bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

yaa son 1 ay gibi düşünmeyin.
bir akrabamız kronik ve ağır böbrek hastası olduğu halde atlattı coronayı. karantinası bile bitti, sıkıntısı da yok.
illa ki hastalığı olanlar ölecek kuralı yok sadece daha riskliler diğerlerine göre.

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

Basınız sağolsun anneciğinizin mekanı cennet olsun ınsallah . Sizlere de sabırlar dilerim .

Sabah sabah markete gittim ne güzel de boştu. Ürünlerimi poşetlerken maskesiz bi adam kasiyere “hadi görüşürüz gülüm” diyip öpücük attı resmen nefesini ensemde hissettim
Adam hastaysa o kadar dikkatime rağmen kaptım yani şaka gibi
Nasıl bu kadar rahat olabiliyo insanlar aklım almıyo, kendini düşünmüyosun bari başkalarını düşün
Zaten takıntılı biri oldum çıktım 2 aydır, bi de bunu takarım artık 2 hafta

Nurlar içinde yatsın anneniz
Rabbim sizlere sabır versin

Gereksiz

Sağol, haklısın, belli olmaz tabi, ne ölecek gözü ile bakılan hastalar iyileşiyor, öte yandan sapasağlam insan aniden vefat edebiliyor. Belirsizlik korkutuyor, ama ona bakarsan her anımız belirsiz, coviden korunmaya çalışırken 5 dakika sonra deprem olup olmayacağı belli değil; bizse her şeyi kontrolümüz altında tutmaya çalışıyoruz.

tedbiri alıp gerisini allah a bırakmak lazım. ne aşırı korunmak ne de aşırı rahatlık çözüm değil. ama koah nedeniyle düşünüp üzülmekte haklısınız.
allah korusun diyelim.. iyi düşünelim iyi olsun..

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın anneciğiniz..Duyduk, çok üzüldük. Hayırlı ölüm derler ya, görebilmek bile o kadar önemli ki..insanın aklında her zaman kalır. Allah sizlere ömür versin, sabır diliyorum....

Zaten şu berber olayı hiç ama hiç iyi olmadı. Annem de koah biliyorsun ve 65 yaşındaki kanser tedavisi gören babam berbere gidicem bi açılsaydı diyip duruyor. Evin tan karşısı hayatta tutamam, haberim bile olmaz. Seni şikayet ederim dedim 64 yaşındayım et diyor, orman kaçkını oldum, berber de berber diyor vallahi deliricem. 2 aydır evleri izole, yıkanmamış hiç bir şey girmedi evlerine, yüzyüze bile gelmedim onlarla, adam berbere gidip mahallenin virüsünü eve getirecek. Dün yalvardım bütün gün işe yaramadım, bugün tehdit kullanacağım. Bir yandan traş makinesi arıyorum netten, Allahım sabır!.

Babamın saçını hep annem keser.. babanız evde sıkılmış olmalı, yoksa kimseyle görüşmezken saç uzun olmuş kısa olmuş ne fark eder..

Valla gitmemesi konusunda ikna edebiliyorsanız edin. Sadece berbere gidecekse iyi . Baktınız ikna edemiyorsanız erteleyebildiğiniz kadar erteleyin sonra beraber gitmeye ikna edin. Siz de ortamı gözlemlersiniz. Zaten berber muhtemelen maske ve eldiven ile çalışır. Kendi havlunuzu, tasınızı tarağınızı vb ne varsa alın onları kullansınlar. Traş malzemesi makas vb kendinizde yoksa gözünüzün önünde dezenfekte edilmesini talep edin. Eğer berber evin karşısında ise tanıdıktır anlayışla karşılar. Durumunuzu anlatın ve babanızın traşı bitene kadar içeriye başka müsteri almamasını talep edin, biraz bahşiş vb bırakın. Sonra babanız eve girişte üzerindeki kıyafetleri çıkartıp doğru banyoya girsin.

Babamın saçını hep annem keser.. babanız evde sıkılmış olmalı, yoksa kimseyle görüşmezken saç uzun olmuş kısa olmuş ne fark eder..
Saç değil de sakalı çok uzamış. Ama işe falan gitmiyor sonuçta, uzaması hiç sorun değil. Dediğiniz gibi o berberde buluşurdu arkadaşlarıyla, oranın bahçesinde oturur zaten normalde. Tek duam o berberin açmaması en azından ama hiç sanmıyorum. Annem de beni dinlemiyor napayım gitsin virüsü kapsın diyor. Keşke 65 üstü olsaydı yemin ediyorum şikayet ederdim. Karakol aynı sokakta.

Amin inşallah mekanı cennet olsun,rahatsızlığı vardı zaten ızdırabı çoktu nerdeyse 3 aydır yatıyordu.
En azından gidebildim gördüm yıkadım sevdim elini öpüp helallik aldım..
Çok zor cidden eve gelince daha kötü oldum eşyalarından aldım biraz.

Zor olmaz mı..3 aydır ızdırap içindeymiş, mübarek aylarda Allah almış daha fazla acı çekmesin diye, herkese nasip olmaz. Annemin babası annem çok küçükken ölmüş, cenazesini kim kaldırdı, babası nerede gömülü bilmiyor. Mezarlığa gidiyoruz ortaya okuyoruz, o kadar acı ki. Annemin tek vasiyetidir, benim nereye gömüldüğümden emin ol, yerim belli olsun. Koronanın içimi yakan detaylarından biridir...yıkamışsınız, helallik almışsınız, duyduğum gün duasını ettim, Allah hepimize hayırlı ölümler versin..Zaman geçtikçe yüreğiniz ferahlasın, çektikleri mükafat olsun inşallah..

Koah hastasıydı kalp yetmezliği vardı birde,tek tesellim çok acı çekmeden vefat etmiş olması.
Mübarek ayda olunca daha bir huzurlu oluyorum sanki.
İnşallah görürüm yıkayabilirsem ne mutlu bana diyordum çok şükür hepsini yaşadım.
Ettiğiniz dua içinde sağolun teşekkür ederim ayrıcana.
Tüm ölülerimizin mekanları cennet olur inşallah.

Sen iyi insan olduğun için bütün duaların isteklerin olmuş. Ne güzel görmüşün son defa.

Annen şimdi cennette mutlu olsun da; biz burda üzülsek de.
Allah sizi cennette buluştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…