bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hatırlıyorum sizi :) siz bile bu hale geldiyseniz, bana bir güven geldi :))))

Ben önce koliyi 3 gün kapının önünde bekletiyorum. Sonra içindekileri balkonda 3 gün daha bekletip dererjanla yıkıyorum
Ama ben bile ilk kez geçen gün kargo gelir gelmez açıp balkona koydum, bi yerden sonra ister istemez gevşiyo insan
Hele marketten bazen peynir, sucuk tarzı şeyler aldığımda bekletemeden köpükleyip geçiyorum
Tek korkum damacanalar şu an, kapı önünde siliyorum sadece 1 gün bekletip

Bende de vardı ama atlattım ve a şıkkını isaretleyen 3 kişiden biriyim sanırım bundan sonra ola ki aşk acısı filan yaşarsam " oğlum ben koronayı atlattım sende kim küpeksin " diyebilirim sanırım. Bir de 14 gün daha geçsin de plazma bağışçısı olmak istiyorum

Turli
İnstagram hesabına baktım şimdi, verdiğim tarihler hep doğru çıktı bana güvenin diyor. Çok umutlu yazın biteceğinden eminim diyor.

Hava sıcaklığı etkilemiyor dedi dün mehmet ceyhan ama domuz gribide sanirim yazin bitmişti mutasyona mi uğradı yoksa sıcaklıktan mi bilmiyorum.

Şöyle bi düşündüm de annemin babamın kontrolleri vardı geçen ay, korkudan hastaneye gitmedik.
ben 1 aydır hastayım adım atmadım hastaneye
Şu ay bitsin haziranda kontrollerini yaptıralım en iyisi
Ben ozel hastaneye gittim pazartesi günü, doktolar normaldi sadece maske vardi, koruycu giysi , siperlik ya da gözlük yoktu ekstra.

Bu açıklamayı yapan kim?Yapılan açıklamalara bakınca İkinci dalganın o kadar masum olduğunu düşünmüyorum.İspanyol gribi gibi bir örnekte varken

kuzenimle esi saglik calisani esi ambulans gorevlisi son gunlerde vakalar gercekten de azalmis gorevli arkadaslarida soyluyormus cagrilmiyorlarmis ve hastanelerde
Size bayılıyorum çok olumlu ve eğlenceli bir insansınız.. siz hep yazın buraya rahatlıyorum valla
yazdiklarimin iyi gelmesine cok sevindim bebisde strese girmez hem:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Bu açıklamayı yapan kim?Yapılan açıklamalara bakınca İkinci dalganın o kadar masum olduğunu düşünmüyorum.İspanyol gribi gibi bir örnekte varken
ikinci dalgayla ilgilide test sayisinin artmasinin onemli oldugunu soyluyormus uzmanlar ..sarsda ikinci dalga olmamis tabi daha bulasici degil ama ayni aileden gelmeleri umarim bu konuda benzerlik gostermelerini saglar

Evet normalde zaten markete filan çıkıyorum bu söylediklerini yapıyorum ama hastane deyince daha bir sıkıntılı geliyor-du taaa ki babamla mecbur kalıp gidene kadar gerçi özel diyede biraz daha rahattım devlete olsa bilmem ne olurdu halim bunu bende hep söylüyorum gelecekse poşetle gelir

Çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun

Arkadaşın dediğini yapacaktım kendim aç tok ölçecektim

Kuzeniniz, eşi ve tüm sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az, hele bu salgında olağanüstü bir performans sergilediler, bizler için gece gündüz çalıştılar, ailelerinden evlatlarından uzak kaldılar, umarım tüm sağlık çalışanlarına salgındaki başarıları için devletimiz ayrıca teşekkür eder zira onlar olmasa bugün bu başarı sağlanamazdı.

Bir de sağlık çalışanlarımızı düşünmeyen bir kesim var, benim topiğe girme sebebim bu aslında, müsaadenizle düşüncesiz, hiçbir uyarıyı dikkate almayan, kendilerini bir kenara bıraktım etraftaki insanlara karşı zerre sorumluluk hissi olmayan insanları kınayıp rahatlamak istiyorum.

Benim düşüncesiz, sorumsuz akrabalarımdan biri Corona olmuş, her ne kadar başta Corona olduğunu anlamasa da, ki onca belirtiye insan nasıl anlamaz onu da anlamış değilim, hasta olduğunu bile bile işe gitmeye de devam etmiş, kaç gün işe gitti bilmiyorum ama o arada kullandığı toplu taşıma aracında, işyerinde, evinin sokağında kaç kişiye Corona bulaştırdı fikrim yok, en son nefes darlığından iyice kötü olunca hastaneye götürülmüş test yapılmış sonuç pozitif, hastaneye yatırılmış ama iş bununla bitmiyor, onun kendi kadar sorumsuz ailesi sağlık çalışanları her gün arayıp yoklasa da başka insanlarla temas etmişler, neymiş onlarda belirti yokmuş

Şimdi ben bunlara sorumsuz, düşüncesiz, başka insanları umursamayan, bencil, sağlık çalışanlarının ikazlarını dikkate almayan cahiller desem hakaret olmaz sanırım çünkü acayip sinirlendim, geçmiş olsun demek için bile aramadım, böyle bile isteye ayaklı virüs gibi dolaşanları dahi iyileştirmek için çaba sarf eden sağlık çalışanlarını takdir ediyorum, Allah yardımcıları olsun.

ikinci dalgayla ilgilide test sayisinin artmasinin onemli oldugunu soyluyormus uzmanlar ..sarsda ikinci dalga olmamis tabi daha bulasici degil ama ayni aileden gelmeleri umarim bu konuda benzerlik gostermelerini saglar
Sanırım ikinci dalga endişesi bulaşıcılığının fazla olmasından umarım o dalga çok hafif geçer

Biz bu şartlarda daha çoook eve hapsolur maske,eldiven eskitiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…