Hatırlıyorum sizi :) siz bile bu hale geldiyseniz, bana bir güven geldi :))))Ben de başlarda çok acayip deli deli tedbirler alıyordum. Önce kolonya, sonra bekletme, sonra sabunla köpürte köpürte yıkama sonra tekrar bekletme vs. Paketli ürünlerin paketlerini sabunla yıkadıktan sonra bir de içeriğini evdeki saklama kaplarına aktarıp paketini atıyordum. Eşim kızıyordu bana bu kadar titizlendiğim ve kendime iş çıkardığım için. Şimdi dün sadece bir kaç saat dışarıda bırakıp sonra bozulmasın diye sabunla yıkadığım yoğurt kabını başka kaba aktarmadan öylece koydum buzdolabına; büyük olay23 mart alışverişimiz sırasında aldığım mayaları karantina odasına almıştım direkt poşetiyle beraber. Kullanacağım sırada kolanyalayıp dış paketinden çıkartıyordum sonra ellerimi yıkıyordum; artık üzün zaman geçti diye onu da yapmıyorum. Dün son kullanmaya tarihine bakayım dedim okuyamayınca eşim aldı baktı; yeni aldığımızı sanmıyormuş meğer "sen bunların paketlerini yıkadın mı? dedi "yok yıkamadım" dedim "kolonya mı sıktın? dedi "yok hiçbir şey yapmadım" dedim. Birden yüzündeki paniği görmeliydiniz, sanki elinde bomba tutuyormuş gibi "nasıl yani?" falan oldu, "23 marttan beri duruyor kalmamıştır virüs" dedim yani anlıyorum insanlar sıkılıyorlar artık, ben bile gevşedim.
iyi gelmesine cok sevindimSen mi ben mi :))) Her mesajın içimi rahatlattı sabah sabah, hep yaz emi
Rica ederim.Tekrarlayarak yapın her hafta yapın varsa atlamamış olursunuz.Açlikda ölçün onun da 90 nın altı cikmasi lazim diye biliyorum.Teşekkürler annemve babamda var bu aletten fazlasıyla alıp yapayım bilgi için sağolun şimdide yapsam olur öyleyse 26. Haftadayım
Size bayılıyorum çok olumlu ve eğlenceli bir insansınız..mesajlarima okuyunca virusun gidecegine gonulden inandigimi goruyorumdevamli bir olumlama falan
TurliBi dönem whatsappda bir yazı dolanıyordu , bu virüs aslında laboratuvar yapımı , 6 aylık bir ömrü var , Türkiye için bitiş tarihi 20 nisan yazıyordu . Ben de onu okuyunca yazılanlar çok mantıklı gelmişti ama maalesef doğru çıkmadı
İnstagram hesabına baktım şimdi, verdiğim tarihler hep doğru çıktı bana güvenin diyor. Çok umutlu yazın biteceğinden eminim diyor.
Ben ozel hastaneye gittim pazartesi günü, doktolar normaldi sadece maske vardi, koruycu giysi , siperlik ya da gözlük yoktu ekstra.Şöyle bi düşündüm de annemin babamın kontrolleri vardı geçen ay, korkudan hastaneye gitmedik.
ben 1 aydır hastayım adım atmadım hastaneye
Şu ay bitsin haziranda kontrollerini yaptıralım en iyisi
Bu açıklamayı yapan kim?Yapılan açıklamalara bakınca İkinci dalganın o kadar masum olduğunu düşünmüyorum.İspanyol gribi gibi bir örnekte varkenBugün dinledim, ikinci dalga böyle değilmiş. Virüs tamamen bittikten sonra, etkisini kaybedip, insanlara bulaşmıyor. Yani sıfır vaka varken, soğuk havaların etkisiyle tekrar canlanıp, yayılım gösteriyormuş. 3 dalga kadar canı oluyormuş bir virüsün.
