bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Almanyada yil sonuna kadar büyük etkinlikler yasagi kalkmayacak muhtemel diye yazmislar yasadigim eyaletin internet sayfasinda.

Yani bu sene evlenmek isteyen dügünü unutsun. Toplu etkinlikleri unutsun.
Türkiye veya her ülke icinde gecerli oldugunu düsünüyorum bunun.
Plan programinizi ona göre ayarlayin...

aktif vaka 49 bine dusmus insallah artmaz duserek devam eder biraz vakada artmis olmus ama beklenen duzeyde deniyor

Normalleşme ile vakaların artması normal.
Bir süre artar sonra tekrar kontrol altına alınır.
Vaka sayısı beklenenin çok üzerine çıkarsa yine kısıtlamalar başlar.
Bundan sonrası çok daha zor bir süreç.

aktif vaka 49 bine dusmus insallah artmaz duserek devam eder biraz vakada artmis olmus ama beklenen duzeyde deniyor
Test sayısı dünden daha az, vaka daha fazla. 35 bin test yapılsaydı 3000 küsür hasta çıkabilirdi. Vaka neden bu kadar arttı acaba? Ölüm de ilk kez bir önceki günden daha fazla oldu sanırım.

Normalleşmeye daha geçmedik ki. Normalleşmeye geçtikten 5 gün sonra artsa tamam. Bu neyin artışı acaba oraya takıldım ben.

Test sayısı dünden daha az, vaka daha fazla. 35 bin test yapılsaydı 3000 küsür hasta çıkabilirdi. Vaka neden bu kadar arttı acaba? Ölüm de ilk kez bir önceki günden daha fazla oldu sanırım.
olum sayisi ayni oranlarda gidiyor aslinda ama vaka artisi yuzde 7 lere cikmis bakan beklenen sinirlar icerisinde bir artis diye yazmis toplam vakadaki azalma devam ediyor hala yarin gunluk vaka sayisi daha az olur insallah

Normalleşmeye daha geçmedik ki. Normalleşmeye geçtikten 5 gün sonra artsa tamam. Bu neyin artışı acaba oraya takıldım ben.
23-24-25-26 nisandan sonra cok fazla disariya cikan oldugu yazilmisti ilk 4 gunluk yasakti ustunden 9 gun gecmis enfekte olanlarin sonucuda olabilir 5 gunde belirti veriyor ortalama cunku

Normalleşmeye geçenler hep vardı. Kendi kendilerine çoğu insan zaten normal yaşamaya devam etti. Bugün mesela çocuklar dışarda top oynuyolardı. Dışarda inanılmaz bi kalabalık vardı. İnsanlar rahatlamaya başlayıp çıktılar dışarıya çoktan. Biz bile hiç dışarı çıkmazken 2 gündür çıkmak zorunda kaldık. Kontroller için vs. Yine dikkat ettik tabiki ama başkaları hiç dikkat etmiyor emin olun. Artık bulaşırsa bizede yapacak bişey yok. Ben maskeyle araya mesafe koymaya çalışıyorum adamlar ağzımıza girmeye çalışıyor. Bakalım şu 2 günde hastalanmazsak daha da hastalanmayız.

23-24-25-26 nisandan sonra cok fazla disariya cikan oldugu yazilmisti ilk 4 gunluk yasakti ustunden 9 gun gecmis enfekte olanlarin sonucuda olabilir 5 gunde belirti veriyor ortalama cunku
O zaman korkarımki önümüzdeki bir kaç gün de böyle olacak sayılar..

martdan beri biz ayni tempodayiz esim calisiyor esnaf hergun minibuslerde kac kisiyle karsilasiyor kimbilir ya sandigimiz kdr kisi enfekte degil yada bilmeden geciriyoruz galiba anlamadim

martdan beri biz ayni tempodayiz esim calisiyor esnaf hergun minibuslerde kac kisiyle karsilasiyor kimbilir ya sandigimiz kdr kisi enfekte degil yada bilmeden geciriyoruz galiba anlamadim
muhtemelen geçiriyoruz bana öyle geliyor. Yada çoktan geçirdik. Herkesin döküldüğü bi zaman vardı ya ümidim o sırada geçirmiş olmamız. Antikor testi yaptırabiliyor muyuz acaba bilen var mıdır ki ?

muhtemelen geçiriyoruz bana öyle geliyor. Yada çoktan geçirdik. Herkesin döküldüğü bi zaman vardı ya ümidim o sırada geçirmiş olmamız. Antikor testi yaptırabiliyor muyuz acaba bilen var mıdır ki ?
ocak ayinda gecirilen icin domuz gribi deniyormus ama bir yandan da ozamanki ciger goruntulerinin koronayla benzer oldugunu soyleyen doktorlarda olmus biz martin basinda gecirmistik esim daha once hicbir viral enfeksiyonda yasamadigi belirtileri yasamisti hatta ama bilemiyoruz tabi..bu testi antalyadan pilot bolge olarak baslatacaklarini okumustum sonuc ne bilmiyorum

Evet ben de anlamıyorum.ne var yani kendi evimizdeyiz kendi ailemizleyiz.neden sıkılalım

Ki ben evde oturmayan sürekli gezen bi insandım.buna rağmen inanın kafamı balkondan çıkarmaya korkuyorum.

Bunda belki pandemi servisinde yatmamin da etkisi var.ama bu boş boş hem de maskesiz gezenler kendileri veya ailelerinin başına gelmeden asla anlamazlar.

Kimsenin burada linç ettiğini düşünmüyorum.Böyle bir durum karşısında verilmesi gereken tepki ne ise o kadar tepki verildi.Sonuçta 5 yaşında ki oğlunu boğarak öldürdüğü ifade eden bir cani var ortada.Annenin halini düşününce adama hiç acıyasım gelmiyor tek temennim gerçekten delidir ve o yavrucak anlattığı gibi çırpınarak can vermemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…