbir şey gelmez, özgür bir birey, çok bunaldı; bir şey söylesem kavga çıkıyor. 15 gün diyor, benim hatırım için bir aya çıkardı. Ben bu önümüzdeki aya birlikte son ayımız gibi bakmaya başladım .
Evrilmesi de yok olması gibi bi şey değil mi
Yani evrilirse basit bi gribe mi döner acaba
1 hafta önce annemi kaybettik,belli rahatsızlıkları vardı mezarlıkta beklerken coronalı bir tabut geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?