yazdiklarimin iyi gelmesine cok sevindimSize bayılıyorum çok olumlu ve eğlenceli bir insansınız..siz hep yazın buraya rahatlıyorum valla
ikinci dalgayla ilgilide test sayisinin artmasinin onemli oldugunu soyluyormus uzmanlar ..sarsda ikinci dalga olmamis tabi daha bulasici degil ama ayni aileden gelmeleri umarim bu konuda benzerlik gostermelerini saglarBu açıklamayı yapan kim?Yapılan açıklamalara bakınca İkinci dalganın o kadar masum olduğunu düşünmüyorum.İspanyol gribi gibi bir örnekte varken
Hem de Samsun’da doktormuş , dedikleri doğru çıkarsa bi ziyaretine gidicemFazla iyimser ama okumak bile iyi geldi
Evet normalde zaten markete filan çıkıyorum bu söylediklerini yapıyorum ama hastane deyince daha bir sıkıntılı geliyor-du taaa ki babamla mecbur kalıp gidene kadar gerçi özel diyede biraz daha rahattım devlete olsa bilmem ne olurdu halim bunu bende hep söylüyorum gelecekse poşetle gelirIste bendede gebelik tiroidi cikti diye doktorum beni ozellikle cagiriyo
Riskli bir gebeligim yok ama sonucta tiroid kontrol altina alinmasi gerek yoksa tehlike yaratir
Bukadar korkmayin, evet cok buyuk riski goze almak hastaneye gitmek ama gitmemeklede hem kendinizi hem bebeginizi riske atiyorsunuz
Hastanede birseye dokunmayin dokunsanizda asla yuzunuze degmeyin
Hastane cikisinda arabada kolonya, dezenfektan kullanin
Telefonu kullanmayin hastanede mesela, hani virus falan bulasmasin cunku sonra hep elinize alacaksiniz onu dezenfekte etmediyseniz bulasabilir
Eve girer girmez elbiselerinizi cikarin balkona asin. Bir dus alin
Yani onleminizi Alin siz, sonra nereye kadar kacabileceksinizki. Sizin gitmek istediginiz tarihte bu virus tamamen bitecekmi yine olmus olacak
Bununla yasamaya alismaliyiz, ogrenmeliyiz
Sen onlemini al gerisini Allaha birak, gelecek olduktan sonra evde disaridan gelen kisidende, alisveris posetindende bulasir
Çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsunkuzenimle esi saglik calisani esi ambulans gorevlisi son gunlerde vakalar gercekten de azalmis gorevli arkadaslarida soyluyormus cagrilmiyorlarmis ve hastanelerde
yazdiklarimin iyi gelmesine cok sevindimbebisde strese girmez hem:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Arkadaşın dediğini yapacaktım kendim aç tok ölçecektimİhmal etmeyin şekeri de. 30 hafta olunca zaten geçmiş olacak gidin baktırın. Ben şu an şeker yüklemesi yapıldı bekliyorum öyle yazıyorum size. İki gün önce yapıldı yüksek çıktı. Bugün tekrar yapılıyor. Şu an bahçede oturup bekliyorum. Niçin riske atayım ? Sizde riske atmayın. Önerilenler neyse size hamilelik boyunca onlara uyun.
Kuzeniniz, eşi ve tüm sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az, hele bu salgında olağanüstü bir performans sergilediler, bizler için gece gündüz çalıştılar, ailelerinden evlatlarından uzak kaldılar, umarım tüm sağlık çalışanlarına salgındaki başarıları için devletimiz ayrıca teşekkür eder zira onlar olmasa bugün bu başarı sağlanamazdı.kuzenimle esi saglik calisani esi ambulans gorevlisi son gunlerde vakalar gercekten de azalmis gorevli arkadaslarida soyluyormus cagrilmiyorlarmis ve hastanelerde
yazdiklarimin iyi gelmesine cok sevindimbebisde strese girmez hem:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Sanırım ikinci dalga endişesi bulaşıcılığının fazla olmasından umarım o dalga çok hafif geçerikinci dalgayla ilgilide test sayisinin artmasinin onemli oldugunu soyluyormus uzmanlar ..sarsda ikinci dalga olmamis tabi daha bulasici degil ama ayni aileden gelmeleri umarim bu konuda benzerlik gostermelerini saglar
Biz bu şartlarda daha çoook eve hapsolur maske,eldiven eskitiriz.Benim düşüncesiz, sorumsuz akrabalarımdan biri Corona olmuş, her ne kadar başta Corona olduğunu anlamasa da, ki onca belirtiye insan nasıl anlamaz onu da anlamış değilim, hasta olduğunu bile bile işe gitmeye de devam etmiş, kaç gün işe gitti bilmiyorum ama o arada kullandığı toplu taşıma aracında, işyerinde, evinin sokağında kaç kişiye Corona bulaştırdı fikrim yok, en son nefes darlığından iyice kötü olunca hastaneye götürülmüş test yapılmış sonuç pozitif, hastaneye yatırılmış ama iş bununla bitmiyor, onun kendi kadar sorumsuz ailesi sağlık çalışanları her gün arayıp yoklasa da başka insanlarla temas etmişler, neymiş onlarda belirti yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?