bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnstagram hesabına baktım şimdi, verdiğim tarihler hep doğru çıktı bana güvenin diyor. Çok umutlu yazın biteceğinden eminim diyor.
Ben de tek tek tüm hikayelerine, gönderilerine baktım. Gerçekten hepsini tutturmuş pik tarihini, ölümün düşeceği zamanı vs
Eylülde aşı yüzde yüz bulunacak da demiş
Valla doğru ya da yalan bana çok iyi geldi, ilk kez umutlu uyucam sanırım 2 ay sonra

Şöyle bi düşündüm de annemin babamın kontrolleri vardı geçen ay, korkudan hastaneye gitmedik.
ben 1 aydır hastayım adım atmadım hastaneye
Şu ay bitsin haziranda kontrollerini yaptıralım en iyisi

Eklentiler

• A5BA7ACB-2CAA-4B17-B8E3-750B2ED98FA0.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 69
Siz yinede aksatmayin soyle dusununce evet eskiler nerde doktor gormusler ama saglikli dogumlar olmus bu tesellisi olabilir
Allaha emanet insallah Hersey yolundadir
Bende seker yuklemesi yapilmadi once kandan bakildi sonuclar temiz gorundugu icin gerek duymadi doktorum
Bu virus olayindan beri benim 3.gidisim olacak

Eczanelerde şeker ölçme aletleri satiliyor alin bir tane karninizi doyurduktan 1 saat sonra ölçün sekerinizi 140 ın altinda çıkarsa yoktur sekeriniz
Teşekkürler annemve babamda var bu aletten fazlasıyla alıp yapayım bilgi için sağolun şimdide yapsam olur öyleyse 26. Haftadayım

Fazla iyimser ama okumak bile iyi geldi
Ben iki gün önce babama eşlik ettim hastaneye gittik babamın ayakları şişiyor böbrek yetmezliği var 79 yaşında ablam çalıştığı için ben gittim bütün gün elimde dezenfektanımla oturdum diyebilirim hastane çalışanları bile sağda solda maskelerini çenelerine indirip konuşuyolardı kendi aralarında onları öyle görünce bir rahatlık gelmedi değil hani Allah mecburluk vermesin 2 aydır kendi kontrolüme gitmemiştim iğnelerim var yaptırmadım ama böyle oldu işte

Evet haklısın tabi benim birde erken doğumla bebek kaybım var 22 haftada kaybettim oğlumu riskli haftaları geçtim diye bi güven geldi en son beş hafta önce gittim üç hafta daha var bayram sonrasına çok mu ara veemiş olurum ki gebelik tiroidi çıktı birde onun içinde dahiliyeye gitmedim ay bu nedir ya normalde olsa hergün giderim ne ağrılarımı evde geçirdim

Günaydın Sevgili Dostlar. Dün gece "süper ay" vardı; yani ayın bu sene içerisinde dünyaya en yakın konumunda olup en büyük göründüğü geceymiş. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve günümüzün aydınlık geçmesi dileği ile size bu sabahki gün doğumunu, dün geceki süper dolunayı ve ay gibi bembeyaz açmış yer minesi çiçekleri ile beyaz sardunya çiçekleri gönderiyorum. Sevgilerimle

Merhabalar
Şu an kuaföre gidip gitmemek konusunda çok kararsızım
Saçlarımı her gün avuç avuç yerden topluyorum
Kestirmek istiyorum
Sizce kuaför ne kadar dikkat ederse etsin hastalık bulaşır mı?
Bulaşır bulaşmaz diyemeyiz. Eğer kuaförün kendisi virüs taşıyıcısı ise bulaşma olasılığı çok yüksek. Eğer kendisi taşıyıcı değilse ve her önlemi aldıysa, siz de çok dikkat ederseniz ortamdan bulaşma olasılığı düşük derdim ama ben olsam şu aşamada asla cesaret etmezdim. Saç dökülmesinin saçların kesilip kesilmemesi ile alakası yok, saç içten beslenir, vitamin eksikliğiniz vardır.

içiniz rahat olsun, her türlü haber yapılıyor bu aralar ve bu da mantıksız bir haber. Dışarıya çıkılmıyorsa, eve dışarıdan biri girmiyorsa, dışarıdan gelen ürünler dezenfekte ediliyorsa (ki bunun da gereksiz olduğunu söyleyenler var ama ben yapıyorum) nasıl evin içine girsin virüs? İmkansız yani. Bunlar evden çıkmayıp eve misafir sokanlardır, Zaten haber New york'da yapılmış, doğru bile olmayabilir, kaldı ki orada insanların çoğu dışarıya çıkmıyor zaten ama işe gidenler vardır, evden çıkmayanlar bile market alışverişi için, spor ve köpek gezdirmek için çıkıyorlar, dikkat etmiyorlardır; New York virüsün en yoğun olduğu şehir.

