bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Başın sağolsun, mübarek ayda gitti, mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun Çok şükür istekleriniz olmuş.. Mekanı cennet olsun.

Korona Virüs COVID-19 testi yaptırdınız mı?

yeni anket ...

Sen iyi insan olduğun için bütün duaların isteklerin olmuş. Ne güzel görmüşün son defa.

Annen şimdi cennette mutlu olsun da; biz burda üzülsek de.
Allah sizi cennette buluştursun.

Çok sağol canım benim,en azından gördüm göremezsem diye çok korkuyordum.
Amin inşallah bir gün orada olacağız berabercene,babamda orada artık beraberler.

Başın sağolsun, mübarek ayda gitti, mekanı cennet olsun

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.

Başınız sağolsun Çok şükür istekleriniz olmuş.. Mekanı cennet olsun.

Çok teşekkürler sağolun,amin inşallah.

Babam emekli öğretmen, okuldan kalma alışkanlıkla sık sık tıraş olur. Hiç berberde sakal tıraşı olmamıştır muhtemelen babanız eski sosyal ortamın hasretine dayanamıyor belli ki.. geçecek bu günler de inşallah.. babam da evde durmaya alışkın değildir, evde kahve içmez, mutlaka dışarıda içerdi günlük kahvesini ama can tatlı, uyum sağlıyor mecbur

Başımıza göktaşı mı düşse?Tsunami mi olsa?Allah bize daha nasıl ceza verse acaba?

Yavruyu düşünmek istemiyorum nefesim daralıyor, anne ne haldedir! Bir de demişki; korona olmasından korktum hastaneye götürmedim. Sevmediğim için..yok ya bundan başka bir şey çıksın, bu kadarı çok fazla..virüsü falan unuttum bir an.

Birde psikolojik sorunum yok demiş.Sevmiyormuş.İfadesi o kadar saçma ki.Zaten bu durumun açıklaması da olamaz.Nasıl yapabilir insan bunu aklım almıyor.

böyle bir ifade olamaz yaa sevmiyorum ne demek iyi sevmediğimiz herkesi öldürelim o zaman evladı sevmemesi ayrı sorun sevmediği için öldürdüm demesi ayrı kanım dondu aklım almıyor

Belirti göstermiyorum, evden de çıkmıyoruz zaten temas durumumuz yok. Bu durumda test yaptırmama gerek olmadığı için yaptırmadım.

İnsan mıymış bu? Bu insansa biz neyiz?

Birde psikolojik sorunum yok demiş.Sevmiyormuş.İfadesi o kadar saçma ki.Zaten bu durumun açıklaması da olamaz.Nasıl yapabilir insan bunu aklım almıyor.
Buna ben de sinir oldum Allah cezasını versin. Sevmiyorum psikolojik sorunum yok demiş.. İnsan kılığına bürünmüş şeytan.

Buna ben inanmadım sevmiyorsa hastaneye goturmez ki acaba hayal mi kuruyor. Başka bir gerçeklik mi yaratıyor diye düşünmeden edemedim.

İnsan mıymış bu? Bu insansa biz neyiz?
[/QUOTE]
Böyle olacaksa ben insan olmamaya da razıyım,çoğu hayvan daha vicdanlı.

Buna ben inanmadım sevmiyorsa hastaneye goturmez ki acaba hayal mi kuruyor. Başka bir gerçeklik mi yaratıyor diye düşünmeden edemedim.
Ben de inanamadım. Başka bir şey var bu işte. Korona kapmasın diye götürmedim diyor, sonra götürüp kendi öldürüyor. Ya hayal dünyasında yaşıyor, ya da çok tehlikeli. Oğlundan başka sevmediği vardır elbet, hepsini öldürdü bu o zaman? Töbe ya, bir şey diyemiyorum

Test yaptirmakmi ?
Turkiye cok sansli bir ulke
Avrupada hastalandigin zaman 14 gun eve kapanmak zorundasin
Eger durumun kotulesirse hastaneye belkiiii aliyolar
Orada bile test yapmak için bekliyolar
Cunku test 2000 euro
Cook tanidigim var evinde acilar icinde kivraniyor suan
Ama hastane kabul etmiyor

Buna benzer bir film vardı. Otopside her şey çıkar ortaya zaten ama adam normal değil diyorum.

Testi yaptirmak istesek ( belirti yoksa bile ) yaptirabiliyor muyuz ?
Yani bu bizim istegimize bagli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…