- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Adam ifadelerinden bile normal değil. Yani o öldürmemiş olsa bile normal değil dediğin gibi.Buna benzer bir film vardı. Otopside her şey çıkar ortaya zaten ama adam normal değil diyorum.
Test yaptirmakmi ?
Turkiye cok sansli bir ulke
Avrupada hastalandigin zaman 14 gun eve kapanmak zorundasin
Eger durumun kotulesirse hastaneye belkiiii aliyolar
Orada bile test yapmak için bekliyolar
Cunku test 2000 euro
Cook tanidigim var evinde acilar icinde kivraniyor suan
Ama hastane kabul etmiyor
Testi yaptirmak istesek ( belirti yoksa bile ) yaptirabiliyor muyuz ?
Yani bu bizim istegimize bagli mi ?
Götürmeye mecbur kalmış olabilir.Olayı en ince detayına kadar soğukkanlılıkla anlatabilmiş psikolojisi pekte kötü olmasa gerek.Aklıma başka bir ihtimal geliyor ama durum o kadar üzücü ki nedenin ne olduğu önemsiz kalıyor.Buna ben inanmadım sevmiyorsa hastaneye goturmez ki acaba hayal mi kuruyor. Başka bir gerçeklik mi yaratıyor diye düşünmeden edemedim.
Bizim burdaki devlet hastanesinde acilden girip covid alanında muayene ediliyorsunuz.Testi yaptirmak istesek ( belirti yoksa bile ) yaptirabiliyor muyuz ?
Yani bu bizim istegimize bagli mi ?
Bende ara ara oluyo, bacaklarda ise özellikle hareketsizlikten olabiliyomuşEklem ve kas ağrısı yasayan var mi?mevsimseldir diye iyi düşünmek istiyorum.
Evet bacağımda da oluyor.malesef her şikayet covid e çıktığı için ister istemez korkuyorumBende ara ara oluyo, bacaklarda ise özellikle hareketsizlikten olabiliyomuş
Biz belcikada yasiyoruz ama hollandada almanyadada boyle diye biliyorum. Italya ispanya ayni durumHangi ülke, malum Avrupa bir kıta her ülke ve sağlık sistemi farklı.evde kıvranan akrabalarınız hangi ülkede, hiç hastaneye gitmemişler mi?
Ya ben olduğumuz yerden hic haber alamıyorum sizler nerden duyuyorsunuz? Ben de merak ediyorum ama sadece hayat eve sığardan bakıyorum ama hep ayniŞu an yaşadığım ilçede vaka sayısında ciddi artış oldu karantinaya alınan mahalleler ve ölümler var
Çok erken oldu normalleşme çok
Anons veriliyor buradaYa ben olduğumuz yerden hic haber alamıyorum sizler nerden duyuyorsunuz? Ben de merak ediyorum ama sadece hayat eve sığardan bakıyorum ama hep ayni
Risk almamak için ne yapıcaz iyice fenalaşmayı mı bekleyeceğiz benimde hafiften boğazım ağrıyorBizim burdaki devlet hastanesinde acilden girip covid alanında muayene ediliyorsunuz.
Bulaş alanında supheli vakalarla oksuren insanlarla aynı ortamı paylaşıp risk almaya hiç gerek yok.
Özel hastanelerde nasıl işler durum bilmiyorum.
Biz belcikada yasiyoruz ama hollandada almanyadada boyle diye biliyorum. Italya ispanya ayni durum
29 yasinda yakinim evde hapis
Hastane kabul etmedi
Konsoloslukdan turkiyeye transferini istedi ama ucakda kalkmadigi icin gidemiyor
Konsolosun kendi ascisi 3hafta komada kaldi sonra fisi cekildi hastanede, gerekce olarakda hastanede yer kapliyo
Hastaneye gidemezsinizki, sadece hamilelik ve cocuk bolumu acik
Allah hasta olan herkese yardim etsin sifa versin insallah
Başımıza göktaşı mı düşse?Tsunami mi olsa?Allah bize daha nasıl ceza verse acaba?
Süper Lig'in eski futbolcusu Cevher Toktaş, 5 yaşındaki oğlunu hastanede boğarak öldürdü
Bursa'da koronavirüs şüphesiyle 23 Nisan'da tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Lig'de de top koşturan Cevher Toktaş, hastanede oğlu Kasım'ı boğarak öldürdüğünü 11 gün sonra itiraf etti.m.haberler.com
dogdugundan beri sevmiyordum demis yastikla bogdum 15 dakika oyle kaldim cirpinmasi kesilince biraktim diye anlatmisEkşi Sözlük'te esprisiz nick adında bir kullanıcı olayın bu şekilde olduğunu, bilmeden linç etmemiz gerektiğini söylüyor:
"arkadaşlar sakin olun. 23 nisan günü 10 gündür grip olması sebebiyle acil servise götürdü oğlunu. acil serviste çocuğa serum takıldı. serum takılır takılmaz çocuğun nefesi durdu. yoğun bakıma yatırıldı ama kurtarılamadı. covidden şüphelenildi, sonucu negatif geldi. doktordan ilaç alerjisinden şüphelenilerek şikayetçi olundu. kendisi hep kendini suçladı, önce kendisine neden daha erken hastaneye götürmedim diye kızdı, işin içine ilaç alerjisi girince neden götürdüm diye. zaten bir süredir psikiyatrik sorunları vardı. kendisini cezalandırmak istiyordu. çok dindar bir adamdır, kendine zarar veremezdi. gitti böyle bir yalan söyledi. karakolda dayak yedi. şu anda tutuklu ama zaten olay adli tıp raporu veya kamera kayıtlarıyla açığa çıkacak. kendisini savunmayı reddediyor, kimseyi dinlemiyor şu an.
yani olayı bilip bilmeden linç ettiğiniz adam, evladını ilaç alerjisi yüzünden kaybetmiş, akıl sağlığından olmuş, acılı bir baba."
Dediği doğru mu yanlış mı bilemem ama işin iç yüzünü bilmeden linç etmemek gerektiğini düşünüyorum ben de. Postpartum depresyon yüzünden bebeklerini öldüren anneler de var mesela ve postpartum depresyona yakalanma olasılığı her anne adayı için geçerli. Akıl sağlığını yitirince insan her şeyi yapabilir, muhakeme yeteneği olmadığı için her şeyi söyleyebilir. İşin aslı yakında belli olur. Minik yavruya Allah rahmet eylesin.
bugun vakada artis var ama bakan beklenen bir artis demis ne kdr zor bir durum dunya acisindan normallesme mecbur hale geldi artik bir yandan virusun enfekte edecegi insanin sayisinin artis tedirginligi ne olcak bakalimŞu an yaşadığım ilçede vaka sayısında ciddi artış oldu karantinaya alınan mahalleler ve ölümler var
Çok erken oldu normalleşme çok
dogdugundan beri sevmiyordum demis yastikla bogdum 15 dakika oyle kaldim cirpinmasi kesilince biraktim diye anlatmis
otopside cikar hersey yazik olan cocuga oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?