Son düzenleme:
İnşallah öyledir. Artık psikolojim kaldırmıyor malesef. Boğazımı, ciğerimi, nefesimi dinlemekten yoruldum. Hadi bunlar benimle ilgili de, evden hiç çıkmayanlar bari güvende olsun. İnternete yazınca aynı haber bütün gazetelerde çıktı. İnşallah yalan haber diye duyarız iki gün sonra.

Iste bendede gebelik tiroidi cikti diye doktorum beni ozellikle cagiriyo
Riskli bir gebeligim yok ama sonucta tiroid kontrol altina alinmasi gerek yoksa tehlike yaratir
Bukadar korkmayin, evet cok buyuk riski goze almak hastaneye gitmek ama gitmemeklede hem kendinizi hem bebeginizi riske atiyorsunuz
Hastanede birseye dokunmayin dokunsanizda asla yuzunuze degmeyin
Hastane cikisinda arabada kolonya, dezenfektan kullanin
Telefonu kullanmayin hastanede mesela, hani virus falan bulasmasin cunku sonra hep elinize alacaksiniz onu dezenfekte etmediyseniz bulasabilir
Eve girer girmez elbiselerinizi cikarin balkona asin. Bir dus alin
Yani onleminizi Alin siz, sonra nereye kadar kacabileceksinizki. Sizin gitmek istediginiz tarihte bu virus tamamen bitecekmi yine olmus olacak
Bununla yasamaya alismaliyiz, ogrenmeliyiz
Sen onlemini al gerisini Allaha birak, gelecek olduktan sonra evde disaridan gelen kisidende, alisveris posetindende bulasir

aynisini cinli viralogda soylemisti sars uzerinde calismalari olan biri haziranda bitecek diye acikcasi tam manasiyla bitmesede sicaklar sebebiyle baya darbe alacagini dusunuyorum
Adam sadece 2. Dalga gelebilir ama o zamana aşı bulunur yazmış. Sonra ki resimlerin altına da ikinci dalga gelmeyecek, eminim yazmış. Uzmanlığı kadın doğum ama, bilemedim..İnanmak istiyorum

biz cikiyoruz hala birsey olmadi bende boyle diye diye en sonunda bulastirtcam kendime:))) demeye calistigim devamli disariyla baglantisi olanlara bulasmasi bile zorken evdekilere nasil bulasicak o haber kesin eksik yanlis birsey var yani

Adam sadece 2. Dalga gelebilir ama o zamana aşı bulunur yazmış. Sonra ki resimlerin altına da ikinci dalga gelmeyecek, eminim yazmış. Uzmanlığı kadın doğum ama, bilemedim..İnanmak istiyorum
2.dalga icin eylul ekim deniyordu ama buda hep ihtimal aslinda belki ozamana virusun etkisi azalacak bagisiklik kazanilacak

biz cikiyoruz hala birsey olmadi bende boyle diye diye en sonunda bulastirtcam kendime:))) demeye calistigim devamli disariyla baglantisi olanlara bulasmasi bile zorken evdekilere nasil bulasicak o haber kesin eksik yanlis birsey var yani
Eşim diyor ki dışardakileri gördükçe haline çok üzülüyorum.. kapıyı eşim sanıp kapıyı açtım, apartman görevlisiyle yüz yüze geldim, inşallah kameradan kimse izlemez paniğimi Nasıl insanlarla yüzyüze gelicem bilmiyorum :)

2.dalga icin eylul ekim deniyordu ama buda hep ihtimal aslinda belki ozamana virusun etkisi azalacak bagisiklik kazanilacak
Benim korkum ikinci dalganın herkes normalleşmişken gelmesi. İş yerleri açık, okullar, hastaneler yoğun..Böyle bir zamanda gelirse çok kayıp olur. Virüsün etkisi azaldı açıklamasını yapmak için sağlam deneyler lazım bence. Ya da sıfır hasta mı olması lazım acaba?

dün haberlerde, sokakta bir adamla yapılan röportajı izledim.
adam tutturmuş "virüsün adı büyük, etkisi küçük, ne yaptı ki ? hiçbir şey" dedi sürekli. muhabir bile şok oldu. kız resmen yalvardı "abi nolur mesafeli dur yaklaşma" diye.
eminim o adam gibi insanlardan milyonlarca var, sadece istanbulda.
böylelerini gördükçe, duydukça, normal hayata dönüşlerin erken başladığını düşünüyorum.

e zaten ikinci dalga demek, tam yatıştı denilen anda insanların gevşekliği yüzünden tekrar başa sarmak demek.
bunun açık ve net anlamı bu..
tetikleyici faktör olmasa neden yaşansın ki..

:)) ya aslinda az da olsa biraz disariya ciksaniz belki bu korkunuz yatisir maske takip sadece dolastikdan sonra sorun olacagini hic sanmam ben bir sure cikmadim sonra cikarken bir heyecan basti insan evde kaldikca disarisinin kaos icinde oldugunu falan dusunuyor ama bir baktim ayni devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…