bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Elimden gelse kendimi çamaşır suyuyla yıkarım Şaka bi yana gerçekten içim böyle rahat ediyo benim
Mesela bu virüs bitse bile artık marketten aldığım her şeyin paketini güzelce yıkıcam. İyi bi alışkanlık aslında

Bu adamın diğer yazılarını nerde okuyorsun inşallah doğrudur ikinci dalga gelmeyecek diyor anladığım

Sıcaktan ziyade ışınların düşme açısından bahsediyo hep. Bilmiyorum ya haklı çıkmasını çok istiyorum. Yoksa dünya sağlık örgütünü takip edersem çamaşır suyuna falan yatırcam kendimi umutsuzluktan

Mehmet Ceyhan geçen DSÖ yü bu kadar ciddiye almayın dedi resmen. Şok oldum :) onlar her salgında bizden fikir alıyorlar. Yıllardır bildiklerimi onlara anlatıyorum, halen çok yanlış şeyler yapıyorlar dedi. Öğrencileri gözüyle bakıyor Mehmet hoca onlara. Benim de ondan sonra im rahatladı. DSÖ ye kalsak yandık zaten 5 yıl sürecek diyip duruyorlar.

aman hic bakmayin bu kdr kotumser olmalarinin altinda birsey yatiyor sanki bill gates en buyuk finansorlerinden ve ona gorede cok uzun surecekmis salgin algimi yaratmaya calisiyorlar bilmem ama hic iyi niyetli gormuyorum artik komplo teorilerimden biri

ikinci dalgayla ilgilide test sayisinin artmasinin onemli oldugunu soyluyormus uzmanlar ..sarsda ikinci dalga olmamis tabi daha bulasici degil ama ayni aileden gelmeleri umarim bu konuda benzerlik gostermelerini saglar
Bu kiside böyle yazmıştı danimarkadaymis kendisi

Eklentiler

• Screenshot_20200508-221251_WhatsApp.webp
    36 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20200508-221300_WhatsApp.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_20200508-221302_WhatsApp.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_20200508-221306_WhatsApp.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 107
Biraz önce anneme hediyesini ben bırakayım dedim. Apartman kapısını açtım, elimde eldiven vardı ama farketmiyor yaptığım şeyden sonra. 1 dakika sonra maske nasıl olduysa koptu, tepki olarak apartman kapısını açtığım elimle suratımı tuttum maske düşmesin diye. Çöp bulana kadar öyle dolandım maskeyi attım, dezanfektan vardı cebimde çıkartıp yüzümü sildim ama 5 dakika geçti. Anneler günü için konumuz bu oldu anacığımla ne yazıkki..bi şey olmuş mudur yaa..akşama kadar o kapıyı kaç kişi açıyor..

Ev hanımları lütfen marketten aldığınız şeyleri deterjanla yıkamayın!!!
Markette çalışmış biri olarak söylüyorum ki makarna pirinç mercimek her şey rafa güzelce yerleştirilsin diye toplu iğneyle deliniyor hava alsın şiş olmasın diye bu da demek oluyor ki yıkadınızda o deterjan yiyeceklere de gidiyor sadece bilgilendirmek istedim

Evet yıkadığım bulgur, şehriye küflenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…