Başın sağolsun, mübarek ayda gitti, mekanı cennet olsunKoah hastasıydı kalp yetmezliği vardı birde,tek tesellim çok acı çekmeden vefat etmiş olması.
Mübarek ayda olunca daha bir huzurlu oluyorum sanki.
İnşallah görürüm yıkayabilirsem ne mutlu bana diyordum çok şükür hepsini yaşadım.
Ettiğiniz dua içinde sağolun teşekkür ederim ayrıcana.
Tüm ölülerimizin mekanları cennet olur inşallah.
Koah hastasıydı kalp yetmezliği vardı birde,tek tesellim çok acı çekmeden vefat etmiş olması.
Mübarek ayda olunca daha bir huzurlu oluyorum sanki.
İnşallah görürüm yıkayabilirsem ne mutlu bana diyordum çok şükür hepsini yaşadım.
Ettiğiniz dua içinde sağolun teşekkür ederim ayrıcana.
Tüm ölülerimizin mekanları cennet olur inşallah.
Sen iyi insan olduğun için bütün duaların isteklerin olmuş. Ne güzel görmüşün son defa.
Annen şimdi cennette mutlu olsun da; biz burda üzülsek de.
Allah sizi cennette buluştursun.
Başın sağolsun, mübarek ayda gitti, mekanı cennet olsun
Başınız sağolsunÇok şükür istekleriniz olmuş.. Mekanı cennet olsun.
Babam emekli öğretmen, okuldan kalma alışkanlıkla sık sık tıraş olur. Hiç berberde sakal tıraşı olmamıştır muhtemelenSaç değil de sakalı çok uzamış. Ama işe falan gitmiyor sonuçta, uzaması hiç sorun değil. Dediğiniz gibi o berberde buluşurdu arkadaşlarıyla, oranın bahçesinde oturur zaten normalde. Tek duam o berberin açmaması en azından ama hiç sanmıyorum. Annem de beni dinlemiyor napayım gitsin virüsü kapsın diyor. Keşke 65 üstü olsaydı yemin ediyorum şikayet ederdim. Karakol aynı sokakta.
Başınız sağolsun 20 yıldır anne kokusuna hasret biri olarak bende çok iyi bilirim annesizlik ne demek.Allah sabır versin.Çok sağol canım,anne daha farklıymış daha iyi anladım.
Amin inşallah.
Başınız sağolsun 20 yıldır anne kokusuna hasret biri olarak bende çok iyi bilirim annesizlik ne demek.Allah sabır versin.
Yavruyu düşünmek istemiyorum nefesim daralıyor, anne ne haldedir! Bir de demişki; korona olmasından korktum hastaneye götürmedim. Sevmediğim için..yok ya bundan başka bir şey çıksın, bu kadarı çok fazla..virüsü falan unuttum bir an.Başımıza göktaşı mı düşse?Tsunami mi olsa?Allah bize daha nasıl ceza verse acaba?
Süper Lig'in eski futbolcusu Cevher Toktaş, 5 yaşındaki oğlunu hastanede boğarak öldürdü
Bursa'da koronavirüs şüphesiyle 23 Nisan'da tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Lig'de de top koşturan Cevher Toktaş, hastanede oğlu Kasım'ı boğarak öldürdüğünü 11 gün sonra itiraf etti.m.haberler.com
Birde psikolojik sorunum yok demiş.Sevmiyormuş.İfadesi o kadar saçma ki.Zaten bu durumun açıklaması da olamaz.Nasıl yapabilir insan bunu aklım almıyor.Yavruyu düşünmek istemiyorum nefesim daralıyor, anne ne haldedir! Bir de demişki; korona olmasından korktum hastaneye götürmedim. Sevmediğim için..yok ya bundan başka bir şey çıksın, bu kadarı çok fazla..virüsü falan unuttum bir an.
İnsan mıymış bu? Bu insansa biz neyiz?Başımıza göktaşı mı düşse?Tsunami mi olsa?Allah bize daha nasıl ceza verse acaba?
Süper Lig'in eski futbolcusu Cevher Toktaş, 5 yaşındaki oğlunu hastanede boğarak öldürdü
Bursa'da koronavirüs şüphesiyle 23 Nisan'da tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Lig'de de top koşturan Cevher Toktaş, hastanede oğlu Kasım'ı boğarak öldürdüğünü 11 gün sonra itiraf etti.m.haberler.com
Buna ben de sinir oldum Allah cezasını versin. Sevmiyorum psikolojik sorunum yok demiş.. İnsan kılığına bürünmüş şeytan.Birde psikolojik sorunum yok demiş.Sevmiyormuş.İfadesi o kadar saçma ki.Zaten bu durumun açıklaması da olamaz.Nasıl yapabilir insan bunu aklım almıyor.
Buna ben inanmadım sevmiyorsa hastaneye goturmez ki acaba hayal mi kuruyor. Başka bir gerçeklik mi yaratıyor diye düşünmeden edemedim.Başımıza göktaşı mı düşse?Tsunami mi olsa?Allah bize daha nasıl ceza verse acaba?
Ben de inanamadım. Başka bir şey var bu işte. Korona kapmasın diye götürmedim diyor, sonra götürüp kendi öldürüyor. Ya hayal dünyasında yaşıyor, ya da çok tehlikeli. Oğlundan başka sevmediği vardır elbet, hepsini öldürdü bu o zaman? Töbe ya, bir şey diyemiyorumBuna ben inanmadım sevmiyorsa hastaneye goturmez ki acaba hayal mi kuruyor. Başka bir gerçeklik mi yaratıyor diye düşünmeden edemedim.
Buna benzer bir film vardı. Otopside her şey çıkar ortaya zaten ama adam normal değil diyorum.Ben de inanamadım. Başka bir şey var bu işte. Korona kapmasın diye götürmedim diyor, sonra götürüp kendi öldürüyor. Ya hayal dünyasında yaşıyor, ya da çok tehlikeli. Oğlundan başka sevmediği vardır elbet, hepsini öldürdü bu o zaman? Töbe ya, bir şey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?