Elimden gelse kendimi çamaşır suyuyla yıkarımValla başta kimse neyin ne olduğunu bilmiyordu. Damacanadan korkmadım, plastiği yıkamadan içindekini yedim diyen doğru söyler. Şimdi bu evham yapmıyorum valla diyenler doktorlar plastikten bulaşıyor diye açıklama yapsa damacanayı duşa sokarlar. Bilim kurulu bile dedi, biz de öyle bulaştığını düşünüyorduk, alışveriş poşetlerini yıkayın dedik, şimdi öyle düşünmüyoruz diyor. Bilimsel bir araştırma var mı, yok. Boşver sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap, ben de yapıyorum. Hele evde anane gibi yaşlı biri varsa iki kere dikkat et. Kimse neyin ne olduğunu bilmeden birbirine kızıyor abartma diye.
Ya bu adamın haklı çıkmasını çok istiyorum
Bu adamın diğer yazılarını nerde okuyorsun inşallah doğrudur ikinci dalga gelmeyecek diyor anladığımYa bu adamın haklı çıkmasını çok istiyorumama adam sıcaklar gelince virüsün etkisi bitecek diyor.Şimdi bitmeye başladı diyor, ben daha sıcak göremedim burada :) buz gibi hava :) e insanlar da dışarda, neden azalıyor, bitmeye yaklaştık diyor sence?
arkadaşımın eşi doktor. Bu konuyla ilgili çalışıyor. Geçen ay grafik çıkarmıştı mayıs 15te vaka sıfırlanıyor öngörüsü üzere.
İnstagramda yazdım adını çıktı. Çok paylaşım yapmış, videoları falan var.Bu adamın diğer yazılarını nerde okuyorsun inşallah doğrudur ikinci dalga gelmeyecek diyor anladığım
Sebep olarak ultra viyole ışınlarını mı söylüyor o da?
- arkadaşımın eşi doktor. Bu konuyla ilgili çalışıyor. Geçen ay grafik çıkarmıştı mayıs 15te vaka sıfırlanıyor öngörüsü üzere.
Tabloyu nasıl çıkardı bilmiyorum zaten herkesin çıkarabildiği bi grafik değilmiş o. Grafik üstünde karışık matematiksel hesaplamalar vardı mesela. Sanırım ultraviyole ışınlarla alakası yok hesaplarının.Sebep olarak ultra viyole ışınlarını mı söylüyor o da?
Sıcaktan ziyade ışınların düşme açısından bahsediyo hep. Bilmiyorum ya haklı çıkmasını çok istiyorum. Yoksa dünya sağlık örgütünü takip edersem çamaşır suyuna falan yatırcam kendimi umutsuzluktanYa bu adamın haklı çıkmasını çok istiyorumama adam sıcaklar gelince virüsün etkisi bitecek diyor.Şimdi bitmeye başladı diyor, ben daha sıcak göremedim burada :) buz gibi hava :) e insanlar da dışarda, neden azalıyor, bitmeye yaklaştık diyor sence?
Mehmet Ceyhan geçen DSÖ yü bu kadar ciddiye almayın dedi resmen. Şok oldum :) onlar her salgında bizden fikir alıyorlar. Yıllardır bildiklerimi onlara anlatıyorum, halen çok yanlış şeyler yapıyorlar dedi. Öğrencileri gözüyle bakıyor Mehmet hoca onlara. Benim de ondan sonra im rahatladı. DSÖ ye kalsak yandık zaten 5 yıl sürecek diyip duruyorlar.Sıcaktan ziyade ışınların düşme açısından bahsediyo hep. Bilmiyorum ya haklı çıkmasını çok istiyorum. Yoksa dünya sağlık örgütünü takip edersem çamaşır suyuna falan yatırcam kendimi umutsuzluktan
İnşallah Allah kurtarsın bizi ama millet ipin ucunu kaçırdı
İpin ucunu az tutmuşdular burda.Küüüt balkona çarpan toplar,maskeleri çenelerine indirmiş 15-16 yaşında gençler...Evinize hadi diyince biz 20 yaş üstüyüz diye çüşlenmelerİnşallah Allah kurtarsın bizi ama millet ipin ucunu kaçırdı
aman hic bakmayin bu kdr kotumser olmalarinin altinda birsey yatiyor sanki bill gates en buyuk finansorlerinden ve ona gorede cok uzun surecekmis salgin algimi yaratmaya calisiyorlar bilmem ama hic iyi niyetli gormuyorum artik komplo teorilerimden biriSıcaktan ziyade ışınların düşme açısından bahsediyo hep. Bilmiyorum ya haklı çıkmasını çok istiyorum. Yoksa dünya sağlık örgütünü takip edersem çamaşır suyuna falan yatırcam kendimi umutsuzluktan
Bu kiside böyle yazmıştı danimarkadaymis kendisiikinci dalgayla ilgilide test sayisinin artmasinin onemli oldugunu soyluyormus uzmanlar ..sarsda ikinci dalga olmamis tabi daha bulasici degil ama ayni aileden gelmeleri umarim bu konuda benzerlik gostermelerini saglar
Evet yıkadığım bulgur, şehriye küflenmişEv hanımları lütfen marketten aldığınız şeyleri deterjanla yıkamayın!!!
Markette çalışmış biri olarak söylüyorum ki makarna pirinç mercimek her şey rafa güzelce yerleştirilsin diye toplu iğneyle deliniyor hava alsın şiş olmasın diye bu da demek oluyor ki yıkadınızda o deterjan yiyeceklere de gidiyor sadece bilgilendirmek istedim
Çünkü hep delik olduğu için su almıştık maalesefEvet yıkadığım bulgur, şehriye küflenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?